Web Analytics Made Easy - Statcounter

محموله برداشت غیر مجاز گیاه مرتعی و دارویی باریجه در شهرستان درگز کشف و ضبط شد.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از  اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری  خراسان رضوی، جواد پهلوان زاده رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان درگز با بیان این خبر گفت : باریجه که اصطلاحا به آن در زبان محلی قسنی میگویند از خانواده گیاهان معروف به چتریان است و مصرف دارویی و بهداشتی، آرایشی داشته و ریشه آن مانند چغندرقند و به رنگ قهوه ای مایل به سیاه دارد که با بریدن لایه ای نازک از این ریشه مایع صمغ مانند به رنگ شیری بیرون می زند که در اثر گذشت زمان به آن مدار میگویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تصریح کرد: پراکنش این گونه گیاهی دارویی در ارتفاع ۱۷۰۰ تا ۲۳۰۰ متری و دامنه های شمالی و مناطقی که خاک سبک دارد رشد می کند .  پهلوان زاده افزود:  با  کسب خبر از محل  اختفای محموله قاچاق ، نیروهای یگان حفاظت به محل مراجعه و با هماهنگی قوه قضاء یک نفر دستگیر و تعداد ۲۶۰۰ بوته به شکل غیر قانونی که برداشت و ریشه کن شده بود شناسایی و توقیف گردید. وی ادامه داد:  شهرستان درگز که در شمال شرق کشور واقع شده و هم مرز با کشور ترکمنستان می باشد و ۳۶۰ هزار هکتار وسعت دارد که ۲۶۷ هزار هکتار آن اراضی ملی و از این میزان نیز ۱۶۶ هزار هکتار آن را مراتع و ۱۰۰ هزار هکتار دیگر را جنگلهای طبیعی و دست کاشت تشکیل میدهد.  رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان درگز خاطر نشان کرد:  یگان حفاظت از اراضی ملی شهرستان درگز با این وسعت ودر تمام طول شبانه روز با گشت های مستمر هر سوء استفاده ای را از عرصه های منابع طبیعی رصد نموده و اعمال قانون می نمایند. انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: داروی گیاهی درگز منابع طبیعی شهرستان درگز منابع طبیعی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۶۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • داروی غیر مجاز به مقصد نرسید
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی