Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:16:15 GMT

استان مرکزی از پیک پنجم کرونا عبور کرده است

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۷۶۳۹

استان مرکزی از پیک پنجم کرونا عبور کرده است

سید«علی آقازاده» روز شنبه در ستاد مدیریت کرونای استان مرکزی افزود: عبور از پیک پنجم کرونا در استان با همکاری مردم، تلاش کادر درمان، نیروی انتظامی، نظامی و تشدید طرح شهید سلیمانی در استان فراهم شده‌ و امید می‌رود مردم با تداوم آگاهانه رعایت موازین بهداشتی از بروز بحران‌های مشابه  پیشگیری کنند.

وی ادامه داد: شمار ابتلا، بستری و مراجعه بیماران سرپایی استان مرکزی  در هفته سوم شهریورماه نسبت به هفته دوم آن روند کاهش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده گفت: تعداد فوتی‌های کووید ۱۹ در هفته سوم شهریورماه نسبت به هفته دوم ۲۰ درصد افزایش یافته که این مسئله به‌دلیل بستری بیماران بدحال در مراکز درمانی استان مرکزی بوده‌ است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی دانشگاه علوم پزشکی اراک شمار فوتی‌ها استان مرکزی در هفته آینده ثابت مانده و حتی کاهش می‌یابد که این مهم نشان از عبور استان از پیک پنجم این بیماری است.

آقازاده گفت: استان مرکزی در سایه همکاری مردم و تلاش کادر درمان از جمله استان‌های ممتاز در تزریق واکسن شناخته شده و برای کاهش ابتلا به بیماری کووید ۱۹ مردم تزریق واکسن را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با یادآوری برخی مخالفت‌ها در زمینه تزریق واکسن در فضای مجازی افزود: این افراد از جمله عوامل دشمن در کشور هستند و مردم باید با هوشیاری به سخنان بی‌اساس آنان توجهی نکنند.

استاندار مرکزی با یادآوری در پیش بودن آیین اربعین امام حسین(ع) و آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: تمهیدات لازم برای بازگشایی دانشگاه‌های استان اندیشیده شده و با واکسیناسیون دانشجویان و اساتید پیش‌بینی می‌شود دانشگاه‌ها از نیمه مهرماه به تدریج بازگشایی شوند.

آقازاده ادامه داد: در خصوص بازگشایی مدارس نیز هفته آینده بر مبنای تصمیمات ستاد ملی کرونا تصمیم‌گیری می‌شود.

آقازاده افزود: ۱۰ درصد فرهنگیان استان مرکزی هنوز واکسیناسیون نشده‌اند و نیاز است اقدامات لازم توسط آموزش و پرورش استان برای واکسیناسیون آنان انجام گیرد تا به‌تدریج زمینه بازگشایی مدارس از ابتدای مهرماه در استان فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: ۶۰ هزار نفر بر اساس تصمیم دولت عراق از کشور ایران می‌توانند به‌صورت هوایی در اربعین امام حسین(ع) به کربلا سفر کنند که سهمیه استان تاکنون مشخص نشده و پیش‌بینی می شود تعداد این افراد افزایش یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: کشور  پنج پیک کرونا را از سر گذرانده و با گذر از پیک پنجم در استان عادی انگاری مردم آغاز شده‌است.

«بهروز اکرمی» افزود: کارمندان دولت در پیک پنجم کمترین آسیب را داشتند و نیاز است با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای تسهیل در ارایه خدمت به مردم در ادارت حضور یابند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: دورکاری کارمندان ادارات با هدف کاهش رفت و آمد و ممانعت از انتشار بیشتر ویروس کرونا  در استان اجرایی شد که کاهش تعداد کارمندان ادارت استان به یک سوم وجود مشکل در ارایه خدمت به ارباب رجوع را به همراه داشته‌ است.

«زهرا آخانی» افزود: با توجه به کمبود زیر ساخت‌های اینترنتی و تجهیزات امکان ادامه دورکاری در منزل وجود ندارد و اجرای این طرح نیازمند تامین تجهیزات و زیر ساخت‌های لازم است.

وی ادامه داد: دورکاری ادارت کاهش انگیزه واکسیناسیون در کارمندان را به همراه داشته و نیاز است دورکاری افرادی که به سن واکسیناسیون رسیده و اتاق‌هایی که ۲ یا یک نفر در آن‌ها مستقر است لغو و دورکاری کامندانی که چند نفر در یک اتاق مستقر بوده و تهویه مناسب ندارد با نظر مدیر دستگاه به‌صورت موقت انجام شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: نیاز است دورکاری برای کارمندان بیمارای‌های سخت درمان و زنان باردار اجرایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه ۹۵ درصد کارکنان بانک‌های استان واکسینه شده‌اند نیاز است دورکاری این افراد حذف شود.

«سعید فرخی» افزود: زنان باردار، بیماران سخت درمان و افرادی که کمیسیون پزشکی تشخیص دهد می‌توانند در ادارت استان مرکزی از دورکاری استفاده کنند.

وی ادامه داد: بانک‌های استان مرکزی از ساعت هفت و نیم صبح تا ۱۴ فعال خواهند بود و برخی بانک‌ها از جمله بانک رفاه کارگران که در ابتدای ماه و انتهای هر ماه وظیفه پرداخت مستمری بگیران را برعهده دارند با رعایت پروتکل‌ها بهداشتی به صورت ۲ شیفت فعال هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: رستوران‌ها که روزهای سختی را در دوران کرونا داشته‌اند می‌توانند خدمات خود را در فضای باز ارایه داده و امکان فعالیت برای رستوران‌هایی که نسبت به کاهش تعداد میز و صندلی اقدام کرده‌اند، فراهم شود.

ئییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: هشت درصد فوتی‌های مراکز درمانی استان در هفته سوم شهریورماه جاری مربوط به استان های مجاور بود که مراحل درمان آنان در استان در حال انجام بود.

دکتر سید«محمد جمالیان» افزود : میزان فوتی‌های استان مرکزی در پیک پنجم کرونا نسبت به پیک قبلی روند کاهشی داشته‌ است.

وی ادامه داد: یک میلیون و ۸۷ هزار و ۱۳۰ نفر افراد بالای ۱۸ سال در استان مرکزی وجود دارد که ۶۳۳ هزار و ۹۳۳ نفر معادل ۴۳ و ۲ دهم درصد یک دز واکسن کرونا و ۲۵۶ هزار و ۱۰۲ نفر معادل ۲۳ و هشت دهم درصد ۲ دز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۳۵ درصد جامعه هدف در کشور یک دز و ۱۹ درصد در کشور ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

دکتر جمالیان افزود: دانشجویان و طلاب استان مرکزی می‌توانند از فردا (یکشنبه)با ثبت نام در سامانه و یا در دست داشتن کارت دانشجویی نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

وی ادامه داد: ۷۳ هزار و ۲۹۸ نفر از افراد بالای ۱۸ سال در دانشگاه علوم پزشکی اراک وجود دارد و افراد بالای ۱۸ سال روستایی می‌توانند از امروز نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با توجه به ارایه مجوز تزریق واکسن به کارکنان صنعت نفت، واکسیناسیون کارکنان شرکت پتروشیمی و پالایشگاه این شهرستان در حال انجام است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: پنج هزار و ۷۷۰ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در هفته سوم شهریورماه جاری در این استان مشاهده شد که تعداد این افراد در هفته دوم این ماه ۶ هزار و ۵۳۰ نفر بوده‌ است.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: شمار موارد مثبت ویروس کرونا در استان مرکزی در هفته سوم شهریورماه جاری نسبت به هفته دوم ۱۲ درصد کاهش یافته‌ است.

وی ادامه داد: ۷۴ نفر در هفته سوم شهریورماه امسال در استان مرکزی جان خود را  با کرونا از دست دادند که تعداد این افراد در هفته دوم این ماه ۶۰ نفر بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: تعداد فوتی‌های استان مرکزی در هفته سوم شهریورماه جاری نسبت به هفته دوم ۲۳ درصد کاهش یافته‌ است.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اراک استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اراک استان مرکزی ویروس کرونا اراک استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت استانداری مرکزی نسبت به هفته دوم استان مرکزی واکسن کرونا تزریق واکسن ویروس کرونا پیک پنجم فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۷۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد

آفتاب‌‌نیوز :

 تورم تولیدکننده، شاخصی است که این افزایش هزینه تولید را برای گروه متنوعی از کالا‌ها در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی نشان می‌دهد. براساس آمار منتشر شده توسط مرکز آمار ایران، تورم ماهانه تولید محصولات گاوداری‌های صنعتی در بهمن ماه، ۰.۱ واحد درصد کمتر شده است. البته این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت آن‌ها نیست. بلکه نشان می‌دهد از سرعت رشد قیمت‌ها کاسته شده است. البته نرخ سالانه و نقطه‌ای این شاخص رو به افزایش رفته و از مرز ۴۹ درصدی عبور کرده است.

شواهد نشان می‌دهد که «گوساله نر زیر چهارماه» و «گاو تلیسه غیرباردار» و «گاو نر داشتی» بیشترین مقدار تورم تولیدکننده اسفند ۱۴۰۲ را از آن خود کرده اند. در مقابل «شیر» کمترین افزایش هزینه تولید را در این بازه زمانی متحمل شده است. در ادامه به بررسی تورم ماهانه، نقطه‌ای و سالانه تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

سیگنال افزایش قیمت گوشت و مواد لبنی در اسفند ۱۴۰۲

گوشت و لبنیات، یکی از محصولات اساسی تامین کننده پروتئین و مواد مغذی بوده و در سبد مصرفی خانوار نقش اساسی ایفا می‌کند. «گاوداری‌ها» یکی از اصلی‌ترین کانال‌های تامین گوشت و لبنیات مورد استفاده کشور هستند. شواهد نشان می‌دهد که افزایش هزینه تمام شده گاوداری‌های صنعتی می‌تواند منجر به افزایش قیمت بازاری این محصولات شود.

به عبارت دیگر اگر گاوداری‌ها مواد اولیه خود را به قیمت بیشتری تهیه کنند، خریدار نیز محصولات و مواد لبنی را به قیمت بالاتری از بازار تهیه خواهد کرد؛ بنابراین بررسی تورم تولید کننده گاوداری‌های صنعتی کشور دارای اهمیت بوده و سیگنالی در راستای قیمت مصرف کننده مواد لبنی و گوشتی محسوب می‌شود.

آخرین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار حاکی از آن است که تورم ماهانه گوشت در اسفند ۱۴۰۲ کاهش یافته است. در مقابل تورم سالانه و نقطه به نقطه این محصولات بیشتر شده و از مرز ۴۹ درصد عبور کرده است. در ادامه به بررسی تورم تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

کاهش تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی

«تورم تولیدکننده»، یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی است که نشان می‌دهد میزان قیمت یک سبد متنوع از یک محصول در یک بازه زمانی مشخص در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی چگونه تغییر کرده است. از این شاخص به عنوان «تورم پیشران» نیز یاد می‌شود. چرا که افزایش هزینه تولید یک محصول می‌تواند منجر به افزایش قیمت عرضه آن به بازار توسط واسطه گران شود.

جدیدترین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲، تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی ۰.۱ واحد درصد کمتر شده و به ۱.۲ واحد درصد رسیده است. باید توجه داشت که این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت محصولات لبنی و گوشتی وابسته به گاوداری‌ها نبوده است. بلکه نشان می‌دهد سرعت رشد قیمت کمتر شده و هزینه تولید محصولات مذکور در اسفند نسبت به بهمن، ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

محصولات گاوداری‌های صنعتی از ۸ گروه تشکیل شده است. این گروه‌ها شامل؛ «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو نر داشتی» گوساله پرواری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله نر زیر ۴ ماه»، «شیر» و «کود» است.

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم ماهانه اسفندماه ۱۴۰۲ در «گاو تلیسه غیرباردار» بیشترین میزان خود را به ثبت رسانده است. به بیان دقیق‌تر هزینه تولید گاو تلیسه غیرباردار در اسفندماه ۵.۵ درصد بیشتر از قیمت آن در بهمن ماه بوده است. این رقم در مقایسه با ماه گذشته افزایش ۳.۱ واحد درصدی داشته است.

تولید «شیر» نیز در این ماه کمترین تورم ماهانه پیشران را تجربه کرده و در سطح ۰.۲ درصدی قرار گرفته است. این رقم نسبت به بهمن ماه کاهش ۰.۱ واحد درصدی را به ثبت رسانده است.

افزایش هزینه تولید محصولات گاوی نسبت به اسفند سال قبل

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم نقطه به نقطه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و در سطح ۴۹.۴ درصدی قرار گرفته است. این نرخ نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲ هزینه تولید گوشت و مواد لبنی، ۴۹.۴ درصد بیشتر از این نرخ در فصل مشابه در سال ۱۴۰۱ بوده است.

از میان ۸ گروه تشکیل دهنده محصولات گاوداری‌های صنعتی، «گاوتلیسه غیرباردار» و «گوساله نر زیر چهارماه»، تورم نقطه‌ای بالغ بر ۱۲۰ درصدی را تجربه کرده اند. این دو گروه، نهاده اصلی تولید گوشت گاو محسوب می‌شود. بدین ترتیب می‌توان گفت با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها، احتمال افزایش قیمت گوشت گاو در ماه‌های آتی دور از انتظار نخواهد بود.

این نرخ در سایر گروه‌ها کمتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسیده و محصولات «شیری» با ثبت تورم ۲۳.۳ درصدی در اسفند، کمترین مقدار این نرخ را از آن خود کرده است.

تورم سالانه ۶ گروه از محصولات گاوداری‌ها از ۱۰۰ درصد عبور کرد

تورم سالانه تولیدکننده محصولات گاوی نشان می‌دهد، میانگین هزینه تولید ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین مقدار در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ چگونه تغییر کرده است. شواهد حاکی از آن است تورم سالانه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند امسال ۵۱.۵ درصد بوده است.

«گوساله نر زیر ۴ ماه» با ثبت تورم ۱۴۲.۴ درصدی بیشترین مقدار این نرخ را داشته است. «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله پرواری» و «گاو نر داشتی»، ۶ دسته از محصولات تشکیل دهنده گاوداری‌های صنعتی هستند که میانگین تورم سالانه آن‌ها در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین رقم در بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۰۰ درصد بوده است.

افزایش هزینه تولید این محصولات، سیگنالی در راستای افزایش هزینه فروش محصولات لبنی و گوشتی مربوط به گاوداری‌های صنعتی به بازار می‌دهد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • سیتی همچنان روی نوار پیروزی
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • ناتینگهام فارست - منچسترسیتی؛ ترکیب رسمی
  • سرگیجه در پرسپولیس؛ ستاره تیم بازی با سپاهان را از دست داد؟
  • استون ویلا - چلسی؛ ترکیب رسمی
  • اندر احوالات وضعیت نامشخص بیرانوند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • وست هم - لیورپول؛ ترکیب رسمی
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت