Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@19:59:54 GMT

نکات ضروري براي حفظ سلامت مو‌ها

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۵۶۶۴

خبرگزاری آریا- یک فرد معمولی روزانه تعدادی تار مو از دست می‌دهد، اما هنگام تغییر فصل، میزان ریزش مو افزایش می‌یابد.
به گزارش آریا؛ پدیده افزایش ریزش مو هنگام تغییر فصل، یک دوره ثابت دارد که بین 4 تا 6 هفته است و اگر ریزش مو به طور مساوی روی سطح رخ دهد، می‌تواند منظم تلقی شود اما برعکس، اگر روی سرلکه ایجاد شود می‌تواند آلوپسی یا سقوط شدید باشد؛ در این مورد، مهم است که به متخصص پوست مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درمان ریزش موی پاییزی
اگرچه ریزش مو در پاییز مشکلی است که نمی‌توان از آن جلوگیری کرد، اما با مجموعه‌ای از عادات سالم، می‌توان آن را به خوبی حل کرد که به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
- تغذیه مناسب و مکمل‌های غذایی، اولین قدم در مقابله با ریزش موی فصلی است، با خوردن عناصر اساسی که به درمان ریزش مو کمک می‌کند و دوباره تعادل را به آن باز می‌گرداند.
به طور خاص، غذا‌های حاوی اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین B، C و D، مانند ماهی، گوشت، حبوبات، آجیل، قارچ و کلم بروکلی، باید به طور منظم مصرف شوند.
همه این مکمل‌های اضافی حاوی ویتامین B، C، C و D، مواد معدنی (به‌ویژه آهن و روی) و اسید‌های چرب ضروری امگا 3 باید مصرف شوند.
از جمله راه‌های مقابله با ریزش مو، تغذیه و تقویت آن، استفاده از ماسک‌های موی ساخته شده از دانه‌های آووکادو و شنبلیله، نیم ساعت قبل از شامپو زدن است.
ماساژ پوست سر، یکی از راه‌های بسیار مؤثر برای مقابله با مشکل ریزش مو است. با ماساژ دادن انتهای سر به سمت بالا با نوک انگشتان در یک حرکت دورانی، به فعال شدن مجدد رگ‌های خونی، بهبود جریان خون و افزایش تغذیه‌ای که به فولیکول‌ها می‌رسد، کمک می‌کند.
تغییر فصل یکی از شکننده‌ترین زمان‌ها برای موهاست و به همین دلیل توصیه می‌شود از فشار مو‌ها با رنگ و استفاده از اتوی مو، فر و سشوار در دمای بالا خودداری کنید.
توصیه می‌شود از محکم بستن مو‌ها و همچنین خواب ناکافی و سیگار کشیدن و استرس بیش از حد خودداری کنید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سلامت مو ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند

پوست سبزیجات اغلب سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و سایر مواد مغذی ضروری است و ما بدون فکر کردن به آن، آن‌ها را پوست می‌گیریم.

به گزارش سلامت نیوز، با این حال، دور انداختن پوست برخی از سبزیجات می‌تواند شما را از محتوای غذایی کلی سبزیجات محروم کند.

سبزیجاتی که هرگز نباید آن‌ها را پوست بگیرید

سبزیجات بخشی ضروری از یک رژیم غذایی سالم هستند، زیرا سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای تغذیه بدن و حفظ سلامتی هستند. پوست برخی از سبزیجات گنجینه‌ای از مواد مغذی ضروری را برای بدن فراهم می‌کند. از این رو، به جای پوست کندن سبزیجات، درباره فواید سلامتی خوردن چند سبزی با پوست یاد بگیرید.

در اینجا ۴ سبزی که به طور ایده آل نباید قبل از خوردن پوست آن‌ها را جدا کنید آورده شده است:

۱. سیب زمینی

سیب زمینی جزء اصلی دستور‌های غذایی و پوست آن منبع غنی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. آن‌ها حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به گوشت هستند که برای سلامت قلب و عملکرد عضلات ضروری است.

در واقع، پوست سیب زمینی مملو از آهن است که به حمایت از عملکرد گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند. از این رو، باقی ماندن پوست روی سیب‌زمینی نه‌تن‌ها بافت لذت‌بخشی به آن می‌دهد، بلکه محتوای غذایی آن را نیز افزایش می‌دهد. اطمینان حاصل کنید که آن‌ها را به درستی می‌شویید تا همه آلودگی‌ها قبل از پخت و پز پاک شوند.

۲. هویج

پوست هویج برای خوردن کاملا بی خطر و در واقع مفید است. پوست یا لایه‌ی نازک سطح هویچ، حاوی مواد مغذی متعددی از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین C، B ۳، فیبر غذایی و فیتونوترینت‌ها است. این مواد مغذی به دلیل تقویت سیستم ایمنی و نقش آن‌ها در حفظ سلامت پوست و بینایی شناخته شده اند.

همچنین محتوای بتاکاروتن که به هویج رنگ نارنجی پر جنب و جوش می‌دهد به بهبود هضم و سلامت کلی کمک می‌کند.

۳. خیار

خیار را هم باید با پوست آن بخورید. پوست خیار سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله ویتامین K است که برای جلوگیری از لخته شدن خون و سلامت استخوان‌ها ضروری است.

پوست خیار همچنین منبع سیلیس است، ترکیبی که از سلامت پوست، مو و ناخن حمایت می‌کند.

پوست خیار را در سالاد یا میان‌وعده‌های خود بگنجانید تا تغذیه‌ای بیشتری داشته باشید و هیدراته بمانید.

۴. کدو سبز

هم گوشت و هم پوست کدو سبز فواید زیادی برای سلامتی دارند، مانند هضم بهتر، بهبود خلق و خو و استخوان سازی.

پوست کدو منبع فوق العاده‌ای از فیبر رژیمی، ویتامین C و پتاسیم است. چه در حال تفت دادن کدو باشید یا کباب کردن یا افزودن آن به غذا‌های دیگر، باقی گذاشتن پوست کدو سبز یک راه عالی برای افزایش ارزش غذایی آن است.

بنابراین، اکنون می‌دانید کدام سبزیجات را هرگز نباید پوست بگیرید؛ اما مطمئن شوید که قبل از خوردن یا استفاده از این سبزیجات برای پخت و پز، آن‌ها را کاملا بشویید تا آلودگی‌ها و آفت کش‌های آن را از بین ببرید!

دیگر خبرها

  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • این دو ویتامین برای سلامت قلب مهم هستند
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی