Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@10:26:13 GMT

بازار لوازم التحریر بی رمق تر از گذشته در تبریز

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۳۵۵۵

بازار لوازم التحریر بی رمق تر از گذشته در تبریز

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – آناهیتا رحیمی: این روزها صدای پای رکود در بازار لوازم التحریر بیشتر از گذشته به گوش می‌رسد و با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، دیگر خبری از همهمه خرید دانش آموزان در روزهای مانده به بازگشایی مدارس نیست.

حالا با شیوع ویروس کرونا، دیگر بوی ماه مهر هم به مشام نمی‌رسد و رکودی بی سابقه به جان بازار لوازم التحریر افتاده است؛ دانش آموزان از بلاتکلیفی برای بازگشایی مدارس می‌گویند و فروشندگان نیز از رکود بی سابقه و متضرر شدن گله دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش ۱۰۰ درصدی فروش لوازم التحریر

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تبریز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر فروش لوازم التحریر، ۱۰۰ درصد کاهش یافته است چرا که بازگشایی مدارس به صورت قطعی مشخص نیست و به همین دلیل فروشی نداریم.

صمد امین پور ادامه داد: بازار فروش لوازم التحریر وابسته به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌هاست و از این رو با وضعیت پیش آمده، دانش آموزان نیز به خرید لوازم التحریر اشتیاقی ندارند.

وی افزود: واردات لوازم التحریر منوط به فروش آن است و در حالت کلی وضعیت در این بازار، آن گونه که انتظار می‌رود نیست و از سویی، توزیع کتاب‌های درسی در مدارس نیز بر افت بازار فروش لوازم التحریر دامن زده است.

امین پور با اشاره به افزایش قیمت لوازم التحریر گفت: در حال حاضر در کل کشور، بازار لوازم التحریر با رکود مواجه شده است و رونق دوباره این بازار، منوط به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها خواهد بود.

بهانه‌ای به نام تعویض کاغذ باطله با نوشت افزار

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تبریز ادامه داد: دست فروشان لوازم التحریر واقع در راسته کوچه، تربیت و هم‌چنین، چادرهای میادین شهرداری، باعث رکود بیشتر در بازار لوازم التحریر شده است و با وجود اینکه با قیمت بالاتری به فروش می‌رسانند متأسفانه اکثر خریداران لوازم التحریر برای خرید به آنجا مراجعه می‌کنند.

یکی از فروشندگان لوازم التحریر در تبریز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: علیرغم تأثیرات شیوع ویروس کرونا بر بازار لوازم التحریر، طی دو سال گذشته توزیع کتب درسی از مغازه‌های کتاب فروشی جمع آوری شده و از سوی اداره آموزش و پرورش به مدارس محول شده است.

علیرغم تأثیرات شیوع ویروس کرونا بر بازار لوازم التحریر، طی دو سال گذشته توزیع کتب درسی از مغازه‌های کتاب فروشی جمع آوری شده و از سوی اداره آموزش و پرورش به مدارس محول شده است

علیرضا خوش نیت ادامه داد: توزیع کتب درسی در مغازه‌های لوازم التحریر فروشی یک فرصت بود و برای مغازه داران، حدود ۹ درصد سود به همراه داشت اما اکنون به مدارس محول شده است و از این رو مدیران مدارس نیز از توزیع کتب درسی به دلیل مشغله‌های فراوان، گله مند هستند.

وی افزود: فروش لوازم التحریر به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، دچار رکود شده است و اکنون نیز وضعیت بازگشایی مدارس، چندان مشخص نیست و از این رو دانش آموزان نیز برای خرید لوازم التحریر بلاتکلیف مانده‌اند.

این فروشنده لوازم التحریر در تبریز بیان کرد: علیرغم افزایش قیمت لوازم التحریر، صنف لوازم التحریر جز مشاغلی است که همواره در محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و وضعیت قرمز، تعطیل شده است که این محدودیت‌ها نیز به نوبه خود، متضرر شدن فروشندگان لوازم التحریر و کتابفروشی‌ها را به دنبال داشته است.

خوش نیت افزود: در سال جاری قیمت کتب درسی، کمک درسی و حتی لوازم التحریر افزایش یافته و از سویی کیفیت لوازم التحریر نیز کاهش یافته است.

وی از عرضه لوازم التحریر چینی در بازار لوازم التحریر گله کرده و گفت: عرضه لوازم التحریر چینی به بازار با ظاهر فریبنده، اکثر دانش آموزان را به خرید آنها سوق می‌دهد و با وجود اینکه طی سال‌های گذشته، لوازم التحریر دارا و سارا طراحی شد اما به علت افزایش قیمت، دانش آموزان توان خرید نداشتند اما حالا لوازم التحریر چینی با قیمت مناسب، در بازار خودنمایی می‌کند.

فروش لوازم التحریر غیراستاندارد

خوش نیت ادامه داد: در بازارهای هفتگی، لوازم التحریر غیراستاندارد به فروش می‌رسد و متأسفانه مردم بدون توجه به کیفیت، اقدام به خریداری لوازم التحریر بی کیفیت می‌کنند.

در بازارهای هفتگی، لوازم التحریر غیراستاندارد به فروش می‌رسد و متأسفانه مردم بدون توجه به کیفیت، اقدام به خریداری لوازم التحریر بی کیفیت می‌کنند

وی در پایان افزود: بازارهای هفتگی یک آسیب جدی برای بازار لوازم التحریر است که بدون مجوز در سطح شهر به فروش لوازم التحریر بی کیفیت اقدام می‌کنند و باید مسئولان ذی ربط نظارت خود را در برخورد با این موضوع، افزایش دهند.

یکی از والدین دانش آموز پایه هفتم در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: افزایش قیمت لوازم التحریر، شیوع ویروس کرونا و بلاتکلیفی در بازگشایی مدارس، منجر شده است تا تمام دانش آموزان از خرید لوازم التحریر به طور کلی منصرف شوند و یا از دفاتر باقی مانده سال‌های گذشته استفاده کنند.

زارعی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا، دانش آموزان و حتی خانواده‌ها را نیز سردرگم کرده است و تا کنون تکلیف بازگشایی مدارس به طور دقیق مشخص نشده است و اگر قرار بر این باشد تا دانش آموزان به صورت حضوری در مدارس آماده شوند من هرگز به دخترم اجازه نخواهم داد تا در مدارس حضور داشته باشد چرا که ویروس کرونا هنوز ما را تهدید می‌کند.

وی افزود: سال گذشته تعدادی دفاتر، کیف و حتی یونی فرم مدرسه را تهیه کردیم اما دخترم فقط چند بار پوشید و حالا بدون استفاده مانده است؛ در سال گذشته تنها به خاطر حضور چند روزه دانش آموزان در مدرسه مجبور به خرید یونی فرم شدیم که منطقی نبود و امسال این اشتباه را تکرار نمی‌کنیم.

خرید تبلت و گوشی همراه به جای لوازم التحریر

زارعی در پایان گفت: از زمانی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده است مدارس نیز تعطیل شده و همه والدین مجبور به خرید تبلت و یا گوشی همراه شده‌اند و به همین دلیل خرید لوازم التحریر از رونق افتاده است.

حالا شیوع ویروس کرونا و افزایش قیمت، بازار لوازم التحریر را با رکود باورنکردنی مواجه کرده است؛ رکوردی که اغلب فعالان در این صنف، از آن گله مند هستند و یکی از مهم‌ترین دلایل این رکود را محول کردن توزیع کتب درسی دانش آموزان به مدارس می‌دانند؛ آنها معتقد هستند که تنها راه برون رفت از این رکود و رونق دوباره در بازار لوازم التحریر، ریشه کن شدن ویروس کرونا و بازگشایی مدارس است.

کد خبر 5299464

منبع: مهر

کلیدواژه: لوازم التحریر بازگشایی مدارس ویروس کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا واکسیناسیون کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه تعاونی اردبیل ایلام گرگان عکس استانها ستاد ملی مقابله با کرونا بازار لوازم التحریر خرید لوازم التحریر فروش لوازم التحریر شیوع ویروس کرونا لوازم التحریر بی بازگشایی مدارس توزیع کتب درسی دانش آموزان افزایش قیمت سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی

شعبان سعید وزیر توسعه صنایع و تجارت تانزانیا در جریان بازدید از یکی از کارخانه‌های بزرگ تولید لوازم خانگی کشور در شهرک صنعتی محمودآباد قم گفت: برای من خیلی جالب بود که مجموعه‌ای با چنین ظرفیت توانسته محصولات متنوعی از انواع لوازم خانگی را به صورت وسیع تولید کند.

او افزود: با توجه به اینکه این مجموعه توانسته به دانش فنی تولید لوازم خانگی با کیفیت و تنوع بالا دست یابد ما بسیار علاقمندیم از تجارب و این توانمندی‌ها در کشورمان استفاده کنیم.

وزیر توسعه صنایع و تجارت تآنزانیا نیاز کشور‌های آفریقایی را به این گونه محصولات بسیار زیاد دانست و یادآور شد: باید تلاش کنیم روابط تجاری و اقتصادی را با تولید کنندگان ایرانی افزایش دهیم.

او افزود: به طور ویژه محصولات این شرکت مورد توجه ما قرار گرفته و ما از مدیران این کارخانه خواسته‌ایم که در تانزانیا حضوری فعال داشته باشند تا محصولات ایرانی بیش از پیش در بازار‌های آفریقایی وارد شود.

قائم مقام این واحد صنعتی هم گفت: به برکت نظام اسلامی و اقدامات دولت سیزدهم ظرفیت‌های خوبی پیش روی تولید کنند ایرانی قرار گرفته و این آمادگی وجود دارد که سالانه یک میلیون دستگاه انواع لوازم خانگی را به کشور‌های آفریقایی صادر کنیم.

اسحاقی یادآورشد: تانزانیا می‌تواند پل ارتباطی بین جمهوری اسلامی ایران و آفریقا باشد که در گام نخست صادرات محصول و در گام بعدی انتقال دانش فنی را انجام دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ۸ وسیله مصرفی در حمام که باید فورا آنها را دور بیندازید
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت