Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران در 2 هفته گذشته، نزدیک به 1.5 میلیون دوز واکسن کووید-19 آسترزازنکا را از طریق مکانیزم COVAX دریافت کرد. با این محموله، تعداد کل واکسن آسترازنکا که از طریق مکانیزم COVAX، اهدا و یا توافق نامه های دولتی به ایران تحویل شده، نزدیک به هفت میلیون دوز رسید.

واکسن‌ها سالانه جان میلیون ها نفر را نجات می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکسن‌ها با آماده سازی سیستم دفاعی بدن در شناسایی و مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌های موردنظر  عمل می‌کنند. پس از واکسیناسیون، اگر بدن در معرض آن میکروب‌های بیماری‌زا قرار گیرد، بلافاصله آماده از بین بردن آنها شده و از  بروز بیماری جلوگیری می‌کند. هنگامی که افراد کافی در جامعه واکسینه شوند، شیوع بیماری کند می‌شود. دستیابی به ایمنی گروهی یک هدف بلند مدت است که معمولاً به واکسیناسیون تعداد زیادی از مردم جامعه نیاز دارد.

درواقع کوواکس سازوکاری به مدیریت مشترک «ائتلاف برای نوآوری در حوزه آمادگی برای اپیدمی» (CEPI)، «اتحاد جهانی برای واکسن و ایمن‌سازی» (GAVI) و سازمان جهانی بهداشت (WHO) است که برای تسریع هرچه بیشتر در توسعه، تولید و دسترسی عادلانه به واکسن های کووید-19 در سراسر جهان، با دولت ها و تولیدکنندگان همکاری می کند.

دکتر حیدر محمدی ، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو ایران با اشاره استراتژی ملی کشور برای خرید و توزیع واکسن های کووید-19 گفت: «ما از دریافت سایر واکسن های کووید-19 به واسطه تسهیلات COVAX استقبال می کنیم.» دکتر محمدی درخصوص تلاش برای واکسیناسیون عمومی گفت:« دریافت این محموله اخیر واکسن آسترازنکا بخشی از تلاش ها برای واکسیناسیون عمومی مردم است. ما به طور مستمر با آسترازنکا و دیگر شرکای خود در ارتباط هستیم تا میزان واکسیناسیون هموطنان را گسترش دهیم.»

آیمن رهال، مدیر امور ایران در آسترازنکا، گفت: «مقامات ایرانی تلاش زیادی کرده اند تا از عرضه ایمن و به موقع واکسن های کرونا اطمینان یابند. آسترازنکا نیز همچنان در راستای مبارزه با پاندمی ویروس کرونا و بازگشت مردم ایران به زندگی عادی به حمایت خود از واکسیناسیون عمومی در این کشور ادامه خواهد داد.»

رامی اسکندر ، مدیر منطقه ای آسترازنکا در خاور نزدیک و مغرب، بر تعهد آسترازنکا برای ارائه گسترده، عادلانه و بدون سود این واکسن در سراسر جهان در دوران پاندمی کووید-19 تاکید کرد و گفت:  «من به نمایندگی از طرف آسترازنکا، از دولت محلی و شرکای خود در COVAX تشکر می کنم که این امکان را فراهم کردند. همه شرکای ما به صورت شبانه روزی در تلاشند تا اطمینان حاصل کنند که تعداد بیشتری از واکسن های کووید-19در اسرع وقت به افراد زیادی برسد. این خود نقطه عطف و شاهدی است بر ارزش همکاری دولت ، صنعت و سایر شرکا در مبارزه با پاندمی»

آسترازنکا و شرکایش تاکنون بیش از یک میلیارد دوز واکسن COVID-19 خود را به بیش از 170 کشور جهان عرضه کرده اند که از این میان، بیش از 100 میلیون دوز به بیش از 129 کشور از طریق COVAX ، ارائه شده است.

پیش بینی می‌شود که عرضه واکسن به نجات جان هزاران نفر کمک کرده و میزان بستری شدن در بیمارستان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد1.

 

واکسن کووید-19 آسترازنکا

واکسن کووید-19 AstraZeneca توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت Vaccitech ساخته شد. در این واکسن از یک حامل ویروسی دارای نقص رونویسی شامپانزه، سوار بر نسخه ضعیف شده ویروس سرماخوردگی (آدنوویروس) و عامل ایجاد عفونت در شامپانزه ها استفاده شده که حاوی مواد ژنتیکی پروتئین میله ای شکل ویروس SARS-CoV-2 است. پس از واکسیناسیون، پروتئین میله ای شکل سطح ویروس ساخته شده و سیستم ایمنی بدن را برای حمله به ویروس SARS-CoV-2  در صورت مواجهه آماده می نماید.

 

آسترازنکا

AstraZeneca (LSE / STO / Nasdaq: AZN) یک شرکت جهانی دانش بنیان دارویی است که بر کشف، توسعه و تجاری سازی داروهای تجویزی برای درمان بیماران با تشخیص انواع سرطان، بیماری های قلب و عروقی، کلیوی و متابولیسم، تنفسی و بیماری های ایمنی تمرکز دارد و در بیش از 100 کشور جهان فعالیت داشته و داروهای خلاقانه آن توسط میلیون ها بیمار در سراسر جهان استفاده می شوند. جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا از سایت astrazeneca.com و توییتر @AstraZeneca دیدن کنید.»

References

 [1] AZD1222 lives and hospitalisations saved data on file. Data on File Number: REF-117162 June 23, 2021. AstraZeneca UK Ltd.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واکسن های کووید 19 میلیون دوز واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۳۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان