Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید جواد ساداتی نژاد»  روز شنبه در حاشیه گردهمایی سراسری آغاز سال زراعی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ با رویکرد ارتقای امنیت غذایی که در سالن خوشه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره ترخیص نهاده های دام و طیور از گمرکات افزود: از وزیر راه و شهرسازی برای ترخیص نهاده ها قدردانی می کنم زیرا راهداری و راه آهن را موظف کردند که مشکلات مربوط به ترخیص نهاده ها را رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: اکنون شرایط بهتری را در بحث ترخیص نهاده ها داریم.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد:  هنچنین با کمک هیات دولت در حوزه تامین نهاده ها شرایط به سمتی سوق داده شده که آرامشی را در بازار نهاده ها داشته باشیم تا شرایط مطلوبی در حوزه تولید پروتئین کشور بوجود بیاید.

ابزار تنظیم بازار محصولات کشاورزی به وزارت جهاد محول می‌شود
ساداتی نژاد درباره تنظیم بازار محصولات کشاورزی گفت: براساس قانون، تمرکز تنظیم بازار در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد، این قانون به مدت دوسال لغو شده بود اما اکنون این قانون به وزارت جهاد کشاورزی بازگشته است.
وی اظهارداشت: بنابراین تنظیم بازار محصولات کشاورزی در شرایط فعلی برعهده این وزارتخانه است و برای اینکه ابزارهای این کار به طور کامل در اختیار وزارت جهاد کشاورزی باشد مجلس شورای اسلامی طرحی را در حال رسیدگی دارد.
به گفته وی، این طرح در دستور کار اول مجلس است که امیدواریم هفته آینده به پایان برسد.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: در ماده یک این طرح،  ایجاد ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی کمک می کند که حوزه مربوط به تنظیم بازار به طور کامل در اختیار وزارت جهاد کشاورزی باشد تا یکجا، فرماندهی حوزه تولید تا بازار در محصولات کشاورزی را برعهده داشته باشد.
وی اظهارداشت: با این اقدام پاسخگویی، نظارت و ساماندهی بهتری در این خصوص صورت می گیرد.

احیای جهادسازندگی در بخش کشاورزی برای حمایت از روستاها 
وزیر جهاد کشاورزی گفت: یکی از دغدغه‌ها در ۱.۵ سال گذشته در جریان بازدیدهایی که از استان‌ها و کانون‌های تولید داشتیم این بود که بی‌پناهی در حوزه روستاها مشاهده می‌شد.
ساداتی نژاد با بیان اینکه روستا اصالتش به‌تولید است، افزود: اینکه ما بیشتر نگاهمان به روستاها به تغییر منظر باشد و اینکه آنها را به سمت شهرهای کوچک ببریم، باعث می شود که حوزه تولید در روستاهای ما ضربه ببیند.
وی تصریح کرد: پس از ادغام جهادسازندگی با همه ظرفیت ها و تلاش هایی که در حوزه روستایی انجام می شد، اما موضوع توسعه روستایی متولی متمرکزی نداشت و بین دستگاه ها پراکنده بود، بنابراین رئیس جمهوری بر احیای  جهاد سازندگی برای حمایت بیشتر از روستاها به عنوان قطب تولید تاکید کرد.

ساداتی نژاد ادامه داد: بر اساس تجارب و تلاش هایی که در گذشته برای این کار اتفاق افتاده بود، بحث احیای جهادسازندگی در وزارت جهادکشاورزی برای حمایت حوزه های روستایی مدنظر قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا،  گردهمایی سراسری آغاز سال زراعی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ امروز با رویکرد ارتقای امنیت غذایی برگزار شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سیدجواد ساداتی نژاد دام و طيور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سیدجواد ساداتی نژاد دام و طيور وزارت جهاد کشاورزی سیدجواد ساداتی نژاد دام و طيور تنظیم بازار محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی ترخیص نهاده ها ساداتی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی

محمد مهدی برومندی در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با بیان اینکه مشکلات منطقه میمند در دست بررسی قرار خواهد گرفت، گفت: طی جلسات آتی مشکلات این منطقه بررسی می‌شود.

او افزود: بخش کشاورزی امروز در نوک جنگ اقتصادی قرار دارد و اهداف دشمن سفر‌ها های مردم است همچنین کشاورزان سخت کوش ما غذای سالانه کشور را تامین می‌کنند همچنین بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات است.

برومندی با بیان اینکه استان فارس از لحاظ کشاورزی جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و در این بخش بهای سنگینی را داده است، ادامه داد: ۱۲ درصد غذای کشور توسط استان فارس تامین می‌شود و ۳۶۰ هزار هکتار باغ و ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول باغبانی، فارس را در رتبه اول باغبانی ایران قرار داده است که فرصت‌های بسیاری را به همراه دارد.

معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکخ همه باید با تعامل در حل مشکلات سهیم باشند، خاطرنشان کرد: در حوزه باغبانی ۲۶ میلیون تن محصول تولید می‌شود و سهم گیاهان دارویی نیز قابل توجه است. 

بنابه گفته این مقام مسئول، ۵۰۰ هزار تن گیاهان دارویی سالیانه از مزارع کشورمان برداشت می‌شود و ۳۰ هزار هکتار زیر کشت گل محمدی بوده که ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار آن در فارس است و در میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی داریم که محصول بسیار ارزشمندی است.

او تاکید کرد: امروز گردش مالی دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار در زمینه گیاهان دارویی است که سهم کشور ما در این گردش مالی کمتر از ۱ میلیارد دلار است که نشان می‌دهد باید به یک کشاورزی مدرن برسیم.

برومندی با بیان اینکه گیاهان دارویی پایه مواد غذایی، دارویی و بهداشتی قرار می‌گیرد، گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ گونه گیاه دارویی در ایران وجود دارد که فرصتی بسیار مغتنم است و ۳۶۰ گونه گیاه دارویی منطقه میمند دارد که می‌تواند هر کدام پایه دارو باشد.

معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌های این وزارت خانه را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: در وزارت خانه جهاد کشاورزی به سمتی می‌رویم که از مدرن‌ترین روش‌ها در اسانس گیری استفاده کنیم و ابر پروژه‌ای تعریف کردیم که عصاره بل کیفیت لازم را برای عطر تولید کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی