Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکایی ها سه مراسم اصلی به یاد قربانیان ۱۱ سپتامبر در منهتن نیویورک، شنکسویل پنسیلوانیا و وزارت دفاع در واشنگن برگزار کردند تا یاد و خاطره قربانیان حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱  در کشور خود  را گرامی بدارند.
جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به همراه همسرش جیل بایدن و نیز باراک اوباما و بیل کلینتون رئیسان جمهوری آمریکا و همسرانشان در مراسمی که در محل برج های دو قلو در منهتن نیویورک برگزار شد، حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





به گزارش ایرنا، محل یکی از برج های دو قلو در نیویورک، اکنون به بنای یادبودی تبدیل شده است که اسامی قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر بر روی دیواره های بنای یاد بود درج شده و مردم و خانواده ها برای ادای احترام به قربانیان با شاخه های گل در این مکان حضور می یابند.
مراسم در نیویورک و پنتاگون با سکوت و ادای احترام به قربانیان و قرائت نام آنها و موسیقی های محزون برگزار شد. در مراسم منهتن که نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، برخی نمایندگان و مقامات ایالت نیویورک هم حضور یافته بودند، تعدادی از خانواده های قربانیان به بیان احساسات و تجارب خود در این سالها پرداختند.


در مراسمی که وزارت دفاع آمریکا به یاد ۱۸۹ قربانی حملات تروریستی برگزار کرد، ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح یاد و خاطره قربانیان را گرامی داشت و در سخنانی گفت که افرادی بیگناه در چند ثانیه قربانی تروریسم شدند که برای آنها در خانواده هایشان و محل کارشان جایگزینی نیست.
وی رنج و آلام خانواده های قربانیان را غیرقابل توصیف دانست و افزود که تروریسم مورد نفرت است.
وی تصریح کرد که اقدامات تروریست‌ها نمی‌تواند آرمان آزادی‌خواهی آمریکا را تغییر دهد.

 لوید آستین وزیر دفاع آمریکا نیز  یاد قربانیان ۱۱ سپتامبر و ۱۳ نظامی که در عملیات خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان با حمله داعش جان خود را از دست دادند، گرامی داشت.
وزیر دفاع آمریکا افزود که وظیفه داریم با خطرات مقابله کنیم تا از دمکراسی و مردم آمریکا حتی در لحظات دشوار دفاع کنیم.
وی مدعی شد که آمریکا از ۲۰ سال پیش امن تر شده است و متخصصان درباره جریان های تهدید با یکدیگر همکاری دارند.

کامالا هریس معاون بایدن و جورج دبلیو بوش چهل و سومین رییس‌جمهوری آمریکا که در زمان او حملات ۱۱ سپتامبر رخ داد، به همراه همسرش  در مراسم گرامیداشت خاطره قربانیان ۱۱ سپتامبر در شنکسویل پنسیلوانیا حضور یافتند.
بوش در سخنانی از مردم آمریکا خواست از وحدت استقبال کرده و سیاست ترس را کنار بگذارند.
بوش که قبل از کامالا هریس سخنرانی کرد، گفت که ۱۱ سپتامبر نشان داد که آمریکایی ها با وجود اختلافاتشان می توانند متحد شوند.
وی درباره خطر تروریسم داخلی از سوی افراطی های آمریکایی هشدار جدی داد و آنها را با افراط گرایان بین المللی مقایسه کرد و از مردم آمریکا خواست که در سالگرد ۱۱ سپتامبر با افراط گرایان مقابله کنند.
بوش درباره حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در زمان ریاست جمهوری خود گفت که همه ما در یک لحظه متوجه شدیم که زندگی ما برای همیشه تغییر خواهد کرد.
وی تصریح کرد که آنچه واقعا در ۱۱ سپتامبر رخ داد قابل توصیف نیست.

کامالا هریس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا نیز در سخنانی گفت که در بیستمین سالگرد ۱۱ سپتامبر باید نگاهی به گذشته داشته باشیم و به فرزندانمان در این باره درس دهیم.
وی همچنین افزود که باید به آینده نیز توجه کرد چرا که این افراد جان خود را برای آینده و ما از دست دادند.
هریس تصریح کرد که اگر ما در کار سختی که با هم  انجام می دهیم و در هدف متحد بمانیم، برای هر کاری که در آینده اتفاق می افتد،آماده خواهیم بود.
معاون رئیس جمهوری آمریکا گفت که وحدت در آمریکا امکان پذیر و ضروری است و این برای رفاه مشترک ، امنیت ملی و جایگاه ما در جهان ضروری است.

جو بایدن رییس جمهوری آمریکا که شب قبل از بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ پیامی ویدئویی ارائه کرده بود، در حاشیه مراسم روز ۱۱ سپتامبر در شنکسویل از سخنان بوش درباره حفظ اتحاد و وحدت در بین مردم استقبال کرد.
رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با دفاع از تصمیم خود برای خروج از افغانستان،  اظهار امیدواری کرد که آمریکا نشان دهد، دمکراسی ها می توانند کار کنند.
بایدن در  پیام ویدئویی خود نیز بدون اشاره به ناکامی های واشنگتن در ادعای مبارزه با تروریسم گفت که "وحدت ملی" بزرگترین درس حملات ۱۱ سپتامبر است.
رئیس جمهوری آمریکا اشاره به ناکامی های آمریکا در مبارزه با تروریسم و دو دهه اشغال افغانستان در پی حملات ۱۱ سپتامبر افزود: وحدت به این معنی نیست که همه ما باید یک چیز را باور کنیم بلکه باید به عنوان یک ملت به یکدیگر احترام بگذاریم و به هم ایمان داشته باشیم.
رییس جمهوری آمریکا ادامه داد ما مورد بسیار نادری را پس از ۱۱ سپتامبر دیدیدم، حس واقعی وحدت ملی.

۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی، ۱۹ تروریست چهار هواپیمای مسافری را که از فرودگاه نیوآرک نیوجرسی، بوستون و واشنگتن عازم سانفرانسیسکو و لس‌آنجلس بودند، ربودند.هواپیمایی که عازم لس‌آنجلس بود در ساعت ۸.۴۶ دقیقه صبح به وقت محلی، به یکی از برج‌های دو قلوی نیویورک برخورد کرد.۱۷ دقیقه بعد، دومین هواپیمای ربوده شده متعلق به یونایتد ایرلاینز به برج جنوبی خورد و سومین هواپیما هم به ساختمان وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اصابت کرد. چهارمین هواپیما اما در پنسیلوانیا سرنگون شد.
کشته‌شدگان این دو حمله، دو هزار و ۹۷۴ تن بودند، که با در نظر گرفتن ۱۹ هواپیماربا، شمار کشته‌های این حملات به دو هزار و ۹۹۳ نفر رسید.
آمریکا پس از دو دهه اشغال افغانستان به بهانه حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در ۳۱ اوت ۲۰۲۱ (۹ شهریور جاری) بطور رسمی از این کشور بصورت شتابزده خارج شد تا به طولانی ترین جنگ خود پایان دهد.
 

برچسب‌ها افغانستان ایالات متحده آمریکا حملات ۱۱ سپتامبر دولت بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان ایالات متحده آمریکا حملات ۱۱ سپتامبر افغانستان ایالات متحده آمریکا حملات ۱۱ سپتامبر دولت بایدن رئیس جمهوری آمریکا حملات ۱۱ سپتامبر ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر دفاع آمریکا خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، سخنگوی نظامی دولت نجات ملی یمن  در ادامه اعلام کرد نیروهای پدافند هوایی یمن یک پهپاد تهاجمی ام‌کیو۹ ریپر ارتش آمریکا را با موشک در حریم هوایی استان صعده در حالی که در حال انجام مأموریت‌های خصمانه بود، سرنگون کردند.

ارتش آمریکا نیز ضمن تأیید این خبر اعلام کرد انصارالله سه موشک بالستیک ضدکشتی در دریای سرخ به سمت چندین هدف شلیک کرد که بر اثر آن، نفتکش انگلیسی آسیب دیده است. ارتش آمریکا اما درباره هدف قرار گرفتن پهپاد اظهارنظری نکرد، اما شبکه خبری سی‌بی‌اس آمریکا تأیید کرد یک فروند ام‌کیو۹ که حدود ۳۰میلیون دلار قیمت دارد، اوایل روز جمعه در داخل یمن سقوط کرد و تحقیقات در این زمینه در حال انجام است.

انصارالله یمن همچنین روز جمعه از هدف قرار دادن یک کشتی اسرائیلی به نام «ام‌اس‌سی داروین» در خلیج عدن و شلیک تعدادی موشک و پهپاد به سمت اهدافی در شهر بندری ایلات در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

تشدید تحرکات دوباره انصارالله یمن در هدف قرار دادن اهداف دریایی مرتبط با اسرائیل، آمریکا و انگلیس پس از هفته‌ها آرامش نسبی و کاهش محسوس حملات، در حالی صورت می‌گیرد که عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله در سخنرانی روز جمعه، این تصور را که کاهش حملات مربوط به تضعیف توان نظامی این گروه است، رد کرد و وعده داد حملات بیشتری در راه است.

حملات انصارالله و خروج ناوهای آمریکایی از دریای سرخ
تشدید تحرکات انصارالله در دریای سرخ در حالی صورت گرفته که اوایل روز جمعه نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر یواس‌اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یواس‌اس گریولی، پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ، از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

مسئله‌ای که واکنش مقامات انصارالله را در پی داشت و محمدعلی الحوثی، یکی از اعضای شورای عالی سیاسی یمن و از رهبران انصارالله با اشاره به خروج ناو آمریکایی از دریای سرخ گفت اگر آمریکا مدعی کاهش عملیات نیروهای مسلح یمن برای حفظ وجهه خود، عقب‌نشینی از نظامی‌سازی دریا و رساندن پیامی به شرکت‌های بیمه است،  این یک خودفریبی مثبت است و اگر آمریکایی‌ها مدعی امن شدن دریای سرخ هستند، می‌توانند کشتی‌های خود را بفرستند تا هدف دلچسبی برای انصارالله شوند.

قدرت موشکی انصارالله، عامل فرار ناوهای آمریکایی
سید هادی سید افقهی، کارشناس مسائل منطقه در گفت‌وگو با قدس درباره افزایش دوباره تنش‌ها در دریای سرخ، با عجولانه خواندن واکنش آمریکایی‌ها به حملات حوثی‌ها علیه کشتی‌های اسرائیلی تصریح کرد: آمریکایی‌ها به دلیلی نداشتن شناخت از روحیه سلحشوری مردم یمن تصور می‌کردند با هدف قرار دادن چند مکان و چند بندر یمن، انصارالله را وادار به عقب‌نشینی و متوقف کردن حملاتشان خواهند کرد، غافل از اینکه توان مقاومت و قدرت بازدارندگی انصارالله بیش از تصورات و برآوردهای آمریکایی‌ها بود.

سید افقهی با اشاره با خروج ناوهای آمریکایی از دریای سرخ، علت این تصمیم آمریکایی‌ها را آگاهی و هراس از بُرد موشکی و پهپادی انصارالله دانست و افزود: درواقع آمریکایی‌ها از هدف قرار گرفتن احتمالی ناوها نگران بودند، چرا که حضور آن‌ها در دریای سرخ و آسیب‌پذیر بودنشان، آن‌ها را به یک هدف آسان در برابر انصارالله تبدیل کرده بود و در صورت هدف قرار گرفتن آن‌ها یک بی‌آبرویی بزرگ متوجه آمریکایی‌ها می‌شد. از طرفی به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها برنامه‌های دیگری را برای مواجهه با انصارالله در یمن دنبال می‌کنند؛ احتمالاً تحریک و استفاده از گروه‌های نیابتی و تسلیح گروه‌های مخالف برای درگیر کردن انصارالله به یک جنگ داخلی ازجمله این اقدامات خواهد بود.

وی با اشاره به نزدیک بودن انتخابات آمریکا، یکی دیگر از دلایل خروج ناوهای آمریکایی را تلاش آمریکا برای کاهش تنش در منطقه و نگرانی از ادامه بحران انرژی در جهان دانست و عنوان کرد: به واسطه بسته شدن دریای سرخ، آسیب‌های جدی به حوزه اقتصادی و انرژی جهانی وارد آمده که می‌تواند در انتخابات پیش رو تأثیرگذار باشد.

پلن بی واشنگتن در مقابله با صنعا
جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل منطقه نیز با مشروع دانستن اقدامات یمن که در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و کشتار صهیونیست‌ها در غزه آغاز شد، اظهار کرد: پس از آنکه تهدیدات آمریکایی‌ها علیه یمن، نتیجه‌ای برای توقف حملات علیه کشتی‌های اسرائیلی و در ادامه آمریکایی و انگلیسی نداشت به نظر می‌رسد واشنگتن برنامه دیگری را در دستور کار رویارویی با یمن قرار داده است.

قنادباشی با بیان اینکه آمریکایی‌ها افزایش قدرت انصارالله و تسلط آن‌ها بر دریای سرخ را برای منافع اسرائیل و خودشان خطری جدی می‌دانند، تصریح کرد: به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها ناوهای خود را به دلیل آسیب‌پذیر بودن از منطقه خارج کردند و در ادامه با تسلیح گروه‌ها و قبایلی که در یمن با انصارالله مخالف هستند، تلاش می‌کنند یمن را وارد یک بحران داخلی کنند تا به این شکل انصارالله را تضعیف کنند.

وی با اشاره به توییت حسین العزی، معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن مبنی بر آگاه بودن یمن از طرح‌های متجاوزانه آمریکا علیه این کشور، تأکید کرد: البته در حال حاضر آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند با ارسال پیام‌هایی برای انصارالله و کشاندن آن‌ها پای میز مذاکره، به نوعی شرایط حاکم بر منطقه و دریای سرخ را هم برای رژیم صهیونیستی هم برای خودشان در آستانه انتخابات پیش رو در آمریکا تعدیل کنند. اما از آنجایی که بعید است آمریکا تسلط یمن و انصارالله که بخشی از نیروی مقاومت در منطقه است را بر شاهراهی حیاتی همچون دریای سرخ تحمل کند، قطعاً در پشت پرده اقداماتی را علیه انصارالله انجام خواهد داد.

سیداحمد موسوی

دیگر خبرها

  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • برگزاری مراسم گرامیداشت تولد مختومقلی فراغی شاعر ایرانی قوم ترکمن در همه شهرستان‌های گلستان
  • برگزاری مراسم گرامیداشت تولد مختومقلی فراغی شاعر شعر ترکمن در همه شهرستان‌های گلستان
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • معرفی رایتل برای دومین بار به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • مراسم فرهنگی ایرانیان در دوبلین