Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@11:09:15 GMT

پیک پنجم در شیب نزولی قرار گرفت است

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۱۸۰۵

پیک پنجم در شیب نزولی قرار گرفت است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شبکه خبر، سیدعلی دهقان در برنامه تیتر امشب با بیان اینکه به لطف خدا و تلاش کادر درمان، پیک پنجم در شیب نزولی قرار گرفته و قله این پیک را با گذشت بیش از دو ماه سپری کردیم، افزود: طولانی شدن این موج، شاخص‌ترین ویژگی آن بود.
او با بیان اینکه میزان مراجعات بیماران مبتلا به کووید در بیمارستان‌ها تقریبا ۵۰ درصد، تعداد بستری‌ها ۳۰ تا ۴۰ درصد و بستری‌های موجود کاهش یافته، اضافه کرد: اما متاسفانه میزان مراجعات و بستری‌ها همچنان عدد بالایی است که امیدواریم روند کاهشی در روز‌های آتی ادامه یابد و شاهد شیب نزولی با سرعت بالاتری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در ادامه به مقایسه تغییرات این پیک با پیک‌های قبلی پرداخت و گفت: با توجه به اینکه سویه دلتا سرایت پذیری بالاتری دارد، بیشتر بیماران همانند پیک‌های گذشته، خانوادگی مراجعه می‌کنند و سن ابتلا همچنان پایین‌تر؛ اما شدت بیماری کمتر شده است.
او با اعلام اینکه "پروتکل درمان سرپایی" در پیک پنجم کرونا بیمارستان‌ها را نجات داد، گفت: اگر از این طرح استفاده نمی‌کردیم درباره تخت‌ها و مدیریت بیماران دچار چالش جدی می‌شدیم.
دهقان ادامه داد: در بیمارستان امام خمینی به طور متوسط در ماه مرداد روزانه ۵۰۰ بیمار بستری داشتیم که ۴۵ درصد تخت‌های بیمارستان اختصاص به کووید داشت و از طرفی بیماران بستری لازم هم مراجعه می کردند، بنابراین در اوج پیک ۵۰۰ پروتکل سرپایی را در روز اجرا می‌کردیم. دلیل اصلی افزایش بیماری قارچ سیاه در کشور

این متخصص بیماری‌های عفونی در ادامه، افراد دارای ایمنی ضعیف را مستعد بیشتر ابتلا به قارچ سیاه دانست و گفت: ویروس دلتا، فرصت تهاجم قارچ سیاه در بدن را فراهم می کند و به همین علت آمار مبتلایان به قارچ سیاه در کشور را افزایش داده است.

آمار خوب واردات و ذخیره واکسن در کشور

در ادامه برنامه عسکری، رییس سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر اعلام کرد: تاکنون ۱۹ محموله واکسن کرونا بالغ بر ۳۰ میلیون دُز از منابع معتبر وارد کشور شده است.
او میزان واردات واکسن به کشور تا پایان شهریور ماه را میلیون ۲۰ دُز پیش بینی کرد و افزود: این رقم آمار قابل توجهی است و سعی می‌کنیم تا پایان مهر ماه ۳۰ میلیون دُز واکسن به کشور وارد کنیم.

در ادامه محمد دهقانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اعلام کرد: شاهد روند کاهش بیماری در استان خراسان جنوبی هستیم و پیک بیماری شکسته شده است.
او افزود: رعایت ۷۰ درصدی شیوه نامه‌های بهداشتی، عامل اصلی شکسته شدن پیک بیماری در استان است. سیر نزولی بیماران کرونایی در بیمارستان سینا تهران طالب‌پور، رییس بیمارستان سینا هم در بخش دیگری از برنامه در ارتباط اینترنتی گفت: در ۱۰ روز گذشته سیر نزولی بیماران در بیمارستان کاملاً مشهود بود و دو بخش از ۷ بخشی که به بیماران کرونایی اختصاص داده بودیم را به بخش عادی تغییر دادیم. پربیننده ترین بازگشایی مدارس منوط به واکسیناسیون دانش آموزان تولید واکسن، انقلابی در درمان سرطان / موفقیت جدید شرکت بایون‌تک عوارض بعد از واکسیناسیون را بشناسیم معجزه سم زدایی بدن با یک نوشیدنی گیاهی آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۱۹)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا قارچ سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان