Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@20:25:35 GMT

سویه «مو» کروناویروس را بهتر بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۲۲۱۴

سویه «مو» کروناویروس را بهتر بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، در حالیکه سویه مو، از نظر فنی B.۱.۶۲۱ شناخته می‌شود، اما دارای جهش‌هایی است که نشان می‌دهد از آنتی بادی‌های خاص فرار می‌کند، اما داده‌های بالینی زیادی وجود ندارد که این موضوع را نشان دهد.

محققان اذعان می‌کنند: ما این سویه را بسیار دقیق زیر نظر داریم اما به هیچ وجه به شرایط غالب شدن در جهان نزدیک نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که سویه دلتا بیش از ۹۹ درصد در جهان غالب است.

محققان تاکید می‌کنند هنوز نمی‌شود این سویه را تهدید جدی در نظر گرفت.

سویه مو اولین بار در ماه ژانویه ۲۰۲۱ در کشور کلمبیا شناسایی شد.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، اگرچه شیوع جهانی نوع مو کاهش یافته و در حال حاضر زیر ۰.۱ درصد است، اما شیوع آن در کلمبیا (۳۹ درصد) و اکوادور (۱۳ درصد) به طور مداوم افزایش یافته است.

کد خبر 5302397

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 آنتی بادی ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شیوع کرونا سازمان غذا و دارو واکسن کووید 19 قارچ سیاه بهرام عین اللهی علیرضا زالی علیرضا رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی در راه غرب کشور / افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ضمن تشریح وضعیت آب و هوای کشور طی روزهای پیش رو، گفت: سه شنبه هفته آینده سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و در مناطق غربی کشور بارش خواهیم داشت.

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: جمعه در خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، کرمان، برخی نقاط استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، سمنان و ارتفاعات شرقی تهران، شنبه در برخی نقاط خراسان رضوی و جنوبی، یزد، کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد، شرق خوزستان، یکشنبه در جنوب کرمان و دوشنبه در ارتفاعات مرکزی البرز و ارتفاعات مرکزی زاگرس در برخی از ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و در نقاط مستعد، تگرگ پیش بینی می‌شود.

وی افزود: سه شنبه هفته آینده سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و در مناطق غربی کشور بارش خواهیم داشت.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: در سه روز آینده در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک پیش بینی می‌شود. همچنین تا اواسط هفته آینده روند افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور پیش بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران شنبه ( ۸ اردیبهشت) صاف و وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی یک شنبه (۹  اردیبهشت)  کمی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس‌فردا شهرکرد با کمینه ۳ و ۲ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه ۳۹ و ۴۰ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • خرید کالای ایرانی باید به عنوان امر به معروف درجامعه غالب باشد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • ورود سامانه بارشی به غرب کشور | افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • سامانه بارشی در راه غرب کشور / افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید