Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@00:08:14 GMT

اخرین آمار درباره واردات واکسن کرونا + نمودار

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۲۷۲۸

اخرین آمار درباره واردات واکسن کرونا + نمودار

مهرداد ارونقی - معاون فنی گمرک ایران - جزئیات واردات واکسن از نیمه بهمن سال گذشته تا ۲۰ شهریورماه سال جاری را اعلام کرد که نشان می دهد در این مدت  ۴۹ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۶۰۶ دُز واکسن طی ۵۰ مرحله وارد کشور شده است.

سینوفارم همچنان در صدر واردات

از مجموع واکسن وارداتی، واکسن چینی سینوفارم همچنان در صدر قرار داشته و میزان آن به ۴۰ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۳۹۶ دُز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر واکسن ارسالی از چین، آسترازنکا در قالب کوواکس در یک مرحله و با تعداد یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۶۰۰ دُز بوده است.

سه محموله آسترازنکا از ژاپن

واکسن ورودی از ژاپن نیز آسترازنکا بوده که در سه محموله و با تعداد دو میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دُز وارد ایران شده است.

ایتالیا یک محموله فرستاد

ایتالیا نیز در قالب کوواکس نیز طی یک مرحله و با یک میلیون و ۴۵۲ هزار دُز واکسن به ایران فرستاده است.

از روسیه اسپوتنیک و آسترازنکا آمد

اما از روسیه در مجموع ۱۲ محموله وارد ایران شده که ۱۱ محموله آن با یک میلیون و ۴۵ هزار دُز اسپوتنیک و ۹۶۳ هزار دُز در دو مرحله آسترازنکا بوده است.

وضعیت واردات از کره و اتریش

از کره جنوبی نیز یک محموله با ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دُز به ایران آمده و محموله اخیر از اتریش نیز شامل ۵۰۰ هزار دُز آسترازنکا بوده است.

هند یک محموله بهارات

تنها محموله وارداتی از هند نیز تاکنون واکسن بهارات با ۱۲۵ هزار دُز بوده است.

۴۷ درصد واردات در ۲۰ روز از شهریورماه انجام شد

آنطور که معاون فنی گمرک اعلام کرده است از نیمه بهمن پارسال تا ۲۰ شهریورماه امسال همچنان بیشترین سهم واردات واکسن به شهریورماه با ۲۳ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۹۹۶ دُز اختصاص دارد که ۴۷ درصد واردات واکسن از ابتدا تا کنون را شامل می‌شود.

بعد از آن در مردادماه ۱۳ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۱۰ دُز وارد شده که ۲۷ درصد واکسن‌های وارداتی است.

در تیرماه نیز شش میلیون و ۴۰۴ هزار و ۸۰۰ دُز معادل ۱۳ درصد واکسن‌های وارداتی، خرداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار دُز (دو درصد واردات)، اردیبهشت سه میلیون و ۶۵۲ هزار دُز معادل هفت درصد، فروردین یک میلیون و ۳۰۰ هزار و ۸۰۰ دُز معادل سه درصد، وارد ایران شده است.

همچنین در بهمن سال گذشته کمتر از یک درصد و حدود ۱۲۰ هزار دُز و در اسفند نیز حدود یک درصد معادل ۵۷۵ هزار دُز واکسن به ایران آمده است./ ایسنا

 

نمودار واردات ۴۹.۸ میلیون دُز واکسن از بهمن ۱۳۹۹ تا شهریور ۱۴۰۰

 

 

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: واردات واکسن واردات واکسن یک میلیون د ز واکسن هزار د ز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲