Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@17:13:37 GMT

حمل ۳۳۰ هزار تن کالای اساسی به استان اردبیل

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۵۷۱۷

حمل ۳۳۰ هزار تن کالای اساسی به استان اردبیل

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، کلیم اله وثوقی، مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل حمل کالا و مایحتاج عمومی مردم را اولویت اصلی اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل دانست و گفت: انجمن‌های صنفی رانندگان و شرکت‌ها موظف شده اند برای هر کامیونی که از بندرامام نهاده دامی و کالای اساسی به استان حمل نماید در سالن اعلام بار یک مرتبه بدون نوبت بار ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او برنج، جو، گندم، نهاده‌های دامی، ذرت و شکر را مهمترین کالا‌های اساسی حمل شده عنوان کرد و گفت: توزیع این کالا‌ها توسط امور پشتیبانی دام و سایر دستگاه‌های مربوطه بدون هیچ مشکلی در سطح استان انجام می‌شود.

عضو شورای ترافیک استان اردبیل از تلاش‌های شبانه روزی رانندگان سخت کوش قدردانی کرد و افزود: صدور بارنامه برای کلیه شرکت‌های حمل و نقل استان از مبدا بندر امام به مقصد استان اردبیل برای کالا‌های اساسی، سویا، ذرت و جو فراهم شده است.

وثوقی افزود: در راستای ترغیب رانندگان عزیز جهت اعزام به بندر امام خمینی (ره)، طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با انجمن شرکت‌های حمل و نقل اگر راننده‌ای به مقصد خوزستان بار حمل کرده و از بندر امام به مقصد استان اردبیل کالای اساسی حمل نماید با ارائه بارنامه رفت و برگشت می‌تواند ۱۰ درصد کمیسیون دریافتی شرکت از بابت رفت را بازپس گیرد.

او از جابجایی یک میلیون و ۷۰۰ هزارتن کالا در ۵ ماه گذشته در استان نیز خبر داد و گفت: در مدت یادشده ۱۲۹ هزاربرگ بارنامه نیز صادر شده است.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل بیشترین جابجایی کالای استان را مربوط به شهرستان‌های اردبیل، پارس آباد، نمین و بیله سوار دانست و فعالیت ۱۵۱ شرکت حمل و نقل کالا، مسافر و بین المللی با ۱۶ هزارو ۷۱۰ دستگاه ناوگان و ۱۴ هزارو ۳۰۶ راننده پرتلاش را در استان یادآور شد.

وثوقی با بیان اینکه کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی به شرکت‌های حمل و نقل کالا و مسافر ابلاغ شده خاطرنشان کرد: نظارت ویژه‌ای بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان‌های عمومی و عملکرد آنان درحال انجام است و با متخلفان در کمیسیون‌های ماده ۱۱ و ۱۲ طبق قانون برخورد می‌شود.

او در تشریح پروژه‌های مهم حوزه راهداری افزود: یکی از این پروژه‌های مهم پروژه کمربندی بیله سوار است که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال افتتاح شود.

دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل و نقل استان اردبیل با بیان اینکه تکمیل کمربندی بیله سوار به جهت قرار گرفتن در مسیر گمرک و پایانه مرزی بیله‌سوار و تردد روزانه چند صد دستگاه خودرو‌های عمومی و ناوگان حمل و نقل ضروری است گفت: عملیات اجرائی این پروژه به طول ۴ کیلومتر آغاز شده و تاکنون ۱.۸ کیلومتر آن بهسازی شده است.

وثوقی تصریح کرد: پروژه کمربندی بیله سوار از میدان مرزداران تا میدان شهریار ادامه دارد و در کیلومتر‌های مختلف با رعایت اصول راهسازی، خاکبرداری و خاکریزی‌ها مطابق نقشه‌های اجرائی انجام خواهد شد.

او با اشاره به اینکه برای اجرای این مهم ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه می‌شود گفت: این پروژه مهم در ادامه لایه‌های روسازی در عرض مناسب که بیشتر از عرض فعلی خواهد بود اجرا شده و نهایتا با اجرای دو لایه آسفالت در عرض استاندارد جاده اصلی، کیفیت سرویس و سازه جاده در حد مطلوب خواهد بود.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل اجرای پروژه پل عنبرلو در سه‌راهی عنبرلو و در مسیر راه فرعی پارس‌آباد به شهر مغانسر واقع شده با پیشرفت ۷۰ درصدی از دیگر پروژه‌های مهم راهداری دانست و افزود: پروژه پل عنبرلو در سه‌راهی عنبرلو و در مسیر راه فرعی پارس‌آباد به شهر مغانسر واقع شده که این سه‌راهی ضمن اتصال شهر پارس‌آباد، روستا‌های محمودآباد طالقانی، تکله‌کندی و عباس‌آباد را نیز به مغانسر متصل می‌کند.

وثوقی افزود: به‌خاطر تصادفات زیاد در محل مذکور از سال ۹۸، تعریض زهکش به طول ۱۰ متر، به ارتفاع ۴ متر و به دهانه ۵ متر و همچنین اصلاح واریانت جدید به طول ۲۰۰ متر، به عمق ۳ متر و به عرض ۱۲ متر اجرا شده است.

او با اشاره به اجرای شمع‌ها و دیوار برگشتی زهکش این پروژه به طول ۷۰ متر و به ارتفاع ۵ متر بیان کرد: ادامه عملیات اجرای پل با تیر دال فلزی به عرض ۱۰ متر و به دهانه ۲۴ متر در حال انجام است که تاکنون جهت احداث و تعریض پل عنبرلو و بهسازی آن ۱۲ هزار میلیون ریال هزینه شده و برای تکمیل آن جهت افتتاح در هفته دولت سال جاری مبلغ ۱۰ هزار میلیون ریال اعتبار مورد نیاز است.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل در خصوص اجرای پروژه زیرگذر ورودی جدید نمین که با هدف تردد آسان به شهر و کاهش مسافت و ایمن‌سازی عبور و مرور درحال انجام است تصریح کرد: عملیات آزادسازی زمین‌های واقع شده در محدوده پروژه با هزینه‌ای بالغ بر ۱.۵ میلیارد تومان انجام گردیده و قراردادی به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان جهت احداث آن منعقد شده است.

وثوقی با بیان اینکه با تزریق اعتبار قابل توجه به پروژه در سال جاری حدود شش و نیم میلیارد تومن در نظر است تا پایان سال مالی یعنی تا تیرماه سال ۱۴۰۱ پروژه به اتمام برسد اظهار امیدواری کرد: با اتمام عملیات آسفالت راه انحرافی در چند روز آتی جریان ترافیک به مسیر انحرافی هدایت خواهد شد و در نظر است تا آبان ماه سال جاری با احداث زیرگذر، جریان ترافیک به مسیر اصلی برگردد.

او اجرای پروژه ۱۳ کیلومتری مسیر هشجین به سرچم را یادآور شد و گفت: از این میزان ۶ کیلومتر توسط اداره کل راهداری بصورت امانی درحال اجراست و مابقی نیز توسط پیمانکار تکمیل می‌شود.

دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل و نقل استان اردبیل با اشاره به افتتاح ۲۱ پروژه راهداری وحمل ونقل جاده‌ای با اعتباری بالغ بر ۵۶۷ میلیارد ریال گفت: این پروژه‌ها شامل ۵۸ کیلومتر لکه گیری، روکش آسفالت بهسازی راه‌های اصلی، فرعی و روستایی – حذف و اصلاح ۳ نقطه حادثه خیز – احداث مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی ساوالان در محور اهر مشکین شهر و ایجاد سیستم‌های روشنایی نقطه‌ای در تقاطع قره آغاج انگوت و سه راهی فرودگاه پارس آباد است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کالاهای اساسی حمل و نقل جابجایی کالا دستورالعمل های بهداشتی پارس آباد بیله سوار حمل و نقل پروژه ها سه راهی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در بازرسی‌های صورت گرفته در فروردین ماه امسال تعداد ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی در سطح عرضه به ارزش تقریبی ۴ میلیارد ریال کشف و ضبط شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی روحبخش در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف تأمین، نظارت و ارتقای کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، سنتی، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی در 7 حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل، مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، اداره تحقیق و توسعه، اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی، مدیریت آزمایشگاه کنترل غذاودارو و مدیریت امور اجرایی فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در فروردین ماه امسال بیشترین تمرکز حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجرای مأموریت‌های محوله در طرح نوروزی 1403 بود و در این ایام مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل به منظور خدمت رسانی هر چه بهتر به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی علاوه بر فعالیت 126 داروخانه شبانه روزی در سطح دانشگاه، تعداد 36 داروخانه روزانه مجاور حرم مطهر رضوی هم به متقاضیان خدمات شبانه روزی ارائه کردند.

معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این ایام روزانه 5 تیم بازرسی 2 نفره متشکل از کارشناسان این معاونت طبق برنامه ریزی انجام شده، فعال بودند و در طول این مدت تعداد 1227 بازرسی در ساعات مختلف شبانه روز از داروخانه های تحت پوشش این دانشگاه صورت گرفت و تخلفات داروخانه‌ها هم مورد پیگیری قرار گرفت که اقدامات قانونی لازم در حال انجام است.

روحبخش با بیان اینکه 33 شرکت توزیع دارو به صورت آنکال به داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه خدمت رسانی کردند، خاطرنشان کرد: در فروردین ماه امسال و طی 14 بازرسی انجام شده از شرکت‌های فوق، نظارت همه جانبه بر عملکرد صحیح این شرکت‌ها در خصوص توزیع دارو صورت پذیرفت و ثبت فاکتورهای ارسالی هم در سامانه ttac انجام شد.

وی اضافه کرد: با توجه به فعالیت شبانه روزی 61 بیمارستان در حوزه دانشگاه و همچنین نظارت بیشتر بر عملکرد داروخانه داخلی بیمارستان، بازرسی‌های متعددی از واحدهای مربوطه انجام و کمبودهای دارویی تا حد امکان مرتفع شد.

معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کارشناسان این معاونت همه‌ روزه پاسخگوی تماس‌های مردمی با سامانه تلفنی 190 هستند، بیان کرد: در این تماس‌ها موضوع کمبودهای دارویی و همچنین برخی از سوالات در خصوص نحوه مصرف انواع داروها مطرح می‌شود و کارشناسان حوزه غذا و دارو پاسخ این سؤالات و راهنمایی‌های لازم به افراد تماس گیرنده داشتند و در همین خصوص به 5543 تماس تلفنی مردمی در ماه گذشته پاسخ داده شد.

روحبخش در خصوص فعالیت‌های مدیریت  نظارت بر فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: این حوزه مدیرتی کنترل و نظارت همه جانبه بر مراکز تولید مواد خوراکی، آشامیدنی دارد تا محصولی که در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد سالم و مورد تأیید باشد؛ در همین خصوص بیش از 171 مورد بازرسی از کارگاه‌ها و کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بیش از 93 مورد نمونه ارسالی به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال شد، ضمن اینکه تعداد 93 گواهی بهداشتی صادرات مواد غذایی هم در طی یک ماه اخیر صادر شده است.

وی افزود: اداره نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در نخستین ماه سال جاری تعداد 97 مورد بازدید از واحدهای عرضه کننده فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی اعم از داروخانه‌های فروشگاه‌های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و غیره داشته که در طی این بازدیدها تعداد 2576 قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی در سطح عرضه به ارزش تقریبی 4 میلیارد ریال کشف و توقیف شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به فعالیت‌های اداره تحقیق و توسعه این معاونت، تصریح کرد: مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو در فروردین ماه امسال به 1364 تماس تلفنی مردمی با سامانه 190 پاسخ داد و واحد آمار و توسعه این معاونت هم مسئولیت جمع‌آوری، ارسال و بارگذاری کلیه اطلاعات و آمار مدیریت‌های تحت پوشش این معاونت در سامانه فرابر عهده‌دار بود؛ همچنین این واحد مسئولیت جمع‌آوری عملکرد مدیریت‌های تحت پوشش معاونت و تهیه گزارشات مربوط به ستاد سفر نوروزی و همچنین پاسخگویی به هرگونه ابهامات موجود در مکاتبات و گزارشات ارسالی را نیز بر عهده داشت.

روحبخش تأکیدکرد: در طی یک ماه اخیر 1227 مورد بازدید از داروخانه‌ها صورت پذیرفته و در کنار آن به شکایت واصله در خصوص ارائه خدمات دارویی رسیدگی شده است؛ همچنین 97 مورد بازرسی نیز از واحدهای آرایشی و بهداشتی داشتیم و در این خصوص به 9 شکایت مردمی رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: همچنین از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در طی یک ماه اخیر می‌توان به صدور 93 مجوز صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، 72 مورد بازرسی از خرده فروشی‌های گیاهان دارویی (عطاری‌ها) و باشگاه‌های ورزشی، 797 مورد پاسخگویی به شکایات و تماس‌های تلفنی مرتبط با شیرخشک و غذاهای ویژه، بررسی 93 مورد نمونه‌ دریافتی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو (ارسالی از مدیریت امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی) و همچنین بررسی 11 مورد نمونه دریافتی در این آزمایشگاه (ارسالی از مرکز بهداشت) اشاره کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: این معاونت در تمامی ایام سال به‌خصوص در مناسبت‌های خاص ملی و مذهبی برنامه‌های اجرایی و نظارتی خود را در موضوعات غذا، دارو، فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک، تجهیزات و ملزومات پزشکی، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و غیره دارد و از مردم هم می‌خواهیم که هرگونه مشکلی در این حوزه مشاهده کردند بلافاصله موضوع به سامانه تلفنی 190 اعلام کنند تا آن موضوع توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد پیگیری و بررسی قرار بگیرد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم/ ۸ قاچاق‌بر دستگیر شدند
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته در قم
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد