Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور جمعه شب در دیدار برگزیدگان و فرهیختگان خراسان جنوبی، گفت: حضور مردم این استان در همه عرصه‌ها به ویژه میدان عمل به وظیفه الهی و سیاسی، مثال زدنی است.

به گزارش مشرق، دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جمعه شب در دیدار برگزیدگان و فرهیختگان خراسان جنوبی، گفت: حضور مردم این استان در همه عرصه‌ها به ویژه میدان عمل به وظیفه الهی و سیاسی، مثال زدنی است و در همه ادوار نمونه حضور در صحنه، وظیفه‌شناسی، بصیرت، نگاه به آینده کشور و نگاه به روزنه‌های امید بوده‌اند و حضورشان برای مردم کشور امیدآفرین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبنظران و به ویژه اقتصاددان‌ها شرایط کشور را برای مردم تبیین کنند

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اظهارات برخی از سخنرانان برنامه در تبیین وضع موجود و شاخص‌هایی که کشور تحویل دولت جدید شده است، افزود: فرهیختگان و صاحبنظران به ویژه اقتصاددان‌ها که خودشان شرایط را کاملا درک می‌کنند، برای مردم تبیین کنند که شرایطی که به دولت تحمیل می‌شود، چه شرایطی است.

در اجرای فرمان رهبری برای همه برنامه‌های دولت پیوست عدالت تهیه خواهد شد

رئیسی با بیان اینکه دل‌های مومنان متوجه به حق و عدالت است، تصریح کرد: این توجه به اجرای عدالت جمعیت عظیم و سرمایه اجتماعی قابل توجهی را به عنوان پشتوانه دولت ایجاد کرده و به امید خدا با این پشتوانه و با دعاهای خیر مردم برای رفع مشکلات، باز شدن گره‌ها، ایجاد گشایش در زندگی مردم تلاش خواهیم کرد.

ببینید: فیلم/ قول رئیسی برای تأمین جهیزیه یک نوعروس

رئیس جمهور اظهار داشت: هرکسی در هر کجا به نام نظام اسلامی خدمت می‌کند، باید تلاشش این باشد که در جامعه اعتمادآفرینی کند.

حضو درخشان مردم خراسان جنوبی در میدان عمل به وظیفه الهی و سیاسی برای همه مردم کشور امیدآفرین بوده است 

دکتر رئیسی درباره اظهارات یکی دیگر از سخنرانان درباره رعایت حقوق شهروندی گفت: حقوق و تکالیف مردم و دولت متقابل است. زمینه‌سازی استیفای این حقوق به عنوان یک کار مهم بر عهده دولت است که باید همه مسئولین و دولتمردان آن را دنبال کنند.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه خراسان جنوبی با وجود کمبود نزولات آسمانی و خشکسالی ظرفیت‌های بسیاری در عرصه معدنی دارد، اضافه کرد: پژوهشکده‌ها باید روی محصولات کشاورزی مثل زعفران، زرشک و عناب فعال شوند و دولت هم از آنها حمایت می‌کند تا از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری مناسب‌تری شود.

 رئیسی جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را از دیگر برنامه‌ها برای توسعه خراسان جنوبی برشمرد که باید در عمل دنبال شود و اظهار داشت: همین معدنی که امروز از آن بازدید کردیم ظرفیت بسیاری دارد که اگر زیرساخت‌های آن تکمیل شود، چند برابر نیروی شاغل فعلی می‌توانیم در آن معدن نیرو جذب کنیم و همین معدن می‌تواند نیاز کشور به زغال سنگ در بخش‌های مختلف را که در حال حاضر بخشی از آن وارد می‌شود، تامین کند.

در کنار تلاش برای رفع مشکل کم‌آبی، باید ظرفیت‌های معدنی خراسان جنوبی فعال شود

رئیس جمهور تصریح کرد: برای رفع مشکل کم‌آبی استان انتقال آب از دریای عمان باید به عنوان یک کار ضروری دنبال شود. باید زمان اجرای این پروژه کوتاه‌تر شود تا زودتر به نتیجه برسد. همچنین استفاده از آب‌های ژرف یکی دیگر از برنامه‌ها برای رفع مشکل کم‌آبی استان‌هایی مثل خراسان جنوبی است. همچنین ستاد احیای قنوات در استان باید سریع‌تر فعال شود و مسئولین دولتی هم از این ستاد حمایت کنند. خراسان جنوبی می‌تواند مرکزیت فعال شدن ستاد احیای قنوات کشور باشد.

 رئیسی، گفت: آمیختگی زندگی عزیزان سنی و شیعه ساکن استان با فرهنگ دینی باعث شده آنها در برابر تهدیدات مصونیت داشته باشند و این بسیار مهم است، دینداری و ولایتمداری، رمز صیانت از مردم و آسیب ناپذیری در برابر تهدیدات فرهنگی و تهدیدات مختلفی است که نسبت به استان وجود دارد.

دولت اجازه نخواهد داد بخش‌های تولیدی درحال رشد از واردات بی‌رویه آسیب ببینند

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم حمایت از مراکز تولیدی افزود: باید مالیات را برای فعالیت‌های اقتصادی غیرمولد وضع کنیم. فعالیت‌های مولد باید مالیات کمتری بپردازند تا رونق بیشتری داشته باشند. درباره این مساله در دولت برنامه‌ریزی و اجرای آن دنبال خواهد شد. همچنین باید ساز و کاری برای داخلی‌سازی، حمایت از تولید داخلی و افزایش صادرات ایجاد شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه تحریم برای زندگی مردم مشکلاتی ایجاد کرد، اما برخی از این تهدیدها فرصت‌ها ساختند، اظهار داشت: تولید تایر و لوازم خانگی از جمله صنایعی بود که از تحریم‌ها فرصتی برای رشد خود خلق کردند. دولت اجازه نخواهد داد واردات بی‌رویه بخش‌های تولیدی در حال رشد کشور را تحت تاثیر قرار دهد. داخلی‌سازی باید در کشور رونق پیدا کند. این سیاست دولت است و با قوت دنبال خواهد شد.

وضعیت غیرقابل قبول تخصیص ارز ترجیحی درگذشته در دست بررسی است

دکتر رئیسی در ادامه با طرح این سوال که چه مقدار از ارز ترجیحی تخصیص داده شده برای واردات نهاده‌های دامی سر سفره مردم آمد؟ تصریح کرد: به دلیل فقدان نظارت درست، این ارز به جای اینکه سهولتی در زندگی مردم ایجاد کند، به دست دلالان افتاد و به جای اینکه گوشت و مرغ و بسیاری از کالاها به خوبی و با قیمت مناسب به دست مردم برسد، فقط دلالان از آن سود بردند. این مسئله را در دولت بررسی می‌کنیم. تا کنون سه چهار جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی به این مساله اختصاص پیدا کرده و موضوع در دستور کار است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حتما موظف به اجرای آنچه رهبری امر فرمودند، هستیم، خاطرنشان کرد: موظف به تهیه پیوست عدالت برای همه تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها هستیم. تخصیص ارز چه برای نهاده‌های دامی و چه برای هر کالایی باید با یک نگاه عدالت‌محور و معطوف به سفره مردم انجام شود. وضعیتی که در این رابطه شکل گرفت و موجب گله‌مندی شده است، حتما بررسی می‌شود.

 رئیسی با اظهارامیدواری نسبت به ایجاد ثبات دربازار و تبیین روند تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها برای مردم گفت: تبیین مسائل برای مردم مساعدت آنها را به دنبال دارد. مساله هدفمند کردن یارانه‌ها مساله مهمی است که مورد توجه دولت قرار دارد. این موضوع حتما با اخذ نظر کارشناسی همه صاحب‌نظران در بخش‌های اجرایی و دانشگاهی پیگیری خواهد شد و مردم در جریان آن قرار خواهند گرفت.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بنای دولت سیزدهم بهره‌گیری از همه نظرات کارشناسی است، اضافه کرد: یکی از اهداف مهمی که دولت دارد مردمی‌سازی و ساختن ایران قوی بر مبنای آن است که برای این منظور همه مردم و بخش‌های مختلف باید نقش‌آفرینی و مشارکت کنند تا دولت بتواند به وظایف خود عمل کند. امیدوارم نشست‌های بعدی، گزارشی باشد نسبت به آنچه در این جلسه اعلام کردیم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان رئیس جمهور آیت الله رئیسی قانون اساسی سید ابراهیم رئیسی شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برای رفع مشکل کم آبی خراسان جنوبی رئیس جمهور برای مردم ظرفیت ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه ایران از واردات مرغ اجداد بی نیاز شد گفت: احیا سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر در راستای موارد سازی و افزایش تولید در حال انجام است - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حالی که در گذشته بیش از 90 درصد مرغ اجداد جوجه‌یک‌روزه از کشور‌های دیگر تامین می‌شد سازمان اقتصادی کوثر که مجری نگهداری و تولید آرین در کشور است اعلام کرد که ایران با دانش متخصصان از واردات اجداد از کشور‌های غربی بی نیاز شد و در زمره هشت کشور دارنده این فناوری استراتژیک قرار گرفت.

فخاری رئیس این سازمان حتی اعلام کرده است که ظرفیت صادرات به کشور‌های دوست دیگر فراهم شده است. ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2.2 به 1.7 کاهش یافته است که با توجه به ارزانی جوجه یک‌روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه‌های وارداتی وارد مرحله جدی‌تری کرده است.

مالزی خریدار مرغ آرین ایران شد

وی در تبیین اجمالی شیوه‌هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده است، بیان داشت: به‌گزینی ژنتیکی و تغییر روش‌های پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.

در سال 1400 بیش از 90 درصد بازار جوجه‌یک‌روزه کشور متعلق به سویه راس، آربوراکرز و کاپ بوده که از طریق واردات مرغ اجداد از دو شرکت بزرگ اصلاح نژادی آویاژن و کاپ تامین شده است.

نژاد مرغ ایرانی آرین یا همان لاین ایرانی پس از سال‌ها دوباره احیاء شده است، فعالان دامپروری بهره وری نژاد مرغ آرین را پایین می‌دانند، اما منتخصصان کشور می‌گویند که کار اصلاح نژادی پایان نیافته و ادامه دارد.

 ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به عنوان مجری مرغ لاین آرین در این ارتباط  اظهار داشت: واردات دستگاه جوجه‌کشی که نقش بزرگی در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دارد تحریم شد و این دستگاه را دیگر به ایران نفروختند، این اتفاق باعث شد همکاران ما تصمیم بگیرند که این وابستگی را قطع کنند، لذا از دل تهدید و تحریم تلاش‌ها برای کسب خودکفایی شکل گرفت و با نوآوری و خلاقیت نه تنها دستگاه جوجه‌کشی مرغ بلکه دستگاه جوجه‌کشی بوقلمون را نیز تولید کردند و مایه خرسندی است که دستگاه ایرانی تولید شده راندمان تولید را بهبود بخشیده و در بخش خصوصی نیز مورد استقبال واقع شده است.

وی افزود: با تولید لاین مرغ آرین ضریب امنیت غذایی و استقلال اقتصادی کشور بالا رفته است و به جرأت می‌گوییم امروز تمام مرغ اجداد مورد نیاز کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین می‌شود و در تامین این کالای راهبردی که تولید گوشت مرغ به آن بستگی دارد دیگر نیازی به واردات از کشورهای دیگر نداریم.

فخاری ادامه داد: در راستای  به جریان انداختن اموال و دارایی‌های متروکه، راکد و یا بلااستفاده به نفع تولید، مولدسازی سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر، در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل