Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@12:23:27 GMT

اینجا میدان مسابقه نیست/ چند نکته درباره رقابت حرفه ای ها

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۶۷۰۹

اینجا میدان مسابقه نیست/ چند نکته درباره رقابت حرفه ای ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان، سیامک جهانگیری نوازنده نی و مدرس موسیقی معتقد است که جشنواره موسیقی جوان میدان مسابقه نیست بلکه فضایی برای تعامل و داد و ستد فرهنگی است و جوانان مجال می‌یابند تا درفضایی حرفه‌ای به رقابت موسیقایی با یکدیگر بپردازند و سعید نایب محمدی نوازنده و پژوهشگر و از هیات داوران پانزدهمین جشنواره جوان نیز جشنواره را فرصتی برای نسل نوظهور موسیقی می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی کردن یک راه دور و دراز برای رسیدن به یک هدف

سیامک جهانگیری نوازنده نی و داور بخش آفرینش در تک نوازی با اشاره به دستاوردهای جشنواره موسیقی جوان طی سالها برگزاری گفت: جشنواره ملی موسیقی جوان هم مانند دیگر جشنواره‌های موسیقی تا امروز، راه دور و درازی را طی کرده است. اما درچندین سال اخیر، به دلایل متعدد توانسته به ثبات و جریانی رو به رشد برسد. به‌خصوص این‌که، جشنواره موسیقی جوان از معدود جشنواره‌هایی است در دوران برگزاری، شاخصه‌های فنی و تخصصی را حفظ کرده و با نظر به این شاخصه‌ها توانسته درحال‌حاضر به جایگاه خوبی دست یابد.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: دبیر جشنواره موسیقی جوان سال‌هاست که یک شخص ثابت است. همین مسأله باعث شده تا رویکرد جشنواره به‌ لحاظ مدیریت و برنامه‌ریزی علمی، از استحکام خوبی برخوردار شود. از این‌ها گذشته، تعامل دبیر جشنواره با داوران یکی دیگر از نکات مهم جشنواره موسیقی جوان به شمار می‌رود. در این سالها، هومان اسعدی در جایگاه دبیر جشنواره جلسات خوبی با داوران هردوره داشته است که پرداختن به موضوعات فنی، تغییر رپرتوار درهر دوره و به‌طور کلی قدم‌برداشتن به سمت بهتر شدن جشنواره بعضی از محورهای این نشست‌ها بوده است.

جهانگیری در بخش هایی از صحبت های خود یادآور شد: جوانانی که در جشنواره موسیقی جوان شرکت می‌کنند باید به این نکته توجه داشته باشند که جشنواره به‌هیچ عنوان، میدان مسابقه نیست. بلکه گردهمایی جوانان دراین رویداد می‌تواند به رفاقت میان آنها و تعامل و داد وستد فرهنگی خوب منجر شود. یکی از محاسن حضور جوانان دراین جشنواره این است که آنها صرف‌نظرازاین‌که مجال می‌یابند تا درفضایی حرفه‌ای به رقابت موسیقایی با یکدیگر بپردازند.

داور بخش نی و آفرینش در تکنوازی جشنواره موسیقی جوان اضافه کرد: درست است که جشنواره‌ها همواره عرصه‌هایی برای استعدادیابی هستند، اما همیشه باید این نکته را درنظرگرفت که نسبت به آینده برگزیدگان هر دوره از جشنواره هم تمهیداتی صورت بگیرد تا جوانانی که دراین جشنواره شرکت می‌کنند انگیزه بیشتری برای ادامه راه داشته باشند. هرچند، دراین مسیر، نهادهای مرتبط هم می‌توانند در همیاری جشنواره‌ها دراین زمینه نقش داشته باشند.

جشنواره موسیقی جوان یک جشنواره متفاوت است

سعید نایب محمدی نوازنده عود و آهنگساز هم که چندین دوره تجربه داوری بخش عود نوازی این جشنواره را برعهده دارد، درباره تاثیرگذاری جشنواره ملی موسیقی جوان درجامعه بیان داشت: بی تردید برنامه ها یا جشنواره هایی از این دست در حمایت از تحرک و پویایی بدنه جوان موسیقی کشورمان که فرصت حضور درعرصه جدی‌تر موسیقی را نداشته‌اند بسیار تاثیر گذار خواهد بود و می تواند انگیزه خوبی در بهره بردن ازاین فرصت ها باشد تا این نسل نوظهور موسیقی بتوانند توانایی های خود را به منصه ظهوربگذارند و بطور یقیین این امردر بالابردن استعداد و سطح توانایی آنها اثر گذار خواهد بود و این اشتیاق و علاقمندی در بهبود روند کار آنها بسیار کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: به طور یقین ارزش و جایگاه جشنواره ملی موسیقی جوان متفاوت با دیگر جشنواره هایی است که طی سال برگزار می شود و به شخصه ارزش آن برای من بیش ازجشنواره های دیگر است چرا که توجهش به رده های سنی پایین تر هم هست بویژه آنکه به گروه سنی الف و ب توجه بسیاری شده ودراین رده سنی شاهد حضوراستعدادهای درخشانی هستیم که می توانند ظرفیت های هنری خود را بروز بدهند و این انگیزه شاید روزنه ای باشد تا مسیر خود را بدرستی انتخاب کرده و قدم بردارند.

سعید نایب محمدی که چندین دوره داوری جشنواره ملی موسیقی جوان را برعهده داشته با اشاره به حضور حداکثری هنرمندان در قالب هیات داوران بیان داشت: من براین نظرم اعتبار هرنهاد و یا جشنواره‌ای بواسطه برگزار کنندگانش است و اعتبار این جشنواره هم به حضور آقای هومان اسعدی دبیر آن است که دراین چند دوره دبیری این جشنواره، بسیار موفق عمل کرده اند. آقای اسعدی از اساتید برجسته حوزه‌ی نظری موسیقی ایرانی هستند و در زمینه موسیقی ایرانی بسیار فعالیت کرده و مقاله نوشته‌اند و شناخته شده هستند و نگاهشان به موسیقی بسیار موشکافانه و دقیق است و این دقت نظر موجب شده در انتخاب اساتیدی که با عنوان داور به این جشنواره دعوت می شوند، حساسیت خاصی داشته باشند و قطعاً بسیار مهم است.

پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پاییز امسال به دبیری هومان اسعدی و مشارکت گسترده استادان موسیقی ایران با حمایت دفتر موسیقی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران و با همکاری بنیاد رودکی برگزار می‌شود.

کد خبر 5302820 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان جشنواره موسیقی جوان موسیقی ایرانی سیامک جهانگیری فیلم کوتاه حضور هنر ایران در جهان موسیقی ایرانی روز ملی سینما جشنواره فیلم ونیز برنامه رادیویی برنامه تلویزیونی فیلم مستند تئاتر ایران جایزه سینمایی فیلم سینمایی سریال گاندو سازمان صداوسیما شبکه یک سیما جشنواره ملی موسیقی جوان جشنواره موسیقی جوان داشته باشند جشنواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۶۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاره جوان استقلال را از برزخ خارج کنید!

به گزارش "ورزش سه"، آبی پوشان تهران برای برگزاری یکی از حساس‌ترین مسابقات نیم فصل دوم فوتبال ایران، تمرینات خود را در کمپ مرحوم حجازی آغاز کردند.

شاگردان جواد نکونام در حالی ۱۲ اردیبهشت به مصاف تراکتور تبریز می‌روند که پیروزی در این مسابقه، می‌تواند گام بسیار بلندی به سمت قهرمانی در لیگ بیست و سوم برای آنها به شمار برود.

با این حال، جواد نکونام در این مسابقه کاپیتان و گلر شماره یک خود را در اختیار ندارد و این محمدرضا خالد آبادی است که وظیفه حراست از دروازه استقلال را بر عهده خواهد داشت.

خالد آبادی جوان که با امید زیاد در ابتدای فصل به استقلال پیوسته بود، در حالی ماموریت سخت بسته نگه داشتن دروازه تیمش برابر تراکتور تبریز را مقابل هواداران پرشور این تیم به دوش می‌کشد که در این فصل برای استقلال به میدان نرفته و اولین مسابقه او یک شمشیر دو لبه برای این دروازه‌بان به شمار می‌رود.

کلین شیت در این مسابقه در صورتی که با پیروزی استقلالی‌ها همراه شود، می‌تواند او را با سرعتی غیرقابل باور به قلب هواداران استقلال برساند و باید دید در نهایت عملکرد این گلر جوان برابر تراکتور به چه صورت خواهد بود.

با توجه به درخشش خالدآبادی طی زمان حضور در هوادار، طرفداران استقلال نیز امید زیادی دارند تا این سنگربان جوان بتواند عملکرد خوب خود را این بار در تبریز تکرار کند و زمینه ساز پیروزی آبی ها شود.

دیگر خبرها

  • نخبگان جوان برای افزایش قدرت رقابت محصولات تولیدی استان هرمزگان وارد میدان شوند
  • پیام آیت الله مظاهری به هجدهمین دوره همایش حکمت مطهر
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس
  • (تصاویر) مسابقه نمادین چوگان در میدان نقش جهان اصفهان
  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • خلاصه بازی النصر و الخلیج + فیلم
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • ستاره جوان استقلال را از برزخ خارج کنید!
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !