Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-08@05:31:12 GMT

چین از ذخایر استراتژیک نفت آزاد کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۲۹۵۶

چین از ذخایر استراتژیک نفت آزاد کرد

چین در آشکارترین مداخله ای که تاکنون در بازار نفت انجام داده است، برای نخستین بار با هدف پایین بردن قیمتها از ذخایر استراتژیک خود نفت آزاد می کند.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایسنا، این خبر همزمان با افزایش هزینه های انرژی در چین اعلام شده که علاوه بر نفت، شامل قیمتهای زغال سنگ و گاز طبیعی هم شده و کمبود برق در بعضی از استانها، شماری از کارخانه ها را ناچار کرده است تولیدشان را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تورم هم به سرعت رشد کرده و به یک دردسر سیاسی برای پکن تبدیل شده است.

دولت چین اعلام کرد از ذخایر عظیم نفت خود برای کاهش فشار رشد قیمتهای مواد خام برداشت می کند اما جزییات چندانی ارائه نکرد. یک منبع آگاه به رویترز گفت این بیانیه به میلیونها بشکه نفتی اشاره دارد که دولت در اواسط ژوئیه عرضه کرد.

چین بزرگترین واردکننده نفت جهان است و طی یک دهه گذشته ذخایر عظیمی از نفت را ایجاد کرده است. این ذخایر با ذخایر استراتژیکی که در آمریکا و اروپا نگهداری می شوند و عمدتا تنها در زمان شرایط اضطراری و جنگ از آنها برداشت می شود، متفاوت است. تصمیم دولت چین نشان می دهد که اکنون آماده برداشت از ذخایر برای کنترل بازار است.

پکن اعلام کرده که برداشت از ذخایر بخشی از چرخش ذخایر است که مستلزم آن است که دولت ذخایر را در مرحله دیگری دوباره پر کند.

نفت برنت در بازار لندن پس از انتشار این خبر ۱.۹ درصد سقوط کرد و آخرین بار ۷۲ دلار و ۸۹ سنت در هر بشکه معامله شد.

شرکت مشاوره انرژی اسپکتس اوایل ژوئیه برآورد کرده بود چین ۲۲۰ میلیون بشکه نفت در ذخایر استراتژیک خود نگهداری می کند که معادل ۱۵ روز تقاضاست.

لیو یوتائو، تحلیلگر انرژی اسپکتس گفت: برداشت از ذخایر نفت استراتژیک چین در پی اختلال تولید در سکوی مارس شرکت شل روی داده که غولهای چینی را وادار کرده است به دنبال جایگزین دیگری باشند زیرا حداکثر ۱۰ تا ۱۲ میلیون بشکه محموله نفت مارس که برای بارگیری در سپتامبر و اکتبر خریداری شده بود، لغو شده اند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت رویال داچ شل سکوی مارس در خلیج مکزیکو را اواخر ماه گذشته در آستانه نزدیک شدن توفند آیدا تعطیل کرده بود.

برچسب هاآسیا آسیای شرقی بین الملل چین خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) قیمت نفت برنت نفت برنت

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آسیا آسیای شرقی بین الملل چین خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا قیمت نفت برنت نفت برنت آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو ذخایر استراتژیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در 226 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا شانزدهم اردیبهشت 1403) در مجموع 28 میلیارد و 690 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 30 میلیارد و 320 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 5درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 17 میلیارد و 980 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 17 میلیارد و 440 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی 3درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 32 میلیارد و 390 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 65 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 35 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز شانزدهم اردیبهشت 1402 بالغ بر 31 میلیارد و 970 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد یک‌درصدی ذخایر سدها با در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد