Web Analytics Made Easy - Statcounter

تخت؛ برادر بزرگ‌تر در خوانواده خوش ‌‌خواب‌ ها!

خبرگزاری آریا- تختخواب یکی از گزینه‌های دکوراسیون داخلی در منزل است و از وسایل ضروری برای چیدمان اتاق خواب است. تختخواب همچنین جزء اصلی یک سرویس کامل خواب به‌شمار می‌آید. از لوازم دیگر سرویس خواب می‌توان به پاتختی، کمد، مبل پاتختی یا پاف، خوشخواب، بالش، روتختی و پتو اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تختخواب انواع گوناگونی دارد که در این مطلب با ویژگی‌‌ها و کاربردهای هریک از آن‌ها آشنا می‌شویم.

تجربه خواب خوب یا این تختخواب ‌ها

تختخواب نوعی تخت است که از آن برای خوابیدن یا استراحت استفاده می‌کنیم. تختخواب‌ها را می‌توان بر اساس ویژگی‌های گوناگونی دسته‌بندی کرد. برای مثال از نظر ابعاد و تعداد افرادی که می‌توانند از آن استفاده کنند؛ بر اساس جنس تخت، بر اساس شکل تخت، بر اساس برخورداری از تاج، سایبان یا جک و بر اساس مکانیزم تنظیم یا غیر قابل تنظیم بودن. در ادامه ویژگی‌های برخی از مهم‌ترین و پرکاربردترین انواع تختخواب را با هم مرور می‌کنیم.

تختخواب ام ‌دی ‌اف

تختخواب MDF یکی از رایج ‌ترین انواع تختخواب در ایران است. ام‌ دی اف به‌دلیل برخورداری از قیمت مناسب، امکان ایجاد آسان انواع برش، استحکام بالا و تنوع رنگ پنل‌ها، یکی از کارآمدترین متریال‌ها برای تولید تختخواب است.

ام‌دی‌اف مانند چوب ظاهری لوکس دارد؛ درحالی‌که قیمت آن مقرون‌ به‌صرفه است. در زمان خرید تخت ام ‌دی ‌اف یک‌ نفره یا دو نفره بهتر است به کیفیت رنگ، روکش و یراق‌آلات تخت دقت کنید، زیرا تعمیر این نوع از تخت نسبت تخت چوبی کمی سخت‌تر است.

تختخواب یک ‌نفره

تختخواب یک‌نفره تختی است که مناسب استراحت و خوابیدن یک نفر طراحی شده است. این نوع از تخت ‌ها را با متریال‌های گوناگون می‌سازند. شکل معمول در این نوع از تختخواب، مستطیل است اما امروزه انواع دیگری مانند: تختخواب یک‌نفره نیم‌دایره نیز به بازار آمده است. در زمان خرید تختخواب یک‌نفره بهتر است جثه فردی را که قرار است روی آن بخوابد در نظر بگیرید. برخی از انواع تختخواب یک‌نفره بر اساس ابعاد تخت عبارتند از:

تختخواب یک‌نفره سینگل: با 2 متر طول و عرض 90 تا 100 سانتی‌مترتختخواب یک‌نفره توئین: با 2 متر طول و عرض 120 سانتی‌مترتختخواب یک‌نفره توئین XL: با 2 متر طول و عرض 130 تا 140 سانتی‌مترتختخواب یک‌نفره دبل یا فول: با 2 متر طول عرض تا 160 تا 190 سانتی‌متر تختخواب دو نفره

مدل‌های گوناگونی از تختخواب‌های دو نفره وجود دارند. رایج‌ترین این مدل‌ها نوعی است که دارای دو قسمت مجزا از هم است که معمولا به‌وسیله قلاب به ‌هم متصل می‌شود. همچنین گاهی پنل رویی تخت یک‌تکه است و روی دو تخت مجزای چوبی قرار می‌گیرد.

ارتفاع پایه‌ها در این نوع از تخت معمولا از 15 سانتی‌متر به بالا است. بنابراین فضای زیر تخت دو نفره جای مناسبی برای نگهداری وسایلی است که به آن نیاز ندارید. برخی از انواع تختخواب دو نفره از نظر ابعاد عبارتند از:

تختخواب دو نفره کوئین: با 2 متر طول و عرض 160 سانتی‌مترتختخواب کینگ: با 2 متر طول و عرض 180 سانتی‌مترتختخواب دو نفره کالیفرنیا کینگ: با 2 متر طول و عرض 2 متر تختخواب دو طبقه

تختخواب دو طبقه بهترین گزینه برای اتاق‌ خواب‌های کوچک برای کودکان و نوجوانان است. از این نوع از تختخواب‌ها در خوابگاه‌ها، مدارس و محیط‌های نظامی هم استفاده می‌شود. این نوع از تختخواب عموما از دو تخت روی هم، پایه‌های اتصال بین دو تخت، یک نردبان یا پلکان برای بالارفتن و گاهی نیز سرسره‌ای برای پایین آمدن تشکیل شده است. در زمان خرید تخت دو طبقه حتما به استحکام اتصالات بین دو تخت توجه داشته باشید.

خرید انواع تختخواب از ویترا مبل

مبل ویترا یکی از برترین تولید کنندگان در زمینه مبلمان و سرویس اتاق خواب است که امکان خرید لوازم مورد نیاز شما را به صورت مستقیم از کارخانه فراهم کرده و برای رفاه حال شما امکان بازدید و خرید مبلمان راحتی، انواع تختخواب یک‌نفره و دو نفره، انواع وسایل سرویس خواب و دیگر اجزای دکوراسیون داخلی را در سطح شهر تهران فراهم نموده است. مبل ویترا بهترین گزینه‌های سرویس مبلمان و خواب از نظر طرح و کیفیت را با بهترین قیمت پیش روی شما قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تختخواب 2 متر طول و عرض انواع تختخواب نوع از تخت سانتی متر انواع تخت خواب ها بر اساس دو تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موزه سینما، در ادامه برگزاری کارگاه های تخصصی در موزه سینما، کارگاه آشنایی با عکاسی در فیلم و سینما توسط امیر عابدی عکاس شناخته شده سینما برگزار می‌شود.

این کارگاه سه شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۵ در سالن فردوس موزه سینما برگزار می شود و علاقه مندان برای ثبت نام و شرکت در این کارگاه می توانند به سامانه اینترنتی موزه سینما مراجعه کنند. این در حالی است که به شرکت کنندگان در پایان کارگاه گواهی حضور داده می‌شود.

امیر عابدی از سال ۱۳۶۷ به صورت جدی عکاسی را در سینما آغاز کرد و تاکنون عکاسی بیش از ده‌ها فیلم بلند سینمایی، مجموعه تلویزیونی، تئاتر و فیلم کوتاه را انجام داده است.

وی تاکنون جوایزی همچون سیمرغ بلورین بهترین عکس فیلم از جشنواره فیلم فجر را برای عکاسی فیلم «سه زن» و تندیس زرین هشتمین جشن خانه سینما برای عکاسی فیلم «مزرعه پدری» را به‌دست آورده است.

عابدی عکاسی فیلم‌هایی همچون «نسل سوخته»، «شب یلدا»، «چهارشنبه سوری»، «آلزایمر»، «یک شهروند کاملا معمولی»، «جاده قدیم»، «ساکن طبقه وسط»، «زندان زنان»، «قرمز»، «پرواز در نهایت»، «سریال مدار صفر درجه» را بر عهده داشته است.

کد خبر 6088956 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • ببینید | آشنایی با خواص شیربرنج
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود
  • رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • ببینید | آشنایی با خواص گل سرخ
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • هرآنچه باید از مشخصات و امکانات قطار میلاد بدانید
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟