Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@16:51:52 GMT

درآمد ۳.۷ میلیارد دلاری خط لوله اتیلن غرب تا سال ۱۴۰۴

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۵۹۰۷

درآمد ۳.۷ میلیارد دلاری خط لوله اتیلن غرب تا سال ۱۴۰۴

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «بهزاد محمدی» امروز (یکشنبه) در مراسم امضای قرارداد راهبری خط لوله انتقال اتیلن غرب کشور، با اشاره به اینکه این قرارداد قراردادی منحصر به فرد است، ادامه‌داد: نخستین بار است که این حجم به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

وی افزود: خط لوله اتیلن غرب، اتیلن تولیدی از عسلویه را تا تبریز منتقل می‌کند تا توسعه در غرب کشور محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی تاکید کرد: زمانی که شرکت‌های پتروشیمی واگذار شد بخشی که باقی ماند، شرکت اتیلن غرب بود و خطی که دولت ساخته بود توسط بخش خصوصی بهره‌برداری و راهبری می‌شد.

وی گفت: نهادهای نظارتی انتقاد می کردند که چرا خط دولتی در دست بخش خصوصی است.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تلاش‌های زیادی انجام شد اما به دلیل مقاومت شرکت بخش خصوصی موفق نبود.

وی افزود: از سال ۹۷ حرکت منسجمی آغاز شد تا این حق به دولت بازگردد و در ابتدای سال ۹۹ خطی که برای دولت بود به شرکت ملی صنایع پتروشیمی واگذار شد.

محمدی ادامه‌داد: در ماه‌های گذشته با وجود سنگینی کار و خط لوله‌ای ۲ هزار و  ۱۰۰ کیلومتری، اسناد مناقصه آماده و برنده آن مرداد امسال انتخاب شد و پس از یک دهه تلاش شرکت ملی صنایع پتروشیمی توانست مالکیت و بهره برداری از این خط را به عهده بگیرد.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۱ میلیون تن اتیلن به خط لوله اتیلن غرب تزریق و به شرکت های پتروشیمی این مسیر تحویل شده است، گفت: ارزش فروش محصولات این خط ۲ میلیارد دلار در سال است.

محمدی اظهار داشت: در افق ۱۴۰۴ تعداد مجتمع های زیرمجموعه خط اتیلن غرب از ۱۳ مجتمع فعلی به ۲۱ مجتمع افزایش پیدا کرده و ظرفیت تزریق اتیلن به خط لوله به ۳.۵ میلیون تن می‌رسد.

به گفته وی، ارزش فروش محصولات نیز تا سال ۱۴۰۴ به ۳.۷ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

برچسب‌ها توسعه صادرات بهزاد محمدی نفت صنایع پتروشیمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه صادرات بهزاد محمدی نفت توسعه صادرات بهزاد محمدی نفت صنایع پتروشیمی صنایع پتروشیمی بخش خصوصی اتیلن غرب خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ

به گزارش ورزش ۳۶۰، مهدی محمد نبی در پاسخ به اینکه فدراسیون فوتبال برای مدیریت حساسیت هفته‌های پایانی لیگ برتر چه تدبیری اندیشیده است، اظهار کرد: ۲۴ هفته از رقابت‌های لیگ امسال را پشت سرگذاشتیم و به هفته‌های پایانی نزدیک می‌شویم. در بالای جدول رقابت سختی بین استقلال و پرسپولیس وجود دارد. به دلیل همین حساسیت‌ها، جلساتی را در فدراسیون برگزار کردیم که طی آن کارگروهی تعیین شد تا همه مسابقات هفته‌های پایانی را با دقت نظارت و بررسی کند و مشکلی ایجاد نشود.

وی ادامه داد: این کارگروه از همه جهات مسابقات هفته‌های پایانی را نظارت خواهد کرد و تمامی بازی‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تیم‌ها در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

نایب رییس فدراسیون فوتبال درباره واگذاری تیم‌های بزرگ پایتخت اضافه کرد: بخش خصوصی با مطالعه و تجزیه و تحلیل خاص خود وارد عرصه ورزش می‌شود و همه موارد و شرایط را پیش از ورود، ارزیابی کرده است چراکه باید به اهدافش برسد. یکی از این موارد نرخ بازگشت سرمایه است که باید روی آن حساب کرد. از سوی دیگر بحث درآمد پایدار هم مطرح است که این موارد می‌تواند به توسعه فوتبال کمک کند و نتایج آن را در استقلال و پرسپولیس خواهیم دید.

آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی دیروز با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

استقلال تهران هم‌اکنون با ۵۳ امتیاز در رده نخست قرار دارد و پرسپولیس با یک اختلاف امتیاز در جایگاه دوم لیگ برتر جای گرفته است.

دیگر خبرها

  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره