Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل سابق سندیکای بیمه گران ایران عنوان کرد: بیمه مرکزی باید از شرکت‌هایی که خدمات IT به شرکت‌های بیمه‌ای ارائه می‌دهند حمایت کند تا ضریب نفوذ بیمه افزایش یابد. سید محمد علیپور یزدی دبیرکل سابق سندیکای بیمه گران ایران در خصوص استارت آپ‌های بیمه‌ای به خبرنگار پول نیوز گفت: فروش اینترنتی بیمه نامه یک ضرورتی است که هر چه زودتر باید اعمال شود اما در آینده فروش اینترنتی بیمه نامه گسترش پیدا کرده و یک امتیاز مثبت برای صنعت بیمه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: فروش اینترنتی کالا از سایت‌های معتبر کمی با مشکل روبه رو است، اما فروش اینترنتی بیمه نامه که کیفیت آن به صورت‌های دیگری کنترل می‌شود، این مشکلات را ندارد و فروش اینترنتی بیمه نامه نوعی مزیت برای صنعت بیمه محسوب می‌شود.
دبیرکل سابق سندیکای بیمه گران ایران بیان کرد: باتوجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، ضرورت استفاده از استارت آپ‌های بیمه برای فروش بیمه نامه پررنگ‌تر می‌شود.
مدیرعامل سابق بیمه ما و آسیا دلایل ضعف استارت آپ‌های بیمه‌ای و ثابت ماندن ضریب نفوذ بیمه در کشور را اینگونه عنوان کرد: عمده‌ترین علت ضعف صنعت از کمبود زیرساخت‌ها و عدم شناخت مدیران بیمه‌ای، از ظرفیت فروش اینترتی بیمه نامه‌ها است.   بیشتر بخوانید: صنعت بیمه یکی از سودآورترین صنایع کشور   وی اظهار کرد: شرکت‌های بیمه برای آن که بتوانند به مرم به صورت اینترنتی خدمات ازائه دهند و فروش بیمه نامه صورت گیرد، باید ضعف‌هایی که در این صنعت وجود دارد را اصلاح کنند تا بتوانند به صورت اینترنتی و در یک مراجعه بیمه نامه به فروش برسانند.
دبیرکل سابق سندیکای بیمه گران ایران در ادامه گفت: اگر بیمه مرکزی می‌خواهد ضریب نفوذ بیمه در کشور را توسط استارت آپ‌های بیمه‌ای افزایش دهد باید شرکت‌ها و سازمان‌هایی که خدمات IT به شرکت‌های بیمه‌ای ارائه می‌دهند را مورد حمایت قرار دهد که در رقابت آن‌ها کیفیت خدمات دهی افزایش و شرکت‌های بیمه‌ای از خدمات بهتری برخوردار باشند تا فروش اینترنتی در کشور افزایش یابد.
مدیرعامل سابق بیمه ما و آسیا مطرح کرد: اگر بهترین وضعیت هم در فروش اینترنتی بیمه نامه صورت گیرد، شامل همه‌ی محصولات صنعت بیمه نمی‌شود و باید بیمه نامه‌هایی که کمتر بفروش می‌رسند، معرفی و محصولات جدید‌تری ارائه شود.
علیپور یزدی خاطر نشان کرد: فروش اینترنتی بیمه نامه به کاهش هزینه‌ها و ارائه سریع محصولات کمک می‌کند و مشتری را ترغیب می‌کند که از طریق این استارت آپ‌ها بمه نامه خریداری کند.   دبیرکل سابق سندیکای بیمه گران ایران با تاکید بر اینکه رسالت صنعت بیمه، کاهش نگرانی‌های مردم است، اظهار کرد: صنعت بیمه در ایران، با وجود اثر بی‌نظیری که می‌تواند در کاهش دغدغه‌های مردم داشته باشد، هنوز نتوانسته نظر اکثریت افراد جامعه را به سمت خود جلب کند و از رشد مناسبی برخوردار شود.   بیشتر بخوانید: ضریب نفوذ پایین در سایه کاهش تولید حق بیمه| فایل صوتی   مدیرعامل سابق بیمه ما و آسیا گفت: با وجود تلاش‌هایی که در سال‌های اخیر برای توسعه این صنعت انجام شده است، هنوز بیمه در کشور ما از جایگاه مناسبی که شایسته آن باشد برخوردار نیست و با توجه به اینکه عرضه گسترده پوشش‌های بیمه‌ای یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های ارتقا و بهبود سطح رفاه اجتماعی است؛ تنها راهکار برای توسعه و بالا بردن جایگاه صنعت بیمه در کشور، فرهنگ‌سازی مناسب و اطلاع‌رسانی درست است.
علیپور یزدی عنوان کرد: آموزش، اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی مناسب، ارائه خدمت‌های بیمه‌ای براساس نیاز مشتریان؛ جذاب کردن پوشش‌های بیمه‌ای و … از جمله فعالیت‌هایی است که می‌تواند باعث بالا رفتن ضریب نفوذ بیمه در کشور شود و هدف‌گذاری افزایش ضریب نفوذ بیمه از ۲.۴ درصد فعلی به ۷ درصد را به امری شدنی تبدیل کند.
وی تاکید کرد: جمعیت کشور ما نسبت به جهان یک درصد است، اما حق بیمه‌های دریافتی ما نسبت به جهان ۰.۲ درصد است که رقم قابل توجهی نیست و ضریب نفوذ بیمه هم که از تقسیم حق بیمه تولیدی به حجم تولید ناخالص داخلی به دست می‌آید در حال حاضرعدد ۲.۴ را نشان می‌دهد که عدد قابل قبولی نیست و در این میان جذب هنرمندان و تولید آثار هنری در صنعت بیمه راهکاری اساسی برای فرهنگ‌سازی، توسعه فرهنگ بیمه و در نهایت، افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه است.
دبیرکل سابق سندیکای بیمه گران ایران خاطر نشان کرد: توسعه فرهنگ بیمه در گرو مسئولیت‌پذیری همه اقشار جامعه و همپنین اقتصاد، عملکرد شرکت‌های بیمه و فرهنگ بیمه سه عامل مؤثر در افزایش ضریب نفوذ صنعت بیمه است که با ایجاد زیرساخت‌های لازم و ارائه پوشش‌های بیمه‌ای براساس نیاز عموم جامعه و در نهایت ایجاد آرامش و رضایت مردم این امر محقق می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه سندیکای بیمه گران بیمه ما بیمه آسیا استارت آپ های بیمه ای ضریب نفوذ بیمه در ایران فروش اینترنتی بیمه نامه عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 فروش اینترنتی بیمه نامه استارت آپ های بیمه ضریب نفوذ بیمه افزایش ضریب نفوذ شرکت های بیمه استارت آپ ها بیمه در کشور بیمه ای صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان

آی‌تی آنالیز نوشت: جزییات گزارش آماری سازمان رگولاتوری نشان می‌دهد، در فصل بهار سال قبل همراه اول با مجموع نزدیک به 78.5 میلیون مشترک فعال و افزایش نزدیک به 25 هزار مشترک فعال، توانست ضریب نفوذ خود را به 92.59 درصد رسانده و در مجموع سهم بازار خود را به 53.093 درصد برساند.
در همین مقطع یعنی فصل بهار 1402 اما اپراتور دوم کشور ایرانسل با مجموع نزدیک به 64میلیون کاربر، در اتفاقی عجیب که دلیل آن روشن نیست با کاهش بیش از 540هزار مشترک فعال مواجه شد و در نهایت با ضریب نفوذ 75درصدی، (17درصد کمتر از همراه اول) در مجموع 43.129 درصد از سهم بازار مشترکان موبایل را به خود اختصاص داد.
در همین حال اما اپراتور سوم یعنی رایتل نیز سیر نزولی و معمول خود را طی کرد و با مجموع بیش از 5.5 میلیون مشترک، 6.59 درصد ضریب نفوذ، ریزش بیش از 19 هزار مشترک و بیش از 3 درصد از سهم بازار، فصل بهار سال قبل را پشت سر گذاشت.
با ورود به فصل تابستان اما پیشتازی همراه اول در تمامی شاخص‌های مشترکان، ضریب نفوذ و سهم بازار ادامه یافت و به این ترتیب تعداد مشترکان فعال همراه اول به بیش از 79 میلیون و 300 هزار مشترک رسید. نکته قابل توجه آن است که در این مقطع همراه اول با رکوردی جهشی توانسته بیش از 895 هزار مشترک فعال را به شبکه خود اضافه کند و به این ترتیب ضریب نفوذ خود را به 93.64 درصد و سهم بازارش را نیز به 53.146 درصد افزایش دهد.
ایرانسل نیز در تابستان سال قبل ریزش عجیب کاربران خود را جبران کرد و با بیش از 768 هزار مشترک فعال، مجموع مشترکان خود را به نزدیک 75 میلیون مشترک رساند و در نهایت ضریب نفوذ بیش از 76 درصدی و سهم بازار 43.200 درصدی را از آن خود کند. به این ترتیب میانگین سهم بازار فصل‌های بهار و تابستان سال 1402 نشان می‌دهد که نه تنها پیشتازی همراه اول در سهم بازار از ایرانسل ادامه یافته بلکه از نظر تعداد مشترکان فعال نیز همراه اول فاصله بیشتری از ایرانسل پیدا کرده است.
رایتل نیز در قیاس فصل بهار و تابستان سال 1402 کماکان سیر نزولی خود را در تمامی شاخص‌ها ادامه داده و با افت مشترکان، ضریب نفوذ و سهم بازار مواجه شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899446

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست