Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ روستای طولیان با ۲۹۰۰ نفر جمعیت در کنار شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه از داشتن اینترنت پرسرعت محروم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  دهدشت ، روستای طولیان از توابع بخش مرکزی شهرستان باوجود داشتن دانش آموزان و دانشجویان متعدد خود در آستانه سال تحصیلی جدید متأسفانه از پوشش اینترنت همراه محروم بوده و این عدم آنتن‌دهی اینترنت مشکلات زیادی را برای اهالی روستا بویژه دانش‌آموزان و دانشجویان بوجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای طولیان با جمعیتی بالغ بر 2 هزار و 900 نفر در فاصله 5 کیلومتری شهر دهدشت مرکز شهرستان قرار گرفته و به لحاظ آماری و شرایط جغرافیایی، یکی از بزرگترین روستاهای این شهرستان و نزدیکترین روستا به شهر دهدشت است. با اینهمه اما آنتن‌دهی تلفن‌ همراه در این روستا با مشکلات زیادی روبرو بوده و از پوشش اینترنت محروم است.

روستای طولیان قدمت زیادی دارد و به لحاظ جغرافیایی در یک دشت وسیعی قرار گرفته و صعب‌العبور و کوهستانی نیست و نصب تجهیزات فیبرنوری برای آنتن‌دهی اینترنت 4G در این روستا براحتی امکانپذیر است.

  نصب دکل مخابرات و تجهیزات اینترنت 4G در روستای طولیان سبب می‌شود که روستاهای ضرغام‌آباد و دستگرد و حتی روستاهای اطراف دیگر نیز براحتی از پوشش اینترنت نسل چهارم بهره‌مند شوند و همزمان مشکلات اینترنت چندین روستا حل شود.

سید اسفندیار با اشاره به مشکلات عدم آنتن‌دهی تلفن همراه در روستای طولیان، به خبرنگار تسنیم گفت: الان بیش از 7 سال است که خطوط تلفن همراه در روستای طولیان به خوبی آنتن‌دهی ندارند و برای گرفتن یک تماس ساده ناچار هستیم به نقاط بسیار بلند روستا رفته تا بالاخره آنتن تلفن همراه بالا بیاید.

وی گفت: دورترین نقاط این شهرستان از جمله روستاهای قلعه‌دختر و دشمن‌زیاری و حتی بخش‌های چاروسا و دیشموک که صعب‌العبور و کوهستانی بوده از آنتن‌دهی تلفن همراه بخوبی برخوردار هستند اما روستای طولیان که چسبیده به شهر دهدشت بوده و کوهستانی هم نیست مشکل آنتن‌دهی دارد.

سید اسفندیار عنوان کرد: بیشتر اهالی روستا بخصوص افرادی که در اداره مخابرات شهرستان دوست و آشنایی دارند برای پیگیری این معضل بارها مراجعه کردیم اما هر بار به بهانه‌های واهی و بی‌اساس جواب ما را ندادند.

در این شرایط سخت و حساس شیوع بیماری کووید19 از سال گذشته تاکنون وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم به آموزش مجازی روی آورده و کلاس‌های درس خود را در بستر فضای مجازی برگزار می‌کنند اما این شیوه آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان روستای طولیان که از عدم پوشش اینترنت در روستای خود رنج برده بسیار سخت و دردآور است و از این وضعیت موجود بشدت گلایه‌مند هستند.

دردسرهای دانش آموزان در دوران کرونا برای فراگیری علم و دانش

بی‌بی زینب از اهالی روستای طولیان به خبرنگار تسنیم گفت: 3 فرزند دختر و پسر دانش‌آموز در خانه دارم، سال گذشته بخاطر کرونا به درستی مدرسه نرفتند و کلاس‌هایشان بیشتر مجازی بود و مشکلات زیادی داشتیم.

وی گفت: در روستای طولیان اینترنت آنتن‌دهی ندارد و به همین خاطر بچه‌هایم بیشتر کلاس‌ها را نمیتوانستند شرکت کنند و در درس‌هایشان مشکل داشتند.

این بانوی روستای طولیان با گلایه‌مندی از شرایط آنتن‌دهی اینترنت روستا گفت: اینترنت تنها برای دانش‌آموزان نیست خیلی از جوانترها هم به اینترنت نیاز دارند و این روزها استفاده از اینترنت برای انجام بیشتر کارها یک نیاز اساسی است.

پیش‌ ثبت‌نام اینترنتی متقاضیان اعزام اربعین متوقف شدسامانه اینترنتی اظهارنامه دفتر ثبت تجارتی در لرستان راه‌اندازی شدمهلت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی رایگان برای کسب و کارهای آنلاین اعلام شد

بی‌بی زینب با بیان اینکه در حق روستای طولیان همیشه اجحاف می‌شود، گفت: ما هم جزء این شهرستان و استان هستیم و شهیدان زیادی تقدیم انقلاب کردیم پس نباید برای توزیع امکانات در حق این روستا کم‌کاری شود و به ما اهالی ظلم شود.

عدم آنتن‌دهی اینترنت و نیز عدم پوشش مناسب تلفن همراه در روستای طولیان تنها گلایه دانشجویان و دانش‌آموزان روستا نیست بلکه تعداد زیادی از معلمان، جوانان تحصیلکرده، کارکنان ادارات و نیز سایر اهالی روستا بخاطر نبود اینترنت در روستا با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند این در حالی است که سایر روستاهای شهرستان از پوشش اینترنت نسل چهارم برخوردار هستند و کم‌کاری مسئولان نباید به آینده و سرنوشت اهالی این روستا خسارت بزند.

بروز مشکلات موجود و حتی سایر مشکلات روستا علاوه بر اینکه سبب افت تحصیلی و کاهش راندمان کاری افراد در حال تحصیل و معلمان روستا می‌شود از سویی دیگر سبب دلخوری و ناامیدی اهالی روستا و حتی ترک روستا و مهاجرت به شهر می‌شود.

مسعود یکی از دانشجویان روستای طولیان به خبرنگار تسنیم گفت: نبود اینترنت در روستای طولیان یک حقیقت تلخ و خنده‌آور است و سبب بروز مشکلات و دردسرهای زیادی برای ما شده است.

وی گفت: در هنگام شروع کلاسهای درس ناچاریم برای دانلود جزوه‌ها و کتب مورد نیاز به دهدشت برویم در حالی که اگر اینترنت روستا آنتن‌دهی داشته باشد نیازی به رفتن به دهدشت نیست. زمانی که روستا هستم حتی نمی‌توانم از شبکه‌های اجتماعی استفاده کنم و بیشتر روزها برای اینکه بتوانم از این شبکه‌ها استفاده کنم ناچارم به دهدشت بروم.

مسعود گفت: در زمان امتحانات دانشگاه مدت زمانی را که برای دانلود جزو‌ه‌ها و استفاده از اینترنت در شهر دهدشت سپری می‌کنیم سایر دوستان و همکلاسی‌هایم آن مدت زمان را صرف مطالعه و درس خواندن می‌کنند و به همین خاطر همیشه یک گام از همکلاسی‌هایم عقب‌ هستم.

این دانشجوی روستای طولیان گفت: کاش یکبار برای همیشه مشکل آنتن‌دهی اینترنت روستا حل شود و ما هم مثل سایر روستاها از اینترنت پرسرعت استفاده کنیم.

مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: اینترنت‌دار شدن روستاها بر اساس دو برنامه ترافیک‌سنجی همراه اول و یو اس او (USO) امکانپذیر است.

ارسلان نیکدار جمال افزود: در برنامه ترافیک‌سنجی، شرکت همراه اول براساس تعداد خطوط همراه‌ اول مورد استفاده شده در آن روستا و نیز میزان استفاده اهالی روستا از خدمات متنوع همراه اول شرایط را مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌دهد. در این برنامه چنانچه براساس میزان جمعیت روستا تعداد خطوط همراه اول مورد استفاده اهالی روستا زیاد باشد، شرکت همراه اول تجهیزات مورد نیاز نصب اینترنت پرسرعت را ارسال کرده و روستای مورد نظر به اینترنت پرسرعت مجهز می‌شود.

وی تصریح کرد: در طرح USO که از سوی دولت پیشنهاد شده، وزارت ارتباطات وظیفه دارد که تمامی روستاهای کشور را به اینترنت پرسرعت تجهیز کند و لازمه اجرای آن پیگیری نماینده مردم شهرستان در مجلس و فشار مسئولان شهرستانی است.

نیکدارجمال با بیان اینکه روستای طولیان جمعیت زیاد داشته و از روستاهای پرجمعیت استان است، عنوان کرد: چندین سال پیش شرکت ایرانسل آنتن خود را در بالای روستای طولیان نصب کرد و به همین خاطر اهالی روستای طولیان بیشتر از خطوط ایرانسل استفاده می‌کنند و میزان استفاده از خطوط همراه اول این روستا کمتر از ایرانسل است پس شرکت همراه اول براساس شرایط موجود سایت طولیان را اینترنت‌دار نمی‌کند.

وی با بیان اینکه اینترنت‌دار شدن روستای طولیان در حال حاضر در هیچ یک از این برنامه‌ها قرار نمی‌گیرد، خاطرنشان کرد: نماینده مردم شهرستان‌های چهارگانه می‌تواند این موضوع را پیگیری کرده و از وزیر ارتباطات درخواست کند تا روستای طولیان اینترنت‌دار شود. این تنها راهی است که می‌توان از طریق آن مشکل عدم پوشش اینترنت طولیان را حل کرد.

انتهای پیام/541/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت اینترنت دانش آموزان و دانشجویان روستای طولیان آنتن دهی اینترنت پوشش اینترنت اینترنت پرسرعت خبرنگار تسنیم مشکلات زیادی اهالی روستا اینترنت دار تلفن همراه شهر دهدشت همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین

علیرضا جاهد معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین با بیان اینکه دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس با سهمیه اولیه ۱۵۰ مدرسه در سطح ۹ شهرستان اجرا شد، گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت ارتقاء سطح آگاهی و مهارت دانش آموزان در رویارویی با حوادث غیر مترقبه، طرح ملی دادرس با هدف فرهنگ سازی و آموزش دانش آموزان سطح جامعه در استان، به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: آموزش‌های طرح ملی دادرس در بخش‌های مختلف از جمله مخاطرات طبیعی، ایمنی ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، انتقال و حمل مصدوم، احیای قلبی و ریوی، آسیب‌های بافت نرم، آسیب‌های اسکلتی و مفصلی و اطفاء حریق به دانش آموزان داده می‌شود تا آمادگی لازم جهت مقابله با حوادث احتمالی را داشته باشند.

جاهد اظهار داشت: این طرح با هدف دانش آموز آماده در روز‌های سخت اجرا می‌شود که دانش آموزان با فراگیری این آموزش‌ها و اجرایی کردن آن در مواقع بحران به این هدف جامه عمل می‌پوشانند.

معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین در پایان عنوان کرد: دوازدهمین دوره مسابقات شهرستانی طرح ملی دادرس در سال تحصیلی جاری در ۷۰ مدرسه در سطح استان برای دانش آموزان متوسطه اول و دوم اجرا شد که امیدواریم این طرح مانند باقی طرح‌ها با موفقیت اجرایی شود و دانش آموزان از دانش خود در زمینه‌ی حوادث و سوانح استفاده کنند.

قابل ذکر است؛ منتخبین این مسابقات در قالب تیم خواهران و برادران به مرحله استانی این دوره از مسابقات راه خواهند یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی