Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ روزنامه آرمان ملی نوشت: شرایط اقتصادی و معیشتی حاکم بر جامعه از یکسو و برخی عملکردهای غلط و ناکارآمدی‌ها از سوی دیگر باعث شده تا امروز جامعه نسبت به مسئولان و روندهای موجود چندان با دیده اطمینان نگاه نکند و در آینده پیش رو نیز نیز تردید کند. همین مسائل و تاثیر سایر اتفاقات مثل تحریم‌ها یا کرونا و نحوه عملکرد مسئولان، عمل نشدن به وعده‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیز باعث کاهش یا از دست رفتن اعتماد مردم به مسئولان و دستگاه‌ها می‌شود.

لذا در این راستا باید عملکردها و رویکردها به نحوی باشد تا ضمن حل مشکلات مردم در حوزه اقتصادی و معیشتی موجبات رضایت و جلب اعتماد آنها نیز فراهم گردد که به نظر می‌رسد دولت فعلی قصد دارد در همین راستا گام بردارد. در همین راستا برای بررسی راهکارهای جلب اعتماد مردم و اولویت‌های پیش روی دولت «آرمان ملی» با محمدرضا تابش فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده ادوار مجلس به گفت و گو پرداخته است که می‌خوانید.

 بازگشت اعتماد عمومی کلید واژه‌ای است که بــارها از سوی مسئولان مطرح شده؛ اساسا باید رویکردها و عملکردها به چه سمت و سویی برود که این اعتماد به نحو مطلوبی بازیابی گردد؟

زمانی که مــردم انقــلاب کردند شعارها و آرمان‌هایی مدنظرشان بوده که دل‌هایشان را نرم و به سوی انقلاب و حضور یکپارچه در عرصه و صحنه هدایت کرده است. چنانکه رای بالای 98 درصدی آنها در جمهوری اسلامی متجلی است و باعث شده که این حکومت مستقر گردد.  لذا خیلی نباید پراکنده گویی کنیم، چراکه همه آرمان‌های مردم در نام جمهوری اسلامی مستتر است. حاکمیت مردم بر سرنوشت خود و استقرار یک نظام مردم سالارانه  مبتنی بر آموزه‌ها و ارزش‌های اسلامی که متناسب با مقتضیات زمانی و مکانی باشد  شعار و آرمان مردم برای روی کار آوردن جمهوری اسلامی  بوده است. حال باید ببینیم که چرا مردم بی‌اعتماد شدند. باید بگویم در دو بعد قضیه ما نتوانستیم اعتماد مردم را جلب کنیم و به مرور انتخابات ما هم از آن چیزی که مدنظر مردم بود دور و مشارکت کمتر مردم در صحنه را داشتیم که خود می‌تواند علت بی اعتمادی جامعه باشد. وقتی مردم رای خود را واجد اثر ندانند رویگردان می‌شوند. لذا باید یک نقطه عزیمت بازگشتی را داشته باشیم و افرادی در مسند کار قرار بگیرند که مورد اقبال عمومی هستند و مشارکت گسترده مردم در شکل گیری نهادهای انتخابی موثر باشد. البته اگر کسی فسادی و مشکلی دارد باید طبق ضوابط و مقررات قانونی با او برخورد شود. ولی نه اینکه به واسطه دیدگاه جناحی و گروهی کسی حذف شود. این یک بعد است که تضعیف شده و موجبات بی‌اعتمادی جامعه را فراهم می‌آورد. بعد دیگر نیز عمل به آموزه‌های دینی و اسلامی است. آیت ا... طالقانی که سالروز درگذشت او را گذراندیم چه تفسیری از اسلام و رای مردم داشت؟ مردم هم با دید و نگاه این افراد به جمهوری اسلامی رای دادند با دیدگاهی که شهید بهشتی و خود مقام معظم رهبری دارند و با دیدگاه‌های متحجرانه بسیار فاصله دارد. اما به مرور دیدگاه‌های دگم و دیدگاه‌هایی که منطبق با مقتضیات مکان و زمان نیست، دین را  از زاویه دیگری تفسیر می‌کند و شاید یک جاهایی هم صحبت از حکومت اسلامی همانطور که طالبان می‌گوید می‌کنند.

همین رویکردها را می‌توان از دلایل نارضایتی مردم  و بی اعتمادی بر شمرد.   نکته مهم اینکه مردم می‌گویند قرار بود  با برقراری انقلاب اسلامی عدالت، قسط  و مساوات برقرار شود و تبعیض، رشوه، دزدی و فساد رخت از جامعه بر کند و مردم از مواهب زندگی مادی خود لذت ببرند. انتظار هم همین بود که با منابع غنی کشور باید امروز مردم کشورمان بهره‌مند‌‌ترین مردم  از منابع باشند. اما مردم می‌بینند که آنچه فکر می‌کردند محقق نشد.  بنابراین راه بازسازی اعتماد عمومی بازگشت به شعارهای اصلی است که انقلاب اسلامی بر پایه آن شکل گرفت.  یعنی آزادی، حفظ استقلال و تفسیر درست از اسلامی که می‌خواهد با مقتضیات زمان و مکان جامعه را اداره کند.

البته حاکم شدن رای مردم به معنای واقعی و مهم‌تر از همه برقراری عدالت، برابری، مساوات و برقراری وضعیت اقتصادی مطلوب کار سختی است و نمی‌توان همه را با هم  انجام داد. اما اگر به مرور به اصلی‌ترین شعارهای مردم در انقلاب بپردازیم گره بازگشت اعتماد عمومی باز خواهد شد.  لذا باید مساله مبارزه با فساد و استقلال را جدی بگیریم. البته یک چیزهایی در ذهن مردم وجود دارد که باید ابهام زدایی شود و بهترین چیز هم این است که مسئولان در عمل نشان دهند که پای تحقق حرف‌هایشان در جهت پیشرفت کشور  و بهبود وضعیتی معیشتی و رفاهی مردم ایستادند.

 بازگرداندن این اعتماد و اقدام و عمل در این مسائــل که گفتید صرفا  در عهده دستگاه اجرایـــی خواهد بود یا ناظر بر عملکرد کلیت حاکمیت است؟

خیر، منظورم به کل حاکمیت است و البته الان نیز حرکت‌های خوبی صورت گرفته است. رئیس جمهور به سفرهای استانی می‌رود و  از نزدیک با مردم دیدار می‌کند که کار بسیار خوب و پسندیده‌ای است. رئیس قوه قضائیه به بازدید از زیرمجموعه‌ها مثل زندان‌‌ها و محاکم قضایی و دادسراها می‌پردازد که کار بسیار ارزنده و خوبی است، ولی این بازدیدها باید مبتنی بر تمهید مقدماتی باشد که وقتی رئیس جمهور یا رئیس قوه قضائیه قولی دادند آن قول برآورده شود، اما اگر به هر دلیلی این قول برآورده نشود بی اعتمادی را رقم می‌زند. قول‌ها و وعده‌ها  باید برآورده شود و در جهت آرمان‌ها و شعارهایی باشد که جمهوری اسلامی محقق کرده است. این موضوع نیز صرفا ناظر بر عملکرد یک دستگاه نمی‌شود و کل حاکمیت اعم از مجلس، دولت و قوه قضائیه همه باید به این موارد اهتمام داشته باشند و بازگشت به شعارها و آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی مبتنی بر دو مولفه مقتضیات مکانی و زمانی باشد.  

 

چین و روسیه در دیپلماسی بین‌المللی با کارت ایران بازی می‌کنند

 

 اولویت دولت فعلی برای عملکردها و اقدامات در کــدام حوزه خواهد بود؛ حل مشکلات اقتصادی و معیشتی در داخل یا مناسبات بین المللی و برجام؟

معتقدم مهم‌ترین اولویت جلب اعتماد مردم با اعمال سیاست‌‌های منعطفانه و مردم‌دارانه است. البته بسیاری از این اعتماد سازی در داخل منوط به چگونگی حرکت و عملکرد دستگاه دیپلماسی کشورمان  و ارتباطی که با خارج داریم است. باید شعارها و آرمان‌ها را با مردم سبک  سنگین کنیــم. در هر صورت نقطه اتکای ما مردم است و از ابتدا نیز هیچ قدرتی به جز مردم پشت این انقلاب نبوده است. حتی چین و روسیه نیز در دیپلماسی بین‌المللی با کارت ایران بازی می‌کنند  و دنبال منافع خود هستند. در حالی که ما نباید اجازه دهیم که آنها از برگ برنده ما در تعاملات دیپلماتیک، منطقه‌ای و بین‌المللی  استفاده کنند ولی ما بهره آن را نبریم. به نظرم باید هر چه سریع‌تر تکلیف برجام را روشن کنیم و به FATF بپیوندیم. اینها موضوعاتی است که می‌تواند در اقتصاد کشور و به تبع آن در معیشت مردم گشایش ایجاد کند و موجب افزایش رضایت‌مندی داخلی شود. بخشی از این رضایت‌مندی به تسهیل کار و خوش رفتاری و مردمداری است. بخش دیگر نیز پرداختن به معیشت و اقتصاد مردم و حل مشکلات این حوزه و ایجاد رضایــت در جامعه است. بنابراین پرداختن به معیشت و اقتصاد مردم باید در تعامل با کشورهای منطقه و دنیا رقم بخورد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 محمدرضا تابش FATF ایران اف ای تی اف اف ای تی اف ایران سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 جمهوری اسلامی اعتماد مردم بی اعتمادی بی اعتماد آرمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در دیدار رئیس کل جدید دادگستری استان گفت: با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفوی‌نیا، رئیس کل جدید دادگستری استان قزوین که روز دوشنبه برگزار شد، اظهار کرد: خدای متعال در آیه 29 سوره مؤمنون می‌فرماید «وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِی مُنْزَلًا مُبَارَکًا وَأَنْتَ خَیْرُ الْمُنْزِلِینَ»، یعنی (و بگو پروردگارا مرا در جایى پربرکت فرود آور که تو نیکترین مهمان‏نوازانى)، ان‌شاءالله حضور شما در استان ما محقق این آیه باشد.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله رفتار اهالی این منطقه با شما مصداق آیه 80 سوره اسراء باشد، خدای متعال در این آیه می‌فرماید «وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ سُلْطَانًا نَصِیرًا»، یعنی (و بگو پروردگارا مرا در هر کارى به طرز درست داخل کن و به طرز درست‏ خارج ساز و از جانب خود براى من تسلطى یارى‏ بخش قرار ده)، ان‌شاءالله ورود شما به استان ما ذخیره آخرتتان شود و کاری برای دین خدا، تقویت ایمان مردم، اقامه نماز، عدل و همه خوبی‌ها انجام دهید، امیدواریم خدا شما را واسطه این قبیل مسائل قرار بدهد.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: شناخت منطقه و جریانات حائز اهمیت است، البته خیلی جریانات ممکن است در این منطقه باشد و شما وقت شناخت آن‌ها را نداشته باشید اما آن جریاناتی که برای حوزه قضا لازم است و در احکامی که صادر می‌کنید تأثیرگذار است را پیگیری کنید، شناخت این نوع جریانات مهم است، چون اگر ما جریان‌شناس نباشیم از همان ابتدا و به‌صورت ناخودآگاه ممکن است در مسیری قرار بگیریم که تا آخر هم متوجه نشویم این جریانات زاویه ما را عوض کرده و ما را در مسیری قرار داده‌اند که دیگر متوجه نشده‌ایم به کجا می‌رویم.

وی خاطرنشان کرد: آن‌هایی که در مسیر خدا و قیامت به شما کمک می‌کنند، دست این‌ها را باید بوسید، جریان‌شناسی دخیل در حوزه قضا جزو واجبات کار شماست، دیده شده کسانی که این جریان‌شناسی را نداشته‌اند و خود به خود در وادی‌هایی افتاده‌اند و حتی به آن‌ها هشدار هم داده شده و توجه نکرده‌اند.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: خدای متعال در آیه 67 سوره زخرف می‌فرماید «الْأَخِلَّاءُ یَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلَّا الْمُتَّقِینَ»، یعنی (در آن روز یاران جز پرهیزگاران بعضی‏شان دشمن بعضى دیگرند)، خدای متعال به ما می‌گوید کسانی که اطرافتان هستند را ببینید دوستتان هستند یا خیر. شرط این دوستی از نظر قرآن تقواست.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: باید ببینیم این آدم‌هایی که دوست ما هستند خدا و قیامت سرشان می‌شود یا خیر، اگر این طور باشد دوستان خوبی هستند، چون تقوا دارند اما اگر تقوا نداشته باشند شاید در دنیا خیلی به ما ابراز محبت کنند اما در قیامت به جان هم می‌افتیم و هر چه نگاه می‌کنی این‌ها برای ما وزر، وبال، تاریکی و تیرگی هستند. کدام آدم عاقلی می‌آید قیامتش را برای دوستی‌های حزبی، جناحی و قومی و قبیله‌ای دنیا خراب کند؟وی خاطرنشان کرد: آن‌هایی که در مسیر خدا و قیامت به شما کمک می‌کنند، دست این‌ها را باید بوسید، جریان‌شناسی دخیل در حوزه قضا جزو واجبات کار شماست، دیده شده کسانی که این جریان‌شناسی را نداشته‌اند و خود به خود در وادی‌هایی افتاده‌اند و حتی به آن‌ها هشدار هم داده شده و توجه نکرده‌اند.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: خدای متعال در آیه 67 سوره زخرف می‌فرماید «الْأَخِلَّاءُ یَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلَّا الْمُتَّقِینَ»، یعنی (در آن روز یاران جز پرهیزگاران بعضی‏شان دشمن بعضى دیگرند)، خدای متعال به ما می‌گوید کسانی که اطرافتان هستند را ببینید دوستتان هستند یا خیر. شرط این دوستی از نظر قرآن تقواست.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: باید ببینیم این آدم‌هایی که دوست ما هستند خدا و قیامت سرشان می‌شود یا خیر، اگر این طور باشد دوستان خوبی هستند، چون تقوا دارند اما اگر تقوا نداشته باشند شاید در دنیا خیلی به ما ابراز محبت کنند اما در قیامت به جان هم می‌افتیم و هر چه نگاه می‌کنی این‌ها برای ما وزر، وبال، تاریکی و تیرگی هستند. کدام آدم عاقلی می‌آید قیامتش را برای دوستی‌های حزبی، جناحی و قومی و قبیله‌ای دنیا خراب کند؟

وی یادآور شد: آن کسی که از دین بر می‌گردد، خلاف دین عمل می‌کند، ربا می‌خورد، پارتی‌بازی می‌کند، دروغ می‌گوید، ذهن ما را نسبت به هم خراب می‌کند، این‌ها سفیهانی هستند که خدا در آیه 130 سوره بقره از آن‌ها نام برده است، خدای متعال در این آیه می‌فرماید «وَمَنْ یَرْغَبُ عَنْ مِلَّةِ إِبْرَاهِیمَ إِلَّا مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ وَلَقَدِ اصْطَفَیْنَاهُ فِی الدُّنْیَا وَإِنَّهُ فِی الْآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِینَ»، یعنی (و چه کسى جز آنکه به سبک ‏مغزى گراید از آیین ابراهیم روى برمى‏‌تابد و ما او را در این دنیا برگزیدیم و البته در آخرت نیز از شایستگان خواهد بود).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: خدای متعال در آیات 27 و 28 و 29 سوره فرقان می‌فرماید «وَیَوْمَ یَعَضُّ الظَّالِمُ عَلَى یَدَیْهِ یَقُولُ یَا لَیْتَنِی اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِیلًا، یَا وَیْلَتَى لَیْتَنِی لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِیلًا، لَقَدْ أَضَلَّنِی عَنِ الذِّکْرِ بَعْدَ إِذْ جَاءَنِی وَکَانَ الشَّیْطَانُ لِلْإِنْسَانِ خَذُولًا»، یعنی (روزى است که ستمکار دستهاى خود را مى‏‌گزد و مى‏‌گوید اى کاش با پیامبر راهى برمى‏‌گرفتم، اى واى کاش فلانى را دوست خود نگرفته بودم، او بود که مرا به گمراهى کشانید پس از آنکه قرآن به من رسیده بود و شیطان همواره فروگذارنده انسان است).

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: خدای متعال در این آیه می‌فرماید در قیامت ظالم و آن کسی که در دنیا بد عمل کرده، دستش را گاز می‌گیرد و می‌گوید ای کاش من با پیغمبر (ص)، امیرالمؤمنین (ع)، ائمه اطهار (ع) و جانشین امام زمانم هماهنگ می‌شدم، ای کاش فلانی که نفاق، دروغ، حیله و دو رویی را در زندگی من آورد، به زندگی‌ام راه پیدا نمی‌کرد، او مرا از ذکر و قرآن دور کرد، شیطان همین است، شیطان آدم را خوار و رسوا می‌کند و تا عزت و آبروی آدم را نگیرد دست برنمی‌دارد.

وی بیان کرد: ما اگر ببینیم کسی آمده برای اعمال منویات رهبر حکیم انقلاب و برای عدالت، عزت و اقتدار اسلام تلاش می‌کند، هر کسی که باشد دستش را می‌بوسیم و با همه وجود در خدمتش هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با تأکید بر اینکه با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید، خاطرنشان کرد: مردم پایه اصلی و اساسی انقلاب هستند، هر کس بیاید کاری کند که دل مردم شاد شود، مشکلات مردم را حل کند و باعث افزایش اعتماد عمومی شود، دستش را می‌بوسیم و با همه وجود در خدمت او خواهیم بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: خدای متعال در آیه 201 سوره اعراف می‌فرماید «إِنَّ الَّذِینَ اتَّقَوْا إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِنَ الشَّیْطَانِ تَذَکَّرُوا فَإِذَا هُمْ مُبْصِرُونَ»، یعنی (مسلماً کسانی که نسبت به گناهان، معاصی و آلودگی‌های ظاهری و باطنی تقوا ورزیده‌اند، هرگاه وسوسه‌هایی از سوی شیطان به آنان رسد خدا و قیامت را یاد کنند، پس بی‌درنگ بینا شوند و از دام وسوسه‌هایش نجات یابند).

وی بیان کرد: ما اگر ببینیم کسی آمده برای اعمال منویات رهبر حکیم انقلاب و برای عدالت، عزت و اقتدار اسلام تلاش می‌کند، هر کسی که باشد دستش را می‌بوسیم و با همه وجود در خدمتش هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با تأکید بر اینکه با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید، خاطرنشان کرد: مردم پایه اصلی و اساسی انقلاب هستند، هر کس بیاید کاری کند که دل مردم شاد شود، مشکلات مردم را حل کند و باعث افزایش اعتماد عمومی شود، دستش را می‌بوسیم و با همه وجود در خدمت او خواهیم بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: خدای متعال در آیه 201 سوره اعراف می‌فرماید «إِنَّ الَّذِینَ اتَّقَوْا إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِنَ الشَّیْطَانِ تَذَکَّرُوا فَإِذَا هُمْ مُبْصِرُونَ»، یعنی (مسلماً کسانی که نسبت به گناهان، معاصی و آلودگی‌های ظاهری و باطنی تقوا ورزیده‌اند، هرگاه وسوسه‌هایی از سوی شیطان به آنان رسد خدا و قیامت را یاد کنند، پس بی‌درنگ بینا شوند و از دام وسوسه‌هایش نجات یابند).

وی تصریح کرد: خدای متعال در این آیه می‌فرماید فقط اهل تقوا شیطان‌شناس هستند و وقتی شیطان می‌خواهد در آن‌ها نفوذ کند سریع متوجه شده و بینا می‌شوند و شیطان نمی‌تواند از هیچ دری در این‌ها نفوذ کند، اگر هم تقوا نباشد شیطان در افراد جولان می‌دهد.

آیت‌الله عابدینی یادآور شد: خدای متعال در آیات قرآن کریم آدم‌ها را دو دسته می‌کند، در آیه 30 سوره فصلت می‌فرماید کسانی که فقط حواسشان به خداست و تحت هیچ شرایطی از راه خدا دور نشده و پای کار خدا ایستاده‌اند، ملائکه در جان این‌ها نازل می‌شوند و به آن‌ها می‌گویند نترسید و محزون نباشید، بهشت بر شما بشارت باد؛ چقدر ما به این آیه محتاجیم و اگر این آیات نباشد زندگی مرده است.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: در آیات 221 و 222 سوره شعراء نیز خداوند می‌فرماید شیاطین جنی و انسی در دل گنهکاران و دروغگویان نمی‌آیند؛ آن کسانی که لقمه حلال و حرام برایشان فرقی ندارد شیاطین انسی هستند، لقمه حرام جاده ورود شیطان به آن آدم را آسفالت می‌کند، یک لقمه حرام، یک رشوه، یک خلاف، یک ناحق، همه این‌ها راه را برای ورود شیطان به درون ما هموار می‌کند.

وی عنوان کرد: بنابراین دل‌های ما هم می‌تواند محل نزول فرشتگان باشد و هم می‌تواند محل نزول شیاطین باشد، شیاطین جن و انس دارند، بندگان خوب خدا، بوی فرشتگان را می‌دهند، آدم اگر سالم باشد، خدا این بندگان خوب را می‌فرستد و می‌گوید این بنده مرا دریابید، بعد می‌بینید در یک بزنگاه که شما می‌خواهید یک تصمیمی را بگیرید، این آدم خوب سر راه شما قرار می‌گیرد و می‌گوید این کار را نکن، در نهایت هم شما می‌فهمید اگر این کار را انجام می‌دادید چقدر آبروریزی به بار می‌آمد، یعنی خدا لطفش را این طور به آدم نشان می‌دهد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: همه ما باید دست همدیگر را بگیریم برای تحقق آن منویاتی که امام خمینی (ره) و شهدا داشتند و رهبر حکیم انقلاب دارند و دنیا هم به وجود ایشان افتخار می‌کند، ان‌شاءالله بتوانیم دل رهبر فرزانه انقلاب و دل امام زمان (عج) را شاد کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • دهه هشتادی ها شهردار محلات رفسنجان شدند
  • تجدید میثاق اعضای دوره ششم شورای شهر اصفهان با آرمان‌های شهدا
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • در این شهر هیچ کولری روشن نمی‌شود!