Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@22:26:21 GMT

دولت ما وارث بدهی های سنگینی است

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۱۷۲۱

ابراهیم رئیسی با اشاره به میراثی که از دولت قبل برایش بجا مانده تاکید کرد: متاسفانه دولت بدهی‌های زیادی به دستگاه‌های مختلف دارد و ما وارث این بدهی برجای مانده هستیم اما پایبندبودن به تعهدات و پرداخت مطالبات پیمانکارانی را که با دولت کارکرده‌اند، ضروری می‌دانیم و دولت اولین جایی است که باید نسبت به تعهدات و پیمان‌هایی که منعقد می‌کند، پایبند باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: سیدابراهیم رئیسی جمعه‌شب در پایان سفر یک‌روزه به استان خراسان جنوبی در جلسه شورای اداری استان، با اشاره به گزارش‌های ارائه‌شده از سوی مدیران در مورد توسعه خراسان جنوبی تاکید کرد: به برکت انقلاب اسلامی اقدامات و کارهای خوبی در استان انجام شده اما همچنان کارهای زیادی باید در این منطقه انجام شود.

او اظهار داشت: متاسفانه دولت بدهی‌های زیادی به دستگاه‌های مختلف دارد و ما وارث این بدهی برجای مانده هستیم اما پایبندبودن به تعهدات و پرداخت مطالبات پیمانکارانی را که با دولت کارکرده‌اند، ضروری می‌دانیم و دولت اولین جایی است که باید نسبت به تعهدات و پیمان‌هایی که منعقد می‌کند، پایبند باشد.

رئیس‌جمهوری با بیان این که همه عزیزان دولت و دستگاه‌های اداری در همه سطوح باید به تعهدات خود پایبند باشند، گفت: هرگز تعهدات را نقض یا کمرنگ نکنید که این کار نه شرعی است و نه اخلاقی.

رئیسی با تاکید بر این که توزیع منابع در کشور باید عادلانه باشد، گفت: بهترین راه برای توزیع عادلانه منابع در کشور بودجه‌ریزی بر اساس آمایش سرزمینی است.

رئیس‌جمهوری در ادامه سخنان خود با اشاره به مشکلات کارگران پیمانی که در بازدید از معدن زغال سنگ طبس مطرح شده است، گفت: نظام پیمانکاری در کشور نیازمند یک تجدید نظر جدی است و نباید اجازه دهیم به هیچ عنوان حق کارگران ضایع شود. نظام پیمانکاری باید در ارتباط با کارگر کاملا عادلانه تعریف شود و از جمله مواردی که باید پیوست عدالت داشته باشد ارتباط کارگر و کارفرما است و ما باید نسبت به کارگران احترام و توجه جدی قائل باشیم.

رئیسی با اشاره به نیاز استان به کریدور ریلی و راه‌های مواصلاتی اظهار داشت: وزیر راه و شهرسازی در جلسه‌ای با بانک‌های عامل مشکل استان در این زمینه را مورد بررسی قرار دهند و برای  مشکلات استان در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

او در ادامه فعال‌کردن پروژه‌های نیمه‌تمام در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر چنین پروژه‌هایی که زیرساخت‌های آن آماده است فعال شوند ضمن ایجاد اشتغال مشکلات اقتصادی استان نیز برطرف خواهد شد و این موضوع باید به عنوان اولویت مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر استفاده از ظرفیت کویر در استان در جهت رشد و توسعه اظهار داشت: استان خراسان جنوبی از ظرفیت بسیار خوبی در این زمینه برخوردار است و لازم است مطالعات دانشگاهی که در این زمینه انجام شده، مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

رئیسی توسعه کشت گلخانه‌ای در استان را اقدامی بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: استان از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با استعدادی برخوردار است و با حمایت‌ها و ارائه تسهیلات لازم می‌توان بخش گلخانه‌ای استان را توسعه داد. ضمن این که باید برای فرآوری محصولات استراتژیک استان از جمله زرشک، عناب و زعفران اقدامات تکمیلی با اولویت انجام شود و بی‌تردید سرمایه‌گذاری در این مسیر هزینه نیست و نتیجه آن موجب گسترش و توسعه کشاورزی استان و به سود کشاورزان خواهد بود.

او همچنین پیگیری علت تعطیلی کارخانه شیر استان و نیز لزوم بررسی سند توسعه نهبندان را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر سندی نیاز به بازنگری داشته باشد از طریق معاون اجرایی بررسی می‌شود تا در صورت لزوم مجددا در دولت مطرح شود.

رئیس‌جمهوری اضافه کرد: قنوات استان از سرمایه‌های ارزشمندی است که نباید بگذاریم از دست مردم خارج شود و باید با ارائه تسهیلات و با جدیت نسبت به احیای قنوات اقدام شود.

رئیسی با اشاره به ظرفیت بالای استان در زمینه معادن گفت: معادن بسیار ارزشمندی در استان وجود دارد و باید بررسی شود که چرا حدود ۵۰ معدن که مجوز دریافت کرده‌اند، مورد بهره‌برداری قرار نمی‌گیرد؟

او اهمیت بازارچه‌های مرزی را در رونق اقتصادی استان‌های مرزی و افزایش صادرات مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از راه‌های توسعه صادرات فعال‌کردن بازارچه‌های مرزی است. با این کار همچنین مراودات تجاری استان‌های مرزنشین نیز افزایش می‌یابد.

رئیس‌جمهوری خاطرنشان کرد: باید برای استان‌هایی همانند خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان که جاذبه‌های لازم برای سرمایه‌گذاری را ندارند، جاذبه‌های خاص تعریف کنیم تا سرمایه‌گذاران نسبت به فعالیت در این استان‌ها تشویق شوند.

او با اشاره به این که اقتصاد استان باید در حوزه‌های مختلف معدن، گردشگری، کشاورزی، صنعت و صادرات از طریق بازارچه‌های مرزی تقویت شود، اظهار داشت: استان خراسان جنوبی از نیروی کارآمد  انسانی به‌ویژه جوانان تحصیلکرده،‌ وحدت و یکپارچگی بین شیعه و سنی، امنیت پایدار و فرهنگ اصیل دین‌مداری و پایبندی به ارزش‌های انقلاب برخوردار است و این پشتوانه‌ها در کنار ظرفیت‌های مادی فراوانی که استان دارد می‌تواند زمینه توسعه‌یافتگی و پیشرفت استان را فراهم کند.

رئیسی با بیان این که معتقدم هیچ مشکل حل‌نشدنی در کشور وجود ندارد، گفت: از وقتی که به دستگاه اجرایی وارد شده‌ام نسبت به این موضوع بیشتر اعتقاد پیدا می‌کنم و به‌شدت باور دارم که تمام مشکلات به دست جوانان و مردم با ایمان ایران حل‌شدنی است و هر چقدر اتکا به خداوند و اعتماد به داشته‌های خودمان بیشتر می‌شود راه‌های بیشتری پیش روی‌مان گشوده می‌شود.

رئیس‌جمهوری گفت: آمریکا و غربی‌ها تاکنون هیچ گرهی از مشکلات ملت‌ها باز نکرده‌اند و باز هم باز نخواهند کرد؛ همچنان که ۲۰ سال مردم شریف افغانستان را به بدبختی کشاندند و جز قتل و کشتار هیچ ارمغانی برای این مردم نداشتند.

برچسب ها: رئیس جمهور ، دولت ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رئیس جمهور دولت ناطقان خراسان جنوبی رئیس جمهوری استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۱۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حوزه دارو در نظام سلامت از همیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان سازمان‌های بیمه گر به عنوان یکی از ارکان مهم میان مردم و داروخانه‌ها محسوب می‌شوند، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه گر می‌تواند مشکلات زیادی را برای داروخانه‌ها ایجاد کند؛ از سوی دیگر داروخانه‌ها یکی از حلقه‌های درمانی و ارکان مهم نظام سلامت هستند که به عنوان مرکزی ازچرخه درمان مورد توجه قرار دارند و حمایت از اقتصاد داروخانه‌ها در حقیقت حمایت از چرخه درمان است.

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها که عدم پرداخت این بدهی می‌تواند مشکلات زیادی را برای نظام سلامت به همراه داشته باشد.

کمبود نقدینگی مسئله ای جدی برای داروخانه‌داران

محمدرضا کشاورز بازرس انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا بیان داشت: یکی از مشکلات استراتژیک بزرگی که گریبان‌گیر شرکت‌های داروسازی شده، فروش اینترنتی دارو بوده که این موضوع عمل توزیع دارو را در کشور با مشکل مواجه کرده است.

بازرس انجمن داروسازان افزود: از سوی دیگر در حال حاضر کمبود نقدینگی یه یک مسئله جدی برای داروخانه‌داران تبدیل شده است، شرکت‌های دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنف‌های مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم می‌کنند. همچنین از زمان اجرا طرح دارویار ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد بودیم.

کشاورز در ادامه گفت: بد عهدی برخی از بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه در بحث نقدینگی باعث شده است تا زنجیره دارو در کشور با برخی از مشکلات رو به رو شود.

بازرس انجمن داروسازان اظهار کرد: در بحث کمبود دارو با دو وجه مواجه هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و یکی دیرکرد تخصیص اعتبار از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو دارد. وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه شده و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

کشاورز در پاسخ به سوالی در مورد در خصوص گران شدن و یا نایاب شدن برخی دارو‌ها بیان کرد: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند، اما متاسفانه برخی از بیمه‌ها بد عهدی می‌کنند.

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در اظهاراتی کرد که بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

احمدی در ادامه افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وضعیت داروخانه‌ها مناسب نیست

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

آخرین پرداخت؛ آذر سال گذشته!

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی ماه پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

تسویه بیمه سلامت با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در اظهاراتی بیان کرد که سازمان بیمه سلامت، پرداخت مطالبات اسفند ۱۴۰۲ در داروخانه‌های سراسر کشور را از امروز آغاز کرده است و به زودی مطالبات فروردین امسال نیز پرداخت می‌شود.

محمد مهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات داروخانه‌ها مربوط به فروردین امسال نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت دراین بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

ناصحی افزود: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • آردا گولر: رئال مادرید گفت که من وارث لوکا مودریچ خواهم بود
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است