Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام محسن روحانی امام جمعه شهرک‌های شمال غرب شیراز در بازدید از سرای فرهنگ مهربانی شماره سه گفت: سرا‌های فرهنگ مهربانی مکان مناسبی برای ترویج مهربانی و مورد نیاز جامعه است.

او افزود: اهمیت توجه به محرومان ورفع نیاز‌های آن‌ها بعنوان یکی از مولفه‌های اسلام و حضور خیرین شیرازی در جهت رفع نیاز‌های شهروندان زبانزد است موضوعی که مردم مهربان این کلانشهر در زمان بروز سیل ۹۸ نمونه‌های را دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه مهربانی و همدلی نیاز روز جامعه است، تصریح کرد: عملکرد سرا‌های فرهنگ مهربانی طرح ابداعی مجمع خیرین شهرساز وفرهنگ ساز شیراز با نگاه توجه به دیگران و رفع نیاز‌های محرومان و مسولیت پذیری در قبال مشکلات اقتصادی جامعه بسیار حائز اهمیت است.

امام جمعه شهرک‌های شمال غرب عنوان کرد: سرا‌های فرهنگ مهربانی مورد نیاز جامعه ما است که در این راستا این سرا‌ها می‌تواند مرکزی برای تجمیع گروه‌های سمن‌ها در سطح کلان شهر شیراز باشند.

او با اشاره به برخی از مناطق کمتر برخودار در سطح منطقه گفت: بخشی از محرومان ساکن در برخی از محلات سطح منطقه ۱۰ است که نیازمند ایجاد مراکز مانند سرای‌های فرهنگ مهربانی هستیم تا با ظرفیت خیرین این مجمع در کنار سایر خیرین و موسسات در جهت رفع نیاز‌ها ساکنان این محلات گام‌های موثری برداریم.

امام جمعه شهرک‌های شمال غرب عنوان کرد: می‌توانیم در خطبه‌های نماز جمعه فرصتی را برای معرفی سرای‌های فرهنگ مهربانی استفاده کنیم تا شاهد حضور خیرین بیشتر برای رفع نیاز‌ها باشیم.

او با اشاره به برخی از کمبود‌های مراکز خدماتی به دلیل برخی از خلا‌های قانونی تصریح کرد: آسیب شناسی مسائل فرهنگی شمال غرب با مطالعات علمی و شناسایی نیاز‌ها می‌توانیم از ظرفیت خیرین و سرا‌های فرهنگ مهربانی برای رفع این مسایل بهره ببریم

سید عبدالرضا دستغیب مدیر عامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شهر شیراز نیز گفت: این مجمع برای اولین بار در کشور فعالیت خود را از سال ۹۳ در شهر شیراز آغاز کرده است و تا کنون ۵۵ پروژه فرهنگ ساز و شهرسازی با اعتبار ۱۳۲ هزار میلیارد تومان شامل مسجد، مبلمان شهری، کتابخانه، سقاخانه، درمانگاه، ورزشگاه و غرص کردن نهال در بخش فرهنگی طرح همیار مهربان ترافیک و فضای سبز و سرای یار مهربانی و.. را شروع و بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها به بهره برداری رسیده است.

او با تاکید بر این مطلب که مجمع به تمام سلیقه‌ها خیرین برای رفع نیاز‌های شهروندان و حتی توسعه شهر پاسخگو است عنوان کرد: خیرین که توانایی مالی نیز ندارند می‌تواند با گذاشتن زمان خود در بعد کالبد شهر و رفع نیاز‌های فرهنگی شهر بعنوان خیرین وقت حضور داشته باشند

حضور ۱۲۵ همیار مهربان ترافیک

استفاده از ۱۲۵ نفر در اجرای طرح همیاران مهربان ترافیک یکی دیگر از اقدامات فرهنگ ساز توسط مجمع خیرین فرهنگ ساز و شهر ساز است که دستغیب با اشاره به این طرح می‌گوید این خیرین عمدتا با حضور در چهاراه‌های و تقاطع‌های مرکزی و پرتردد در روان سازی ترافیک و احیا فرهنگ ترافیک و یادآوری به شهروندان درباز کردن گره‌های ترافیک کمک شایان می‌کنند.

او با اشاره به فعالیت ۲ سرای یار مهربان در پایانه نمازی و شهید دستغیب گفت: این سرا‌ها در جهت ترویج کتابخانوانی و امانت داری کتاب بدون کارت شناسایی و دریافت هزینه کتاب در اختیار شهروندان قرار می‌دهد شایان ذکر است در سرا‌های یار مهربان شهروندان میتوانند کتاب اهدا و تبادل کنند.

دستغیب همچنین راجع به فعالیت ۴ سرای فرهنگ مهربانی در مناطق مختلف شهر شیراز برای دریافت کمک‌های مردم در زمینه‌های اهدا کتاب، لباس، دارو و سایر تجهیزات گفت و ادامه داد: از ابتدای فعالیت این مراکز تا کنون تعداد ۵۵۰ هزار قلم کالا به این سرا‌ها توسط مردم اهدا شده است که از طریق واگذاری این هدایا به خیریه‌ها به دست نیازمدان رسیده است.

او با اشاره به مشارکت مردم در رفع نیاز‌های مردم عنوان کرد: شهروندان می‌توانند با حضور در سرا‌های فرهنگ مهربانی و آگاهی از نیاز‌های بخشی از مردم جامعه با انفاق مال و حتی وقت خود در درک و گره گشایی مشکلات اجتماعی سهیم باشند.

فرهنگ در کوتاه مدت جوابگو نیست

عبدالمحمدطاهری نایب رییس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و رییس هیات امنا سرای فرهنگ مهربانی سه با بیان اینکه فرهنگ یک محصول است که در کوتاه مدت نمی‌تواند جوابگو باشد و نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها است، افزود: مجمع خیرین فرهنگ ساز و شهرساز فرهنگ جامعه را پالایش و هدایت می‌کند و از سوی دیگر با شناخت از شهرکار‌های فرهنگی رادنبال می‌کند.

استفاده از ظرفیت مساجد

سعید معصومی سرپرست شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه دستگاه‌های خدمات رسان از جمله شهرداری همه خدمات را در قالب کالبد به شهر می‌دهند، گفت: فرهنگ در شهر‌ها مانند رنگ و لعاب به زندگی مردم است

او با بیان اینکه فرهنگ می‌تواند دربخش آموزش‌های شهروندی احساس مسئولیت را در مردم بیشتر کند یادآوری می‌کند مساجد و کتابخانه‌ها ظرفیت‌های هستند که می‌توانیم با توسعه این مراکز و همکاری خیرین در این مسیر به آموزش و تقویت فرهنگ شهروندی گام برداریم همچنین با ایجاد زیر ساخت‌ها در سطح مناطق می‌توانیم از سفر‌های درون شهری برای دریافت خدمات در نقاط دیگر شهر کم کنیم.

معصومی با اشاره به فعالیت خانه محلات در راستایی مهارت آموزی اجتماعی برای شهروندان است که در وضعیت اقتصادی ناپایدار هستند خاطر نشان کرد: خانه محلات در کنار مساجد و آموزش و نیاز‌های مردم را برطرف کنیم.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سراهای فرهنگ مهربانی او با اشاره رفع نیاز رفع نیاز ها فرهنگ ساز مجمع خیرین شهر شیراز شمال غرب سرا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود