Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازمشهد،  محمد شجعی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: گندم گیاهی است که بیش از سایر گیاهان زراعی در سطح جهان کشت می‌شود و در ایران هم به دلیل وجود شرایط آب و هوایی متنوع و کشت گسترده گندم عوامل متعدد خسارت زا همه ساله این محصول را مورد حمله قرار داده و باعث خسارت فراوان از طریق کاهش میزان محصول و پایین آوردن ارزش غذایی آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از آن عوامل خسارت زا سن گندم است که از آفات درجه یک گندم به شمار می‌آید واز برگ، ساقه و دانه‌های گندم و جو وحشی تغذیه می‌کند، این حشره فقط ۳ ماه از سال در مزارع گندم فعالیت می‌کند و مدت ۹ ماه از سال را در اماکن زمستانه بصورت استراحت به سر می‌برد.

بیشتر بخوانید

خرید تضمینی ۱۰۰ هزار و ۷۳۰ تن گندم در خراسان رضوی

مدیریت جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: به منظور جلوگیری از گسترش و مطالعات درخصوص تغییرات جمعیت سن گندم در مناطق تابستان گذران سن گندم اکیپی متشکل از کارشناسان جهاد کشاورزی کاشمر و محقق معین مرکز تحقیقات این آفت را در ارتفاعات روستا‌های کوهپایه‌ای شهرستان مورد بررسی قرار دادند.

شجعی بیان کرد: پوشش گیاهی منطقه مانند درختان انار، تمشک و نی است که محل تابستان گذران سن گندم به شمار می‌آید و بیشترین تراکم در محدوده ارتفاعی ۱۱۵۰ الی ۱۲۰۰ متر بالاتر از سطح دریا می‌باشد.


انتهای پیام//م. د

۱۲:۵۳

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشت گندم پوشش گیاهی آفات کشاورزی سن گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان، گفت: طی برگزاری کمیسیون ۴۵ پرونده مورد تعیین تکلیف قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از روسای سازمان جهاد کشاورزی، ‌امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر