Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مشارکت‌های مردمی و معاون اداری و مالی کمیته امداد نحوه جذب کمک‌های مردمی در جشن عاطفه‌ها را اعلام کرد و گفت: در حال حاضر کمیته امداد ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را تحت پوشش دارد که اگر وسایل آموزشی به ویژه تبلت برای دانش‌آموزان تهیه نشود، آنها نمی‌توانند ادامه تحصیل دهند و ممکن است یک یا دو سال ترک تحصیل کنند که این امر خطرناک و دامنه آن می‌تواند کل زندگی دانش‌آموز را تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا عسگریان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری جشن عاطفه‌ها در سال جاری، گفت: با جشن عاطفه‌ها جشنی به نفع محرومان به ویژه دانش‌آموزان محروم صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امسال که با بیماری کرونا مواجه هستیم و همچنین در سال ۹۹، مشکلاتی که برای دانش‌آموزان ما ایجاد شد بسیار بیشتر از سال‌های گذشته بوده است و در زمینه تهیه لوازم آموزشی به ویژه تبلت، برخی از دانش‌آموزان مجبور به ترک تحصیل هم شدند، اظهار کرد: پویش بزرگی در سال ۹۹ ایجاد شد و آموزش و پرورش و نهادهایی مانند کمیته امداد و بسیج به این پویش ورود کردند و درصد بسیار زیادی از این تبلت‌ها تهیه شد.

معاون مشارکت‌های مردمی و معاون اداری و مالی کمیته امداد با بیان اینکه سال آموزشی امسال برای ما بسیار مهم است اگرچه همانند جشن‌های قبلی تهیه لباس‌های دانش‌آموزان شامل کفش و کیف به ویژه نوشت‌افزارها مانند دفتر مهم است، اما تبلت در اولویت قرار دارد، یادآور شد: امسال جشن عاطفه‌ها ۲۰ شهریور ماه شروع شد و تا ۱۱ مهر ادامه پیدا می‌کند و «زنگ عاطفه‌ها» نیز ۷ مهر به صدا در می‌آید و ۲۴ ،۲۵ و ۲۶ شهریور سه روز اصلی برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی تعیین شده است. 

وی با اشاره به نحوه جذب کمک های مردمی اظهار کرد: کمک‌ها می‌تواند به صورت نقدی باشد و مردم از طریق دو درگاه شامل شماره حساب ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۹۱۹ یا کد #۸۸۷۷* کمک خود را پرداخت و یا مستقیما از طریق سایت ekram.emdad.ir وجوهات خود را به ایتام و فرزندان تحت پوشش واریز کنند. همچنین خیران می‌توانند از طریق مراکز نیکوکاری و دفاتر امداد و بسیج کمک‌های خود را اهداء کنند.

عسگریان با اشاره به اینکه کمیته امداد در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را تحت پوشش دارد، گفت: اگر وسایل آموزشی به ویژه تبلت برای دانش‌آموزان تهیه نشود، آنها نمی‌توانند ادامه تحصیل دهند و ممکن است یک یا دو سال ترک تحصیل کنند که حتی یک سال ترک تحصیل هم بسیار خطرناک است و دامنه آن می تواند کل زندگی دانش‌آموز را تحت تاثیر قرار دهد.

معاون مشارکت‌های مردمی و معاون اداری و مالی کمیته امداد در پاسخ به این سوال که آیا امسال پایگاه‌های فیزیکی برای دریافت کمکهای مردمی برپا می‌شود، گفت: امسال پایگاه‌های فیزیکی نداریم، البته به تناسب، برخی از استانها می‌توانند پایگاه‌های فیزیکی داشته باشند. همچنین اکنون ۸۰۰۰ مرکز نیکوکاری داریم که ۸۰ درصد آنها مساجد هستند و مردم می‌توانند برای پرداخت کمک به این مراکز مراجعه کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشن عاطفه ها دانش آموز را تحت کمک های مردمی جشن عاطفه ها دانش آموزان کمیته امداد ترک تحصیل کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۴۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت