Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، عفونت دندان که گاهاً به آن آبسه دندان نیز می‌گویند، منجر به ایجاد حجمی از چرک در دهانتان می‌شود که ناشی از عفونت باکتریایی است و معمولاً به دلایل زیر ایجاد می‌گردید:

• خرابی دندان

• صدمه

• سابقه امور دندانپزشکی

عفونت‌های دندانی می‌تواند منجر به موارد زیر گردد:

• درد

• حساسیت

• ورم

اگر درمان نشود می‌تواند به نواحی دیگری شامل مغز نیز گسترش پیدا کند:

اگر عفونت دندان دارید، هرچه سریع‌تر به‌منظور جلوگیری از گسترش عفونت به پزشک مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما باید به‌خاطر هر عفونتی در سرتان مراقب باشید، به‌خصوص در دهان چراکه نزدیک به مغز است. دندانپزشک شما احتمالاً آنتی‌بیوتیکی به‌منظور کشتن باکتری‌های عامل عفونت تجویز کند.

کدام آنتی‌بیوتیک‌ها بهترین گزینه برای عفونت دندان هستند؟

تمام عفونت‌های دندانی نیازمند آنتی‌بیوتیک نیستند. در برخی موارد، دندانپزشک شما ممکن است بتواند آبسه را خشک کند. دیگر موارد نیازمند کانال ریشه یا برداشتن دندان عفونی خواهد بود.

آنتی‌بیوتیک‌ها عموماً در موارد زیر استفاده می‌شوند:

• وقتی عفونت شدید باشد

• عفونت گسترده شده باشد

• سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشید.

نوعی از آنتی‌بیوتیک که نیاز خواهید داشت، به نوعِ باکتری منجر به عفونت بستگی دارد. طبقاتِ مختلفِ آنتی‌بیوتیک راه‌های متفاوتی برای حمله به باکتری‌ها دارند. دندانپزشک شما می‌خواهد یک آنتی‌بیوتیک که بتوان به طور مؤثری عفونت شما را حذف کند انتخاب می‌کند.

آنتی‌بیوتیک‌های طبقه پنی‌سیلین مانند پنی‌سیلین و آموکسی‌سیلین به طور متداول برای کمک به عفونت دندان استفاده می‌شوند. آنتی‌بیوتیکی به نام مترونیدازول نیز ممکن است برای برخی انواع عفونت باکتریایی تجویز شود. گاهاً به‌منظور پوشش طیف متنوع‌تری از گونه‌های باکتریایی مترونیدازول به همراه پنی‌سیلین تجویز می‌شود.

درحالی‌که آنتی‌بیوتیک‌های پنی‌سیلین برای عفونت‌های دندانی رایج هستند، بسیاری از افراد به آن‌ها آلرژی دارند. اطمینان حاصل کنید که به دندانپزشکتان در خصوص واکنش‌های آلرژیکی که در دارو‌های گذشته داشته‌اید اطلاع دهید. اگر به پنی‌سیلین آلرژی دارید، دندانپزشک شما ممکن است آنتی‌بیوتیک تجویز کند، مانند کلیندامیسین یا اریترومایسین.

چه مقدار باید مصرف کنم و برای چه مدت؟

اگر عفونت دندانی دارید که نیازمند آنتی‌بیوتیک است، نیاز دارید آن را به مدت یک هفته مصرف کنید. بسته به نوع آنتی‌بیوتیک ممکن است به یک تا چهار دوز در طول روز نیاز داشته باشید. شما باید دستورالعمل‌هایی از داروخانه‌تان داشته باشید که به جزئیات در خصوص چگونگی مصرف آنتی‌بیوتیک عمل نماید.

 شما می‌توانید از داروساز در خصوص چگونگی مصرف دارو سؤال کنید. به‌خاطر داشته باشید که ممکن است نیاز باشد چند دوره آنتی‌بیوتیک پیش از آنکه وارد سیستم بدنتان شود و شروع به عمل بر روی عفونت کند مصرف نمایید. همواره تمامی دوره‌های آنتی‌بیوتیک تجویز شده توسط دندانپزشکتان را مصرف کنید، حتی اگر علائم شما به نظر می‌رسد از بین رفته باشد. اگر تمامی مراحل را انجام ندهید، برخی باکتری‌ها ممکن است نجات یابند و درمان عفونت را سخت‌تر کنند.

آیا تجویز بدون نیاز به نسخه پزشک هم وجود دارد؟

اگر عفونت دندان دارید همواره باید دندانپزشکتان را ببینید. دندان شما بسیار نزدیک به مغز شماست و عفونت دندان می‌تواند سریعاً به نواحی و اندام‌های جانبی دسترسی پیدا کند. آنتی‌بیوتیک‌ها بدون تجویز پزشک مجاز نیستند، اما چند کاری که می‌توانید در خانه انجام دهید تا پیش از جلسه با پزشک از دردتان بکاهید از قبیل زیر است:

• مصرف مسکن‌های بدون نیاز به نسخه، مانند ایبوپروفن (ادویل موترین) یا استامینوفن (تیلنول)

• به‌آرامی دهانتان را با آب‌نمک گرم غرغره کنید.

• از غذا‌های سرد یا داغ در صورت امکان پرهیز کنید

• سعی کنید با سمت دیگر دهانتان عمل جویدن را انجام دهید.

• با مسواکی نرم حوالی قسمت آسیب‌دیده را مسواک بزنید.

نتیجه‌گیری

اگر علائمی از عفونت دندان مانند درد دائم، ورم و حساسیت به دما یا فشار دارید، هرچه سریع‌تر به یک پزشک یا دندانپزشک مراجعه کنید. اگر دندانپزشک شما آنتی‌بیوتیک تجویز کرد، از دستورالعمل‌ها به‌دقت پیروی کرده و تجویز را با دقت به اتمام برسانید. حتی اگر عفونت به نظر تعدیل شده بود می‌تواند سریعاً بدون درمان کافی و مناسب برگردد.

پربیننده ترین بازگشایی مدارس منوط به واکسیناسیون دانش آموزان ثبت‌نام واکسیناسیون دانشجویان و طلاب فعال شد عوارض بعد از واکسیناسیون را بشناسیم تولید واکسن، انقلابی در درمان سرطان / موفقیت جدید شرکت بایون‌تک ۱۰۰ میلیون واکسن کرونا تا آذر امسال وارد کشور می شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دندان آنتی بیوتیک ها دندانپزشک شما عفونت دندان داشته باشید اگر عفونت پنی سیلین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین مرحله از اردوی تیم ملی کشتی آزاد روزهای ۵ تا ۱۷ اردیبهشت ماه در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده کمپ تیم‌های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور ۲۶ آزادکار در حال برگزاری است. ابتدا قرار بود حسن یزدانی هم در این اردو همراه با ملی‌پوشان حضور پیدا کند اما پیگیری وضعیت درمانی او حضورش را در اردو تیم ملی به تعویق انداخت و قرار شد بعد از مسابقات مجارستان در خردادماه در اردوی تیم ملی حاضر شود.

مسابقات مجارستان که ۱۷ تا ۲۰ خردادماه برگزار می‌شود، فرصت خوبی برای یزدانی است تا وضعیت کتف‌اش را بعد از ماه‌ها دوری از تشک محک بزند. یزدانی بعد از بازی‌های آسیایی کتفش را به دست جراحان سپرد و با توجه به دوری چند ماهه‌اش از کشتی هنوز مشخص نیست می‌تواند با این کتف در میدان المپیک حاضر شود یا خیر.

البته با توجه به غیبت «دیوید تیلور» حریف دیرینه یزدانی، به نظر می‌رسد کادر فنی به حضور این کشتی‌گیر در میدان المپیک تمایل دارند تا او بتواند به راحتی طلای المپیک پاریس را از آن خود کند. هر چند که این موضوع به شرایط جسمانی و وضعیت کتف‌اش ارتباط دارد. در حال حاضر یزدانی در جویبار تمرینات خود را پیگیری می‌کند و تقریباً یک ماه دیگر هم به مسابقات مجارستان اعزام می‌شود، البته حضور یزدانی بعد از مسابقات مجارستان در اردوی تیم ملی هنوز مشخص نیست و اگر این کشتی‌گیر تمایل داشته باشد همچنان تمریناتش را در جویبار و به صورت شخصی پیگیری کند، فدراسیون کشتی و کادر فنی با او کنار خواهند آمد و قرار نیست در اردوی بعدی هم به خانه کشتی بیاید.

با این حال همه چیز به مسابقات مجارستان برمی‌گردد، نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم ایران اعزامی به المپیک پاریس، بعد از بررسی وضعیت حسن یزدانی این مسابقه انتخاب خواهد شد.

امیرحسین زارع قهرمان سنگین وزن کشتی آزاد جهان و دارنده مدال برنز المپیک هم در اردوی تیم ملی حضور ندارد. او به دلیل عفونت چشم، نتوانسته تمرینات مدنظر خود و کادر فنی را انجام دهد و بازگشت صد در صدی زارع به تمرینات منوط به بهبود این بیماری تحت درمان پزشکان است.

همچنین محمد نخودی که به عنوان نفر اول چرخه ۷۹ کیلوگرم سال ۲۰۲۴، فروردین ماه مدال طلای این وزن را در مسابقات قهرمانی آسیا از آن خود کرد، به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه کتف اردوسی تیم ملی را ترک کرد تا کارهای فیزیوتراپی‌اش را دنبال کند.

علیرضا سرلک تنها نماینده ایران برای کسب سهمیه باقی مانده تیم ملی کشتی آزاد است که در چند روز آینده به همراه محسن کاوه سرمربی تیم ملی راهی مسابقات استانبول می‌شود. سرلک در تلاش است تا بتواند آخرین سهمیه باقی مانده کشتی آزاد در وزن ۵۷ کیلوگرم را به دست بیاورد.

کد خبر 6097148 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند