Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری فارس، علیرضا عسگریان، معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در شبکه خبر با اشاره به برگزاری پویش ملی شور عاطفه‌ها، اظهار داشت:‌در حدود دو سال گذشته با کرونا روبرو بوده‌ایم و بسیاری از دانش‌آموزان نیازمند برای تحصیل از راه دور نیازمند تبلت بودند.

وی ادامه داد:‌پویش‌های مختلفی تعریف شد و تعداد زیادی از تبلت‌های مورد نیاز دانش‌آموزان تامین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم به پویش شور عاطفه‌ها بپیوندند و به کمیته امداد، خیریه ها و نهادهای مربوط کمک کنند.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه اکنون 700 هزار دانش‌آموز تحت پوشش کمیته امداد هستند،گفت: امسال از 20 شهریور شور عاطفه‌ها آغاز شده و تا 11 مهر ادامه خواهد داشت.

عسگریان یادآور شد: مردم می‌توانند برای پرداخت کمک‌های خود به دفاتر کمیته امداد در نقاط مختلف و مراکز نیکوکاری مراجعه کنند؛ همچنین مردم می‌توانند کمک‌های مالی خود را به شماره کارت 6037799700001919 واریز کنند یا از طریق شماره #88* کمک‌های خود را اهدا کنند.

وی با بیان اینکه کمک‌های جمع آوری شده به همه دانش‌آموزان نیازمند اهدا خواهد شد، گفت: البته دانش‌آموزان مناطق محروم و مرزی در اولویت قرار دارند و مبالغ جمع آوری شده صرف خرید لوازم مورد نیاز دانش‌آموزان خواهد شد.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با اشاره به فعالیت 8 هزار مرکز نیکوکاری کمیته امداد در مناطق مختلف، ابراز داشت: این مراکز اطلاعات کامل نیازمندان مناطق مختلف را دارند؛ضمن اینکه کمیته امداد و بسیج ارتباط مستقیمی داشته و تفاهم نامه‌ای با هم دارند تا در پویش‌های مختلف کنار هم قرار گیرند.

عسگریان یادآور شد:‌سال گذشته 272 میلیارد تومان توسط مردم به دانش‌آموزان نیازمند کمک کردند و در 7 مهر نیز به صورت نمادین زنگ شور عاطفه‌ها به صدا در خواهد آمد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته امداد دانش آموزان جامعه شور عاطفه ها تبلت دانش آموزان نیازمند شور عاطفه ها کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۶۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم