Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از بهترین کانال‌های ارتباطی نوین با مشتریان، ارائه کالا و خدمات از طریق دستگاه‌های همراه است. روند رشد بازار اپلیکیشن موبایل از سال 2010 آغاز شد و استفاده از اپلیکیشن‌های بازی جایگاه ویژه‌ای به خود اختصاص داد.

با گذشت زمان اپلیکیشن‌های فروشگاهی، شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های کاربردی باعث ایجاد ارتباط بین کسب و کارها با مشتریان شد و تا جایی این شکل‌گیری ارتباط مهم شده است که غفلت در استفاده از این ابزارها، برای هر دو گروه، چه کاربران چه برندها، باعث از دست رفتن فرصت‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گسترش روز افزون سرعت و دسترسی به اینترنت، بستر مناسبی را برای تجارت الکترونیک و طراحی اپلیکیشن فراهم آورده و بسیاری از کسب و کارها، حداقل بخشی از فعالیت های خودشان را به صورت اینترنتی انجام می‌دهند. بازاریابی، تبلیغات و بستر ارائه خدمات به کاربران در اپلیکیشن موبایل ترکیب شده‌است. بنابراین طراحی اپلیکیشن موبایل، توسعه و راه‌اندازی آن، با توجه به نیازهای فعلی و بالقوه مخاطبان، ارزش فوق‌العاده‌ای را برای کسب و کارها به همراه دارد.

پس از همه گیری کرونا در جهان و تغییر نحوه زندگی و اجبار به در خانه ماندن، کاربران هزینه زیادی را صرف خرید و استفاده از اپلکیشن‌ها کرده‌اند، به طوری که گفته می‌شود در سه ماهه سوم سال 2020، بیش از 28 میلیارد دلار برای اپلیکیشن‌های خود هزینه کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌های سازمان تحلیل دیتا موبایل، دنیاگیری کرونا تاثیر مستمر و زیادی بر استفاده از تلفن‌های همراه و دستگاه‌های هوشمند خواهد داشت.


همین دلایل کافیست تا کسب و کارها مجاب شوند که برای ماندن در بازار رقابت و همچنین پیشرفت در حوزه‌ی کاری،  کسب و کار خود را آنلاین کنند.

مراحل طراحی اپلیکیشن موبایل

به طور کلی مراحل طراحی اپلیکیشن موبایل از6 بخش تشکیل شده است که به اختصار بیان می‌کنیم:

مرحله اول: نیاز سنجی

ابتدا باید یک تصویر و دید کلی نسبت به نیاز یا مشکلی که توسط ایده ما حل یا آسان می‌شود، داشته باشیم. اپلیکیشن شما باید بتواند این نیاز را با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف نماید.

مرحله دوم: بازار هدف

ممکن است که اپلیکیشن شما مورد نیاز تمام اقشار جامعه نباشد، شما می‌توانید با مطالعه ، جامعه هدف خود را شناسایی کنید. این شناخت و تحلیل در رابطه با نیاز جامعه هدف شما، در فرایند طراحی، رشد و ارتقای اپلیکیشن بسیار موثر است.

مرحله سوم: تدوین بیزینس مدل

کسب و کارها در بازار پر هیجان امروزی، بیش از هر زمان دیگری به یک نقشه راه منسجم و دقیق نیازمند هستند.  در ابتدای راه باید مشخص شود اپلیکیشن شما از چه راهی قرار است سودآوری کند. در سایت شرکت نرم افزاری نوژن می‌توانید به تفصیل در رابطه با بوم مدل کسب و کار بخوانید.

مرحله چهارم: طراحی اپلیکیشن موبایل

در این مرحله شما باید اصلی‌ترین تصمیم خود را در رابطه با توسعه اپلیکیشن بگیرید. برون‌سپاری طراحی اپلیکیشن به شرکت نرم افزاری یا یادگیری کدنویسی.


بسته به شرایط کسب و کار شما این تصمیم گرفته می‌شود، حال آنکه برون‌سپاری و انتخاب شرکت نرم افزاری مناسب، خود معیارهایی دارد که در این مقاله فرصت صحبت درباره این موضوع را نداریم.

مرحله پنجم: نسخه اولیه اپلیکیشن

توسعه نمونه اولیه در اصل تبدیل ایده شما با امکانات اولیه به اپلیکیشن است. هدف از این مرحله رفع ایرادات احتمالی اپلیکیشن است که حتما باید انجام شود. در این مرحله یک نسخه‌ی استیبل و قابل اجرا تحویل کارفرما می‌شود که بتواند آن را تست کند. باید تمام جزئیات چه از لحاظ رابط کاربری و چه از لحاظ ساختاری و عملکردی در اپلیکیشن بررسی شود.


مرحله ششم
: دیباگ و تحویل نهایی

پس از بررسی نسخه اولیه و رفع اشکالات موجود در اپلیکیشن، بررسی رفتار کاربران و بازخوردهای آن‌ها، اپلیکیشن خود را اصلاح کنید و پس از ارتقا آن را منتشر کنید. در نظر داشته باشید انتشار اپلیکیشن پایان راه نیست، بلکه باید با به روز رسانی‌های به موقع در بازار رقابت اپلیکیشن‌ها پیشتاز بمانید.


مزایای طراحی اپلیکیشن موبایل

در دسترس بودن اپلیکیشن نسبت به سایت سبقت از رقبا ارتباط مداوم و مستمر با کاربران افزایش نرخ وفاداری معرفی حرفه‌ای برند شما اطلاع‌رسانی لحظه‌ای استفاده از قابلیت‌های تلفن همراه

امروزه یکی از مهم‌ترین کارها برای هر کسب و کار طراحی اپلیکیشن موبایل است. اپلیکیشن‌ها به دلیل آسان‌تر شدن نحوه کارکردن نسبت به سایت، نرخ ترک را کاهش داده‌اند. از طرفی سهولت بازاریابی در اپلیکیشن و ویژگی‌های اپلیکیشن از جمله ارسال نوتیفیکیشن، به روز رسانی سریع‌تر، تولید محتوای بهتر و نیز نقش اپلیکیشن در عمیق کردن ارتباط کسب و کارها با مشتری این محصول را در صدر نیازهای هر برند قرار داده است.


طراحی اپلیکیشن موبایل با شرکت آرمان پردازان نوژن

شرکت آرمان پردازان نوژن یکی از شرکت‌های برتر نرم افزاری است که تجربه زیادی در زمینه راهکار‌های اختصاصی وب و اپلیکیشن دارد. اولویت کارشناسان ما در مراحل پیش از طراحی اپلیکیشن موبایل، توجه به نیازمندی‌های کارفرما و ارائه یک مدلسازی اصولی از محصول است.

در این مرحله از فرایند طراحی سامانه‌های آنلاین است که نوژن برنامه زمان بندی و فازبندی محصول را به طور کامل شکل داده و برای تایید زمان بندی تحویل، در اختیار کارفرما قرار می‌دهد.

مشاوره تخصصی و همراهی کارفرما تا پایان پروژه و پشتیبانی اصولی پس از پروژه نوژن را از سایر رقبا متمایز کرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرایند های اجرایی نوژن و آشنایی با خدمات نرم افزاری نوژن، و دریافت مشاوره اختصاصی در این زمینه از طریق وبسایت و یا شماره 021-88510548 با ما در ارتباط باشید

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: طراحی اپلیکیشن موبایل شرکت نرم افزاری اپلیکیشن ها کسب و کارها کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • برگزاری دو رویداد بین‌المللی با موضوع «سمنان پایتخت جاده ابریشم»