Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – انتخاب کارلوس کیروش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی مصر، باعث شده تحلیل های زیادی در مورد این مربی سابق تیم ملی ایران، در رسانه های مصری ارائه شود.

آنها به بررسی پیشینه کیروش در تیمهای سابق او از جمله ایران پرداخته و سپس از برخورد او با ستاره ها، سبک بازی مورد علاقه او و نوع رفتارش نوشته اند.

سایت یالاکورا، در تحلیلی با عنوان «مربی جدید تیم ملی مصر چگونه بازی می کند؟» تیتر «یک پدر محتاط» را انتخاب کرده  است و در واقع در ای رسانه مصری از او با نام پدر فوتبال پرتغال یاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سایت نوشته: «پرتغال به برزیل فوتبال اروپا معروف است و این در اشاره به فوتبال زیبایی است که تیم های ملی این کشور در ادوار مختلف رقابتهای اروپایی و جام جهانی ارائه کرده اند و البته از نظر فرهنگی و زبانی نیز اشتراکات فراوانی با کشور آمریکای جنوبی یعنی برزیل دارد. اما این موضوع در مورد مربیان سرشناس این کشور که افراد موفقی هم بوده اند صدق نمی کند. بسیاری از آنها به فوتبال دفاعی مشهور هستند که معروف ترین آنها ژوزه مورینیو سرمربی فعلی رم است  و البته کارلوس کیروش سرمربی جدی تیم ملی مصر. »

در این مطلب با لقب «پروفسور» از کیروش یاد شده و به این اشاره شده که او با پیشینه ای دانشگاهی و با تخصص در زمینه آمادگی جسمانی وارد فوتبال شده مثل بسیاری از همتایان خودش در پرتغال که به اهمیت مطالعات آکادمیک در زمینه پیشرفت در مربیگری واقف بودند.

کیروش که او را «پدر موفقیتهای فوتبال پرتغال» می دانند ماجراجویی خود را با تیم زیر ۲۱ سال این کشور شروع کرد و نسلی تاریخی را بین سالهای ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۱ به فوتبال پرتغال و اروپا معرفی کرد.

دانش آکادمیک کیروش در عملکرد او نیز بازتاب واضحی داشت. او یک مربی بسیار منظم و سازمان یافته است که تحقیق و جمع آوری اطلاعات را به عنوان پایه و اساس کار خود قرار می دهد و همواره توجهی ویژه به کوچکترین جزئیات دارد. او همچنین به دراختیار داشتن ابزار و امکانات مناسب باری پیشرفت بازیکنان نیز تاکیدی خاص دارد و البته احتیاط و بازی دفاعی نیز ویژگی ای است که مثل هموطنانش در سبک بازی دارد، کسانی که فوتبال بدون عجله را ترجیح می دهند و هیچ چیز را به دست اتفاق نمی‌سپارند.

در این مطلب اشاره شده که کیروش سیستم ۳-۳-۴ را در اکثر تیمهایی که داشته ترجیح می دهد. او در بسیاری از بازیهای خود با کلمبیا از این سیستم استفاده کرد یعنی در ۱۲ بازی از ۱۸ مسابقه خود و در تیم ملی پرتغال نیز در ۱۷ بازی از ۲۸ مسابقه این سیستم را به کار گرفت.

البته در این بین او این سیستم را در زمان حضورش در تیم ملی ایران کنار گذاشت، جایی که طولانی ترین دوران مربیگری خود را در آن تجربه کرد. روش بازی او با تیم ملی ایران، بین ۱-۴-۱-۴ و ۱-۳-۲-۴ در حال تغییر بود که این دومی، سیستم فعلی تیم ملی مصر نیز به حساب می آید.

این سایت در ادامه به بررسی نتایجی که کیروش در تیمهای مختلف خود به دست آورده پرداخته و سپس به توانایی او در کشف استعدادها اشاره کرده و به شکلی عجیب از دانیال داوری به عنوان چهره جدیدی که او در ایران رو کرده است، نام برده: «مربی پرتغالی البته توانایی ویژه ای در شناسایی استعدادها و به کارگیری بازیکنان جدید دارد و این کار را به خوبی با تیم ملی پرتغال و تیم ایران انجام داد ، جایی که توانست چهره های جدیدی را معرفی کند که یکی از قابل توجه ترین آنها در تیم ملی ایران، دانیل داوری دروازه بان بود. »

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ایران مصر ایران کارلوس کی روش مصر تیم ملی ایران تیم ملی مصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال درباره کشتی توقیف‌شده اسراییلی

پائولو رانگل وزیر امور خارجه جدید پرتغال در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مناسبات دو جانبه و اوضاع منطقه به خصوص تحولات فلسطین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در ابتدای این گفتگوی تلفنی، تشکیل دولت جدید پرتغال و انتصاب آقای پائلو رانگل به عنوان وزیر امور خارجه جدید این کشور را تبریک گفت و به سابقه روابط خوب و دیرینه فی‌مابین دو کشور اشاره کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر ضرورت پایان جنگ و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه و احترام به حقوق مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و رژیم صهیونیستی را به عنوان عامل ریشه‌ای تمامی این تنش‌ها و وخامت اوضاع در منطقه دانست.

 پائلو رانگل وزیر امور خارجه پرتغال نیز در این گفتگوی تلفنی بر ضرورت برقراری آتش بس فوری در غزه  تاکید کرد و افزود: دولت پرتغال از تشکیل دولت مستقل فلسطینی حمایت می‌کند و خواستار تلاش تمامی کشور‌های منطقه  برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.

طرفین آخرین دیدگاه‌های خود را در مورد کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال تبادل کردند.

 امیرعبداللهیان در این ارتباط اظهار داشت: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست و به سفرای‌شان در تهران دسترسی کنسولی، آزادی و تحویل‌شان را اعلام کرده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تن هاخ: منچستریونایتد در حال حاضر یکی از پویاترین و سرگرم کننده‌ترین تیم‌های لیگ برتر است
  • مورایس سرمربی پرتغالی سپاهان مسلمان شد
  • بیانیه تند باشگاه تراکتور؛ «مطالبه‌گری» را دستاویز پوشش ضعف‌هایتان نکنید!
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال درباره کشتی توقیف‌شده اسراییلی
  • حسینی بعد از حذف پرسپولیس: هنوز کار خاصی نکرده‌ایم
  • صحبت‌های سرمربی آلومینیوم اراک پس از حذف پرسپولیس
  • آرنه اسلوت یا روبن آموریم؛ آن‌ها به چه فوتبالی علاقه‌ دارند و چگونه فکر می‌کنند؟ / ایستگاه تاکتیک
  • شکایت شرکت نقل‌وانتقالاتی از پورتو برای پول انتقال طارمی