Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: بیش از ۸۵درصد از دانش آموزان استان تحت پوشش شبکه شاد به آموزش پرداختند.

بابک حشمت در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال تحصیلی ۹۹_ ۱۴٠٠ باهماهنگی ها و تلاش های صورت گرفته ۸۵.۱۶ درصد از دانش آموزان استان تحت پوشش شبکه شاد به آموزش پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ۱۴.۸۴ درصد از دانش آموزان با عنایت به عدم دسترسی به فضای مجازی از کلاس های تلویزیونی، بسته های آموزشیو کلاس های رفع اشکال در مناطق زرد و آبی در سال تحصیلی گذشته استفاده کردند.

حشمت با اشاره به اینکه احتمال حضوری شدن مدارس در صورت بهتر شدن شرایط وجود دارد، یاد آور شد: براساس مجموعه تجربیات به دست آمده نظام های آموزشی سراسر دنیا به این حقیقت دست یافته اند که مدارس در هر شرایطی باید باز باشند و مانیز باید شرایط جدید را برای بازگشایی مدارس تمهید کنیم.

معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش آذربایجان غربی با تاکید به اینکه  آموزش و پرورش مسئول مستقیم تحقق بخشیدن به فرصت های یادگیری است و در این راستا و برای بازگشایی حضوری مدارس در سال تحصیلی جدید در تلاش است برای تحقق این امر ضمن محیا نمودن فضای فیزیکی مدارس برای باز گشایی مدارس تمهیداتی را بیاندیشد، اظهار کرد: ابلاغ دستور العمل جامع پروژه مهر به عنوان فرصتی برای شناسایی، پایش و پیگیری چالش ها و مشکلات آموزشی، فیزیکی وپرورشی، بهسازی و ساماندهی نیروی انسانی به مدارس ، تهیه اطلس جامع یادگیری تمام دانش آموزان به صورت اسمی در میزان و نوع دسترسی دانش آموزان به انواع آموزش های حضوری، غیر حضوری، شبکه شاد، استفاده از بسته های آموزشی، جلسات رفع اشکال حضوری از جمله این تمهیدات است.

وی خاطر نشان کرد: آماده سازی کامل محتوای درسی برای هر وضعیت یادگیری و آموزشی ترکیبی با توجه به وضعیت رنگ کرونایی مدارس، سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان در بدو ورود به دبستان نیز از دیگر اقدامات است.

حشمت در خصوص تجربه آموزش غیر حضوری و ارزیابی کیفیت آموزش غیر حضوری در سال گذشته نیز گفت: تجربه آموزش های غیر حضوری و ابزارهای مربوط به فناوری اطلاعات برای تدریس یکی از مهم ترین پیامد های آموزشی ایام کرونا بود و می توان گفت در دوران شیوع بیماری کرونا آموزش مجازی مهم ترین وجه آموزشی شرایط کنونی به حساب می آید.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی ادامه داد: تبدیل فضای آموزشی سنتی به سمت آموزش مجازی به یکباره شدت گرفت و به علت نبود زیرساخت های مناسب، چالش ها و مشکلات نظام آموزشی بصورت مجازی، عدم دسترسی همه جامعه هدف به آموزش مجازی و اینترنت، گستره جغرافیایی روستاها ، طیف متنوع دروس و رشته ها، چالش ارزشیابی آموزشی  مشکلاتی به وجود آورد و آموزش را تحت تاثیر قرار داد.

حشمت افزود:  جمعیت دانش آموزی استان  ۶۲۵هزار و ۵۵۰ نفر است که شامل ۲۶۳هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و ۲۶۱هزار و ۷۷۵ دانش اموز در مقطع اول و دوم متوسطه هستند.

انتهایپیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شبکه شاد آذربایجان غربی آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش مجازی غیر حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۱۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد

نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در عرصه تولیدات دستی و کشاورزی در سنندج برپا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌اله موسوی پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: دو برنامه بزرگ در استان کردستان در حال برگزاری است که یکی از آن‌ها، برپایی نمایشگاه طرح خود اتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان کردستان است که عصر امروز در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج افتتاح و به مدت سه روز دایر می‌شود.

وی گفت: دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در قالب یکصد غرفه، تولیدات کشاورزی و دستی خود مبنی بر محصولات بومی، را در معرض دید بازدیدکنندگان و علاقمندان قرار داده‌اند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان افزود: این نمایشگاه با هدف ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان، آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های بومی محلی و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم برپا شده است.

وی با بیان اینکه در بحث گرایش به شاخه نظری در استان وضعیت مطلوبی نداریم تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه دو میز به منظور هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به سمت رشته‌های هنرستان‌ها برپا و به سوالات دانش‌آموزان و خانواده‌ها پاسخ داده خواهد شد.

موسوی همچنین به برپایی غرفه هوش مصنوعی و آموزش‌های دیجیتال اشاره و اظهار کرد: این غرفه نیز زمینه توانمندی دانش‌آموزان را در عرصه دیجیتالی به نمایش می‌گذارد و امیدواریم مورد بازدید خانواده‌ها قرار بگیرد.

معاون آموزش و پرورش کردستان از برگزاری همایش کشوری مدیران مدارس شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری در استان خبر داد و اظهار کرد: این همایش به مدت سه روز با حضور مدیرانی از وزارتخانه در سنندج برگزار می‌شود.

به گزارش تسنیم؛ نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی استان از امروز تا دهم اردیبهشت ماه جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج از ساعت 3 ظهر تا 10 شب در معرض بازید مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است