Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@16:04:28 GMT

مهارت حلقه‌ گمشده آموزش‌های دانشگاهی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۴۰۳۵

مهارت حلقه‌ گمشده آموزش‌های دانشگاهی

ایسنا/قم کارآفرین قمی گفت: مهارت آموزی و توجه به این موضوع می‌تواند کشور را در زمینه اشتغال و درآمد زایی بالا ببرد.

با توجه به مشکلات عدیده در حوزه اشتغال و همچنین وجود نیروهای کار فراوان و آموزش ندیده و البته فارغ التحصیل دانشگاهی، نیاز جدی کشور به بحث آموزش های تخصصی که منجر به ایجاد شغل شود از مهمترین مسایل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مساله ای که دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی به آن پی برده اند آن است که می توانند از رهگذار رشته خود به سرعت به بازار کار وصل شوند و در این بین نخبگان این حوزه آیینه تمام نمایی در این بخش به شمار می روند. 

مینا میرزایی سرور کارآفرین حوزه زیورآلات چرم و کیف در گفت وگو با ایسنا گفت: در حال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته نقاشی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر هستم. مربی و آزمونگر سازمان فنی حرفه‌ای هستم و در رشته‌های صنایع چرمی، زیورآلات نقره و طلا، تکنیک‌های مختلف نقاشی و معرق چوب فعالیت دارم.
وی درباره فعالیت‌های هنری خود بیان کرد: در زمینه چرم کارها شامل کیف، کفش، دستکش، کلاه، زیورآلات چرمی و هر چیزی که از چرم ساخته بشود. زیورآلات نقره و طلا شامل گوشواره، انگشتر، انواع دستنبند هر چیزی که متریالش طلا و نقره باشد. تابلو و دیوارکوب‌های مختلف، نقاشی با تکنیک‌ها ومتریال متقاوت مانند نقاشی روی پارچه و... این تکنیک‌های مختلف را مدیون دانشگاه هستم. در دانشگاه اساتید دانشجیان را با تکنیک‌های مختلف هر هنر آشنا می‌کنند و تکنیک‌های جدیدی را آموزش می‌دهند.
ومیرزایی افزود: در زمینه فعالیتم به درآمد رسیده‌ام. در حال حاضر در بخش آموزش و تولید فعالیت دارم. با ده نفر از هنرجوهایم کار می‌کنم. در کار هنری نمی‌توان درآمد ماهانه ثابت در نظر گرفت ولی در ماه بین پنج تا هفت ملیون درآمد دارند.
وی بیان کرد: در هنرستان در رشته‌های طلاسازی و چرم تدریس می‌کنم. در سازمان فنی و حرفه‌ای مربی ساخت و طراحی زیورآلات، نقاسی روی پارچه و تولیدات چرمی هستم.
میرزایی درباره ارتباط کار و رشته تحصیلی‌اش گفت: در کار کیف و جواهر اولین قدم طراحی است. اگر طراحی بلد نباشیم دچار مشکل می‌شویم و نقاشی خیلی به من در کارم کمک کرده است.
علاوه بر فروش در قم و بقیه استان‌ها، صادرات نیز داشته‌ام. مالزی یکی از مقاصد فروش محصولات من است.
دانشگاه مهارتی را همیشه به دانشگاه‌های فقط علمی ترجیح می‌دهم. در دانشجویان این دانشگاه‌ها علاوه بر آموزش‌های علمی، آموزش‌های مهارتی هم می‌بینند. زندگی ما نیازمند مهارت است. شاید کسی تمام‌ عمر پشت میز مشغول تحصیل علم باشد اما کار و زندگی واقعی نیازمند مهارت است‌. اگر آموزش‌های مهارتی نباشد کشور ساخته نمی‌شود. رشته‌های مهارتی زیاد داریم که اگر تقویت شوند ظرفیت دارند درآمدهای بالایی برای کشور داشته باشند و اشتغال‌زایی کنند؛ مانند صنایع دستی.
آموزش‌های علمی و مهارتی در کنار هم کمک کرده تا مهارت‌ها و استعدادهایمان را به درستی عملی کنیم. دانشگاه هم در تمام زمینه‌ها از دانشجویان حمایت کرده و با دانشجویان همکاری کرده.
به کسانی که در رشته‌های نظری تحصیل کرده‌اند، توصیه می‌کنم دانشگاه‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای را تجربه کنند. از این طریق و با کمک این آموزش‌ها می‌شود خیلی راحت‌تر و سریع‌تر به درآمد رسید.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه قم تکنیک ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ سامان محمدی درمصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: برای مرمت این تعداد از قنات‌ها ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده و مرمت آنها تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد.
وی افزود: از اعتبارات سال مالی ۱۴۰۱، ۵۰ رشته به طول ۵۰ کیلومتر با ۲۳ میلیارد تومان اعتبار احیا و مرمت شدند.
محمدی با بیان اینکه لایروبی هر رشته قنات به حدود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است، افزود: ۱۰۰ رشته قنات استان نیاز فوری به مرمت دارد.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: به طور متوسط از قنات‌های کوچک ۵۰ تا ۶۰ خانوار و از قنات‌های بزرگ ۳۰۰ تا ۴۰۰ خانوار بهره‌مند می‌شوند.
در خراسان شمالی ۶۵۳رشته قنات با آب دهی سالانه ۸۶ میلیون متر مکعب وجود دارد.

خراسان شمالی دارای سه هزار و ۱۸۴ چشمه، هزار و ۵۵۷ حلقه چاه عمیق، ۲ هزار و ۴۸۳ حلقه چاه نیمه عمیق و۶۵۳ رشته قنات دارد و سالانه میانگین بارش در این استان به حدود ۲۴۰ میلمتر می‌رسد که حدود ۳۴۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی نیز وابسته به این منابع آبی است.

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو