Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، محمود ترافع درباره جزییات ورود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقلی تهران گفت: اورهال اتوبوس‌های بخش خصوصی از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه دولت و همچنین بازسازی اتوبوس‌های شرکت واحد را در دستور کار قرار داریم که از ردیف بودجه‌های شهرداری تهران و ظرفیت تبصره ۱۸ بودجه دولت برای آن‌ها استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود ترفع  ادامه داد: برای بازسازی اتوبوس‌های شرکت واحد از تعمیرگاه‌های خود شرکت استفاده کردیم و مناقصه نیز برگزار کرده‌ایم و امیدواریم شرکتی برای بازسازی این اتوبوس‌ها برنده شود و قولی که در بازسازی اتوبوس‌ها داده‌ایم، سعی می‌کنیم تحقق پیدا کند.

ترفع افزود: برای خرید اتوبوس نیز قول خرید ۲۰۰ دستگاه شامل خودروهای ون سامانه جانبازان و معلولین و اتوبوس تک‌کابین را تا پایان مهرماه داده‌ایم که تحقق پیدا خواهد کرد.

او در پاسخ به این پرسش که با توجه به ورود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس نو و اورهال شده به سیستم، شرکت واحد از راننده کافی برخوردار است یا خیر؟ گفت: در اسفندماه سال گذشته، ۸۵۰ نفر از نیروهای این  شرکت بازنشسته شدند و همچنین ۷۵۰ نفر نیز در اسفندماه سال ۹۸ بازنشسته شده بودند و در سال جاری نیز پیش‌بینی می‌کنیم حداقل ۷۰۰ نفر از نیروهایمان بازنشسته شوند و در نتیجه با کمبود نیروی انسانی روبه‌رو هستیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی افزود: در حال رایزنی برای اخذ مجوزهای لازم جهت جذب نیرو از طریق زیرمجموعه‌های مدیریت شهری مانند هادیان شهر هستیم و از طرفی، مکاتبه‌ای با مجموعه‌های شهرداری تهران داشتیم تا اگر کسی گواهینامه رانندگی پایه یک دارد، از این ظرفیت نیز برای جبران کمبود نیروی انسانی در شرکت واحد استفاده کنیم.

او در پاسخ به این پرسش که آیا تا پایان سال به غیر از این تعداد اتوبوس، اتوبوس جدیدی به ناوگان حمل و نقلی تهران اضافه خواهد شد، گفت: این تعداد، وعده ما برای بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی بود و تا پایان سال حداقل یک قرارداد دیگر برای خرید اتوبوس خواهیم داشت که حدود ۲۰۰ اتوبوس را شامل می‌شود.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی در واکنش به اینکه براساس اعلام سامانه ۱۸۸۸، بیشترین شکایت مردم تهران در مردادماه مربوط به دیر رسیدن اتوبوس‌های بخش خصوصی بوده است، گفت: عمده دلیل این تاخیرها به خاطر توقف فعالیت ۸۰۰ دستگاه اتوبوس است که مخازن گاز آن‌ها منقضی شده و اجازه فعالیت ندارند که از طریق رایزنی که با وزارت صمت، موسسه ملی استاندارد، کارخانه‌های تولیدکننده مخازن گاز و شرکت‌های خودروساز داشتیم، به جمع‌بندی خوبی رسیده‌ایم.

او ادامه داد: منابع مالی مورد نیاز به این منظور نیز در اختیار ما قرار گرفته و طی دیروز و امروز یک دستگاه اتوبوس و مخزن گاز به صورت پایلوت تحویل کارخانه داده‌ایم تا نصب آزمایشی انجام و تاییدیه‌های آن اخذ شود و ۸۰۰ دستگاه اتوبوس گازسوز با سرعت به چرخه برگردند.

ترفع گفت: حدود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به تدریج و تا پایان مهر به چرخه باز می‌گردند و با ورود این تعداد اتوبوس، تاخیرهایی که اکنون در ایستگاه‌ها وجود دارد، به حداقل میزان ممکن کاهش می‌یابد.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی درباره واکسیناسیون پرسنل شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: واکسیناسیون دز اول پرسنل به طور کامل انجام شده و علاوه بر همکاران اتوبوسرانی، بخشی از رانندگان تاکسی و پرسنل شهرداری‌های مناطق شهرداری نیز در سایت واکسیناسیون شرکت واحد، واکسینه شده اند و در مرحله بعد، خانواده پرسنل شرکت واحد واکسینه خواهند شد.

کد خبر 626072 برچسب‌ها شهرداری اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مدیریت شهری شرکت واحد اتوبوسرانی دستگاه اتوبوس اتوبوس ها تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج