Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ضیایی از اهمیت واکسیناسیون کووید در بیماران قلبی عروقی خبر داد و گفت: بیماران قلبی عروقی در معرض بیشتر ابتلا به فرم‌های شدیدتر کرونا قرار دارند.

به گزارش برنا؛ دکتر نغمه ضیایی متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: طبق آخرین آمار رسمی داخلی و بررسی روی  ۴۲ هزار فرد دیده‌ شد که واکسیناسیون توانسته از ایجاد موارد کووید منجر به بستری به میزان ۸۸/۶ درصد جلوگیری کند که عدد قابل ‌تأملی هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل در پاسخ به این سوال که آیا همه بیماران قلبی عروقی نیاز به تزریق واکسن دارند یا نه، بیان داشت: منظور از بیماران قلبی عروقی بیمارانی هستند که دچار بیماری عروق قلب، نارسایی قلب، نامنظمی‌های ضربان قلب، فشارخون، لخته در سیستم شریانی یا وریدی است که لازم است حتما واکسن بزنند.

متخصص قلب و فلوشیب نارسایی قلب و پیوند دانشگاه با اشاره به اهمیت واکسیناسیون بیماران قلبی عروقی اظهار داشت: دیده‌شده بیماران قلبی عروقی در معرض ایجاد فرم‌های شدیدتر و بستری بیشتر هستند و میزان مرگ‌ومیر در آن‌ها بالاتر است که واکسیناسیون می‌تواند به میزان زیادی از ابتلا، بستری شدن و میزان مرگ‌ومیر جلوگیری نماید.

دکتر ضیایی ادامه داد: بیماران قلبی عروقی که دچار تشدید علائم قلبی شامل درد یا تشدید تنگی نفس هستند بهتر است قبل از انجام واکسیناسیون با پزشک مربوطه مشورت کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: بیماران قلبی می‌توانند مصرف معمول داروهای قلبی عروقی خود را قبل یا بعد از تزریق واکسن داشته باشد و به هیچ عنوان قطع نکنند.

وی در همین راستا افزود: در مورد داروهای ضد انعقادی مانند وارفارین بهتر است قبل از انجام واکسیناسیون میزان رقیق کنندگی دارو چک شود و در محدوده درمانی خودش قرار گیرد.

متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: واکنش‌های آلرژیک شدید کلاً یک عارضه خیلی نادر است و بیماریهای قلبی عروقی  این حالت را ایجاد نمی کند ولی طبیعی است که ممکن است تحمل علائم الرژیک را سختر کند.

دکتر نغمه ضیایی در پاسخ به این سوال که آیا واکسیناسیون زمینه ایجاد لخته در سیستم شریانی یا وریدی را تشدید می‌کند یا نه، گفت: باید بدانیم احتمال و خطر ایجاد لخته در زمان ابتلا به خود کووید بسیار بیشتر از زمانی است که واکسینه می‌شویم و با در نظر گفتن این نسبت ‌همه ما باید متقاعد شویم منفعت تزریق واکسن از ضررش بیشتر است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قلب دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسیون هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی پزشک هیئت علمی دانشگاه دارو علوم پزشکی کرونا دانشگاه علوم پزشکی بابل بیماران قلبی عروقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

 

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با جود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون