Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- کرونا آسیب‌های متعددی به صنف لوازم‌ تحریر وارد کرد و تسهیلات حمایتی پاسخگوی هزینه‌ها و چک‌های برگشتی کاسبان نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، صنف لوازم التحریر از جمله اصنافی است که در دوران کرونا آسیب دید در حالی‌که هرساله با آغاز سال تحصیلی جدید، بازار نوشت‌افزار داغ بود و دانش‌آموزان دغدغه جلد کردن کتاب‌ها و خرید لوازم تحریر داشتند و والدین هم در فکر تأمین نوشت‌افزار فرزندان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشندگان تا پاسی از شب، فروش لوازم التحریر داشتند و یک روز طولانی را با درآمد متناسب به پایان می‌رساندند تا اینکه کرونا ظهور پیدا کرد و آسیب‌های خود را متوجه این بازار کرد و امسال هم متاسفانه با پیک پنجم کرونا مواجه شده و بازار لوازم تحریر رشت مانند سال گذشته آرام و خلوت است.

نایب رییس اتاق اصناف کشور در گفت‌وگو با تسنیم پیرامون حمایت‌ها و تسهیلات برای صنوف آسیب‌دیده از کرونا اظهار داشت: دولت قبل در این رابطه برای کمک به صنوف قصد اجرای دستورالعمل‌ها و الگوهای مختلفی را داشت اما هیچکدام به فرجام مثبتی ختم نشد.

مِهر بی‌مهر برای لوازم تحریرفروشان| ورشکستگی کامل صنف لوازم‌التحریرفروشان یزد / دولت روحانی از این صنف هیچ حمایتی نکرد + فیلمغبار مشکلات بر شیشه‌های ویترین کتاب/ مواجهه وزارت ارشاد با کتابفروشان چگونه باید باشد؟درخواست نماینده صومعه‌سرا از مجلس و دولت درباره مشکلات اقتصادی مردم

جلال‌الدین محمد شکریه گفت: طرح و برنامه‌‌هایی برای کمک به واحدهای تولیدی و توزیعی آسیب‌دیده در نظر گرفته شده بود اما این تسهیلات بانکی انگیزه لازم را در واحد صنفی برانگیخته نمی‌کرد تا جایی‌که بسیاری از واحدها از لحاظ اشتغال هم آسیب دیده و به سمت تعطیلی رفتند.

وی ابراز داشت: امیدواریم طرح و برنامه‌هایی که به دولت قبل ارائه شده و در دستور کار دولت جدید قرار دارد به‌همراه برنامه‌های جدیدی که اتاق اصناف ایران در حوزه مذکور هدف‌گذاری کرده است با همکاری دولت جدید عملیاتی شود و بتوانیم بخشی از آسیب‌ها را جبران کنیم.

رئیس اتاق اصناف گیلان با بیان اینکه ضرر و زیان ناشی از کرونا برای واحدهای صنفی سنگین بوده است تصریح کرد: ضررهای مادی ایجاد شده فراتر از آسیب‌های معنوی بوده و بسیاری از چک‌های کاسبان هم پاس نشد و با مشکل مواجه شدند.

شکریه با اشاره به ارائه 63 برنامه توسط اتاق اصناف ایران به دولت قبل برای حمایت از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا گفت: اگر این برنامه‌ها در دستور کار دولت جدید قرار بگیرد می‌تواند یک حرکت خوب اقتصادی برای اقتصاد کشور و اشتغال در سطح مشاغل و اصناف رقم بزند.

نایب رئیس اتحادیه لوازم التحریر در رشت نیز با اشاره به میزان فروش کاسبان این صنف در طول دو سال گذشته گفت: میزان فروش در صنف لوازم تحریر از 100 به زیر 5 رسید و با توجه به اینکه دانش‌آموز در طول این دو سال به مدرسه نمی‌رفت، لوازم تحریری هم به فروش نمی‌رسید.

عبدالله بهاری گفت: کاهش قدرت خرید مردم و به تبع آن کاهش فروش باعث شد که یک‌سری از کاسبان به ناچار از صنف لوازم تحریر جدا شدند و اکنون بازار بسیار خلوت و آرام است در حالی که در سال‌های قبل در ایام نزدیک به بازگشایی مدارس در همین راسته به‌خاطر شلوغی‌ها جایی برای رفت و آمد نبود.

وی با اشاره به مشکلات مالی ایجاد شده برای صنوف لوازم تحریر ابراز داشت: یک سری از کاسبان باید برای مغازه اجاره دهند و برخی نیز 5 یا 6 پرسنل دارند که باید حقوق مزایای آنها را پرداخت کنند و نمی‌توانند آنها را اخراج کنند چون آنها هم خانواده دارند.

نایب رئیس اتحادیه لوازم التحریر در رشت با بیان اینکه تسهیلات حمایتی پرداختی کفاف هزینه‌های کاسبان را نمی‌دهد تصریح کرد: کاسبی که تسهیلات دریافت کرده باید بتواند درآمد کسب کند تا قدرت بازپرداخت داشته باشد اما وقتی درآمدی ندارد قدرت بازپرداخت تسهیلات را هم ندارد.

یکی دیگر از کاسبان بازار لوازم تحریر رشت گفت: در دوران کرونا به ناچار ماشینم را فروختم تا تاوان چک‌هایم را بدهم و الان به تهران بدهکار هستم و کم کم در حال پرداخت بدهی‌هایم هستم از طرفی 2 میلیون و 500 هزار تومان مبلغ اجاره مغازه‌ام است و بازار هم خلوت است و مردم توانایی خرید ندارند.

وی با بیان اینکه تعطیلی‌های پی در پی کرونایی به مغازه‌داران و کاسبان آسیب وارد کرد افزود: برای دریافت تسهیلات کرونا درخواست دادم اما به بنده چیزی تعلق نگرفت و یک مغازه‌دار با مبلغ اجاره بالا و هزینه‌های جاری روبه‌رو است درحالی‌که درآمد زیادی ندارد.

یکی دیگر از کاسبان گفت: ‏تاکنون نه‌تنها هیچ حمایتی نشده‌ایم بلکه دارایی خودمان را هم داده‌ایم و تنها اقدامی که انجام شد در حوزه مالیات بوده است و امسال به مبلغ مالیاتی که باید پرداخت می‌کردیم اضافه نشد.

وی سر و سامان دادن به وضعیت کرونا، سلامتی و توجه به سفره مردم را جزو انتظارات مردم از دولت جدید عنوان کرد و افزود: دولت جدید تلاش کند تا دانش‌آموزان با خیال راحت به مدارس بروند و واکسیناسیون انجام شود البته واکسن‌ها به موقع برسد تا مردم نگرانی نداشته باشند.

انتهای پیام/612 و 616/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لوازم التحریر لوازم تحریر اتاق اصناف صنف لوازم آسیب دیده دولت جدید آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با اشاره اقدامات این نهاد برای اصلاح نظام اعتبارسنجی تسهیلات خرد، پیرامون جزئیات آن گفت: در مدل کنونی میزان پوشش و دقت آن به ترتیب ۳۰ و ۶۰ درصد است، اما در مدل جدید میزان پوشش آن ۱۰۰ و مقدار دقت آن هم تقریباً ۸۹ درصد است

گروه بانک و بورس بازاررنیوز- سعید ترکاشوند- «مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون توقف روند اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات خرد اظهار کرد: این سیاست متوقف نشده و همین الان هم در حال اجراست، اما مسئله مهمی که پیرامون آن وجود دارد این است که مدل فعلی اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات خرد از کارایی لازمی برخوردار نیست.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: در مدل کنونی اعتبار سنجی از نظر پوشش فقط ۳۰ درصد مردم امتیاز اعتباری لازم را دارند و از نظر دقت هم اعداد آن ۶۰ درصد است. در مدل جدید اعتبار سنجی تسهیلات خرد، پوشش آن حدود ۱۰۰ درصد بوده و دقت آن هم تقریباً ۸۹ درصد برآورد می‌شود. در حال حاضر مدل جدید اعتبار سنجی تسهیلات قرابت بسیاز زیادی با استاندارد‌های جهانی دارد.


وی تصریح کرد: اکنون فرایند آزمایشی این مدل اعتبارسنجی انجام شده و در حال طی کردن مراحل نهایی خود است. با اتمام مراحل آزمایش آن، به زودی این مدل اعتبارسنجی در نظام بانکی کشور اجرا خواهد شد.


مشروح گفته‌های محرمیان را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: اعتبارسنجی ، بانک مرکزی ، نظام بانکی ، تسهیلات خرد ، مهران محرمیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9g

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس/مجازات سنگین در انتظار فرد خاطی
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • دومینوی آسیب‌
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • پس لرزه های تجمع روحانیون قم با لباس نظامی /ابطحی: ضربه سنگین بر پیکر روحانیت وارد می کنند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور