Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه واکسن فخرا از آمادگی وزارت دفاع برای تحویل واکسن به وزارت بهداشت خبر داد و گفت: مراحل اداری کار انجام شده و هر زمانی وزارت بهداشت اعلام کند واکسن‌های تولید شده را تحویل خواهیم داد.

به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، دکتر احمد کریمی با اشاره به ورود واکسن فخرا به فاز سوم کارآزمایی بالینی اظهار کرد: واکسن فخرا از هفته گذشته با کسب مجوز کمیته اخلاق و همچنین مجوز سازمان غذا و دارو، کارآزمایی مرحله سوم را آغاز کرده و از روز شنبه به طور گسترده این کار انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مرحله سوم تزریق روی ۴۰ هزار نفر انجام خواهد شد، افزود: در فاز اول ۱۳۵ داوطلب داشتیم و در فاز دوم این تعداد به ۵۰۰ نفر افزایش پیدا کرد. در این دو فاز به دنبال بررسی ایمنی بخشی واکسن بودیم که با موفقیت به انجام رسید و در فاز سوم به دنبال بررسی اثربخشی آن هستیم.

مسئول پروژه واکسن فخرا گفت: نتایج فاز اول و دوم واکسن فخرا نشان داد که این واکسن جزو واکسن‌های کاملاً بی‌خطر هست و عارضه ای جدی در افراد مشاهده نشد و نتایج بعد از آنالیز به سازمان غذا و دارو ارسال شد و بعد از هر مرحله مجوز ورود به فاز بعد را گرفتیم که نشان می‌دهد این واکسن یکی از بی‌خطرترین واکسن‌ها بوده است.

کریمی با بیان اینکه واکسن فخرا ایمنی‌زایی مناسب را در افراد ایجاد می‌کند، گفت: واکسن فخرا توانست به میزان کافی آنتی‌بادی‌هایی را در بدن افراد ایجاد کند که این آنتی بادی‌ها می‌تواند ویروس کرونا را خنثی کند.

وی پلتفرم واکسن فخرا را بر اساس ویروس کشته شده اعلام کرد و افزود: ما این ویروس را به تولید انبوه رسانده و بعد از آن غیرفعال کرده و آن را فرموله کردیم و بعد از خالص‌سازی، در افراد داوطلب و کاندید دریافت واکسن استفاده می‌شود.

کریمی در خصوص صدور مجوز اضطراری برای واکسن فخرا، تصریح کرد: در دولت گذشته وزیر بهداشت اعلام کرده بودند که واکسن‌های تولید داخل بعد از طی دو مرحله اول و دوم و وارد شدن به مرحله کارآزمایی بالینی سوم مجوز دریافت اضطراری خواهند گرفت. در دولت جدید هم آقای دکتر عین الهی هفته پیش اعلام کرد که واکسن‌های داخلی که فاز ۱ و ۲ را با موفقیت پشت سرگذاردند، بلافاصله مجوز مصرف اضطراری را دریافت خواهند کرد و متعاقب آن با نامه‌نگاری که با ایشان داشتیم، ایشان دستور لازم را به سازمان غذا و دارو برای صدور مجوز اضطراری دادند.

وی درباره زمان پیش بینی شده برای ورود واکسن فخرا به شبکه واکسیناسیون عمومی، گفت: ما آمادگی لازم را داریم و زیرساخت تولید ما از مرداد ماه شروع شده و تولیدات لازم را انجام داده و در سردخانه‌ها نگهداری می‌کنیم و منتظر هستیم مراحل اداری طی شده و هر زمانی که وزارت بهداشت اعلام کرد تحویل آن‌ها دهیم.  

مدیر پروژه واکسن کرونا ادامه داد : ما همزمان کار تولید را شروع کرده ایم و به طور متوسط ماهانه یک میلیون دُز تولید می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم به سرعت وارد سبد واکسیناسیون عمومی شویم.

وی با بیان این که حدود ۵۰۰ هزار دُز واکسن آماده داریم و حدود ۳ میلیون دُز نیز در حال طی کردن مراحل است، افزود: خط تولید را از قبل داشتیم و برای تولید واکسن فخرا تنها آن را به روز رسانی کردیم.

کریمی با بیان اینکه زیرساخت‌های تولید واکسن در وزارت دفاع موجود بوده و با استفاده از همان زیرساخت‌ها توانستیم به ظرفیت تولید یک میلیون دُز واکسن در ماه برسیم، افزود: برای افزایش هم از روز اول این برنامه را داشتیم و در کنار خط تولید موجود یک خط تولید دیگر را پیش بینی کردیم و مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو گرفتیم و کارخانه تولید انبوه  را که حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ایجاد کردیم.

مدیر پروژه واکسن کرونا وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به بازدید هفته گذشته وزیر دفاع  از زیرساخت‌های ایجاد شده افزار امیدواری کرد آبان ماه این کارخانه وارد مدار شود و با وارد شدن این خط تولید، به تولید ۵ میلیون دُز واکسن در ماه می‌رسیم.

مدیر پروژه واکسن فخرا با بیان اینکه مسئولین نیروهای مسلح همکاری‌های کاملی برای تولید واکسن فخرا را داشته‌اند، گفت: مسئولان نیروهای مسلح با پشتیبانی شبانه روزی کار را پیش بردند و توانستیم به مرحله فاز سوم برسیم.

کریمی با بیان اینکه پس از بررسی بالینی واکسن کرونا در فاز سوم حتماً به همه داوطلبین واکسن تزریق خواهیم کرد، گفت: قرار است واکسن فخرا با یک واکسن دیگر قیاس شود، بنابراین همه داوطلبینی که در فاز سوم وارد شوند حتماً واکسن دریافت خواهند کرد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو مدیر پروژه واکسن وزارت بهداشت وزارت دفاع واکسن فخرا میلیون د ز خط تولید واکسن ها فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۷۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک