Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار گلشهر گفت: این شهر در محور مواصلاتی غرب به مرکز کشور قرار دارد و به علت تردد وسایل نقلیه سنگین آسفالت خیابان اصلی شهر از بین رفته است، ضرورت دارد اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در اجرای پروژه آسفالت ورود پیدا کند.

مصطفی محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سال ۹۲ گلشهر از ادغام چهار روستا تشکیل شد و در آمد هر محله صرف توسعه همان محله می‌شود البته اگر محله‌ای درآمد نداشت به معنای این نیست که در برنامه توسعه شهری قرار نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به حجم کار پروژه آسفالت هنوز ۲۴۰ معبر خاکی در شهر وجود دارد، افزود: اجرای آسفالت و توسعه فضای سبز شهری به صورت متعادل انجام خواهد شد.

شهردار گلشهر گفت: بودجه و منابع ناکافی شهرداری گلشهر اجرای پروژه‌های عمرانی را سخت کرده است لذا از شهروندان انتظار داریم شهرداری را درک کنند.

محمودی تأکید کرد: همکاری شهروندان در توسعه و آبادانی شهر نقش مؤثری دارد لذا بهره‌گیری از پیشنهادات و نظرات شهروندان می‌تواند به مدیریت شهری کمک کند.

وی تصریح کرد: شهر گلشهر در محور مواصلاتی غرب به مرکز کشور قرار دارد و به علت تردد وسایل نقلیه سنگین آسفالت خیابان اصلی شهر از بین رفته است، ضرورت دارد راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سازمان‌های مربوطه کشوری نسبت به اجرای پروژه آسفالت آن ورود پیدا کنند چون بودجه شهرداری گلشهر مختص توسعه شهر پیش‌بینی شده است.

شهردار گلشهر با بیان اینکه مهمترین دغدغه شهروندان دفن زباله در دشت شمال گلشهر است، گفت: فرآوری پسماند زباله منبع درآمدی برای شهرداری می‌تواند باشد لذا در این زمینه ورود خواهیم کرد.

کد خبر 520333

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گلشهر گلپایگان آسفالت معابر محورهای مواصلاتی بودجه زباله شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه

سید شهرام کهریزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته ۱۰ نقطه پرحادثه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ایمن سازی شده است و ۳۱ نقطه پرحادثه مازاد رفع شده است.

وی گفت: ۹ نقطه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور نیز در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه در حال انجام است و پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۸۰ درصدی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه بیان کرد: اکیپ‌های امانی، راهداری در حال رفع و ایمن سازی نقاط پرحادثه در راه‌های فرعی، روستایی و سایر نقاط با احتمال وقوع حادثه‌، هستند که طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۱ نقطه پرحادثه مازاد بر مصوبات در شهرستان‌ها به شرح ایمن سازی انجام شده؛ در شهرستان پاوه ۱۰ نقطه، اسلام آبادغرب ۴ نقطه، دالاهو ۳ نقطه، روانسر ۱ نقطه، ثلاث باباجانی ۳ نقطه، جوانرود ۳ نقطه، سرپل ذهاب ۳، هرسین ۲ و شهرسنان کرمانشاه ۲ نقطه ایمن سازی شده است.

وی خاطر نشان کرد: شناسایی نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی اهمیت بالایی دارد و امروزه معیارهای استاندارد سازی محورها تغییر کرده است، لذا باید نقاط خطرساز در محورهای مواصلاتی بصورت مستمر شناسایی و برنامه ریزی برای رفع و اصلاح آنها در اولویت قرار دارد زیرا این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها، در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد.

کهریزی در پایان افزود، سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها پل ارتباطی کاربران جاده با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه است و بصورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات، دریافت شکایات می‌باشد.

کد خبر 6091012

دیگر خبرها

  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور طبس – یزد آغاز شد
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه