Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرای واکسیناسیون عمومی در گیلان را بسیار بزرگ دانست و گفت: اولویت نخست ما واکسینه کردن عزتمندانه مردم است و در این مسیر باید نقیصه‌های موجود، سریعا رفع شود.

او افزود: میزان واکسن‌های دریافتی نسبت به جمعیت استان گیلان کمتر از حد انتظار است، اما در روز‌های اخیر دز‌های واکسن کرونا نسبت به قبل بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان واکسیناسیون جمعیت هدف میلیونی در استان را با ظرفیت‌های موجود کار بسیار عظیم و قابل توجه برشمرد و اظهار داشت: با همه تلاش‌ها و پشتکاری که در روند تزریق واکسن در استان کشیده شده، اما همچنان در بخش‌هایی شاهد ضعف‌هایی هستیم که باید به سرعت رفع شود.

سالاری نابسامانی‌های موجود در برخی مراکز واکسیناسیون گیلان را شایسته مردم ندانست و تصریح کرد: در این زمینه باید با برنامه ریزی دقیق و مشارکت سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی نسبت به رفع موانع و مشکلات موجود اقدام فوری صورت گیرد تا رنج مردم به حداقل برسد.

نوبت دهی واکسیناسیون آنلاین می‌شود

او با بیان اینکه نوبت دهی واکسیناسیون کرونا در استان گیلان باید عادلانه باشد، گفت: متأسفانه در برخی مراکز همچنان ازدحام وجود دارد که تنها راه پیشگیری از آن ارایه خدمات نوبت دهی آنلاین در سامانه واکسیناسیون است که این موضوع باید اجرایی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجمع مردم در مراکز واکسیناسیون را مورد قبول ندانست و افزود: واجدان دریافت واکسن باید طبق برنامه و نوبت دهی آنلاین به مراکز مراجعه کنند تا در یک فضای آرام و بدور از تنش واکسن خود را دریافت کنند.

سالاری حفظ و تکریم متقاضیان دریافت واکسن را ضروری و امری بدیهی برشمرد و اظهار داشت: فشار کار در اجرای سند ملی واکسیناسیون بسیار زیاد است، اما ما خادم مردم هستیم و کسی حق ندارد به این بهانه اینکه فشار کار زیاد است، احترام و عزت متقاضی را نادیده بگیرد.

تعطیل کردن مراکز واکسیناسیون کرونا پذیرفتنی نیست

او بر ضرورت فعالیت مستمر همه مراکز واکسیناسیون در گیلان تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان فعلا هیچ کاری مهمتر از واکسیناسیون کرونا ندارد، پس اگر نیاز شد برخی از مراکز باید دوشیفته شوند و تمامی روز‌های هفته حتی در روز‌های تعطیل باید واکسینه کردن مردم علیه کرونا انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین رعایت اصول بهداشتی و ایجاد نظم و انضباط در مراکز واکسیناسیون را از دیگر موارد مهم و غیر قابل انکار برشمرد.

سالاری ادامه داد: هرچند که اجرای برنامه واکسیناسیون، فشار مضاعفی را بر حوزه بهداشت و درمان وارد کرده، اما همه موظف هستیم با اجرای دقیق آیین نامه وزارتی و کشوری نسبت به ساماندهی و تسریع در امر واکسیناسیون اقدام کنیم تا مردم گیلان برای تزریق واکسن نگرانی نداشته باشند.

او تصریح کرد: از ابتدای اجرای سند ملی واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ در گیلان تاکنون یک میلیون و ۳۳۲ هزار دز واکسن کرونا در استان تزریق شده و با تخصیص واکسن از روز دوشنبه (۱۵ شهریور ماه) از سوی وزارت بهداشت و درمان، روند واکسیناسیون در استان شتاب گرفته است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مراکز واکسیناسیون واکسیناسیون کرونا نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است