Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات، صبح امروز در دیدار با فعالان بخش خصوصی عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه ابزار حل بیشتر مشکلات کشور و آنچه به‌ عنوان چالش وجود دارد فناوری اطلاعات است گفت: "به اعتقاد کارشناسان، همه مشکلات اقتصادی، فرهنگی و حتی حل معضل اشتغال را با راهکار‌های فناوری پایه و عمدتا فناوری اطلاعات پایه می‌توان حل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وی افزود: "بنابراین اگر ما به‌عنوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همه‌کسانی که در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند دست‌ به‌ دست هم دهیم، می‌توانیم مشکلات کشور را با هزینه بسیار کم و سرعت بالا حل کنیم که در این رابطه نقش بخش خصوصی بسیار کلیدی است. بخش خصوصی می‌تواند پیشران این حوزه باشد و تمام ظرفیت‌های خود را پای‌کار بیاورد تا به اهدافمان در حل مشکلات کشور از طریق فناوری اطلاعات دست پیدا کنیم."

بیشتر بخوانید

باید از فضای مجازی برای حل مشکلات مردم استفاده کرد / شبکه ملی اطلاعات به معنی قطع اینترنت نیست / وقت حضور در شبکه های اجتماعی را ندارم

تکمیل شبکه ملی اطلاعات، محوری‌ترین برنامه وزارت ارتباطات 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه بار دیگر با تأکید بر اینکه محوری‌ترین برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار سال پیش رو، تکمیل شبکه ملی اطلاعات است گفت: "شبکه ملی اطلاعات می‌تواند بخش خصوصی کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به حرکت در آورد. در زنجیره ارزش شبکه ملی اطلاعات جا برای تمام کسانی که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند وجود دارد که فعالیتشان را چند برابر کنند و بتوانند در دایره رفع نیاز‌های شبکه ملی اطلاعات کار کنند."

وی با انتقاد از فضاسازی‌ها نسبت به شبکه ملی اطلاعات گفت: "متأسفانه همچنان برخی در کشور، شبکه ملی اطلاعات را به معنای قطع دسترسی با شبکه جهانی اینترنت می‌دانند. باید به اطلاع عموم مردم رساند که هیچ‌کسی با راه‌اندازی و تکمیل شبکه ملی اطلاعات به دنبال قطع شبکه جهانی اینترنت نیست."

زارع پور افزود: "به اعتقاد من در حال حاضر حفظ استقلال کشور در فضای مجازی یک اصل است. البته استقلال در فضای مجازی به معنای قطع ارتباط با جهان نیست. استقلال به معنای این است که ارتباط مقتدرانه و با دست برتر با جهان داشته باشیم."

موضع وزیر ارتباطات در مقابل حذف برخی برنامک‌های ایرانی از گوگل‌پلی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به حذف برخی برنامک‌های ایرانی از گوگل‌پلی گفت: "در همین ماجرای اخیر، اگر ما ابزار یا زیرساخت‌های انتشار و توزیع اپلیکیشن‌های خودمان را نداشتیم الان با مشکلات جدی روبرو می‌شدیم و هزاران کسب و کار با مشکل روبرو می‌شدند؛ در حالی‌ که الان ما ابزار مناسب را در اختیار داریم و با دست پر می‌توانیم مذاکره کنیم و معطل دیگران نیستیم تا برای ما تعیین تکلیف کنند و این مایه خوشحالی است."

وی افزود: "این در حالی است که برخی اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌ها در بسیاری از کشور‌ها به‌ویژه کشور‌های اروپایی، فضای مجازی را به تسخیر خود در آورده‌اند و به‌ نوعی حکمرانی آن‌ها در این فضا با مشکل مواجه شده است؛ در حالی‌ که ما در کشورمان و به پشتوانه جوانان نخبه در این زمینه‌ها احساس نگرانی نداریم و این هم نتیجه تدابیری است که در گذشته اندیشیده شده و جای تقدیر و تشکر دارد."

وی تاکید کرد که پیگیری استیفای حقوق این کسب و کار‌ها در مجامع بین المللی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

نقش پررنگ بخش خصوصی در تصمیم گیری‌ها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با بیان اینکه اگر در تصمیم‌ گیری‌ها، بخش خصوصی حضور داشته باشد قطعاً ریل‌گذاری‌های غلط هم اصلاح می‌شود گفت: "مشکل ما مدیران این است که گاهی اوقات در پشت در‌های بسته بدون آنکه خودمان را جای مصرف‌کننده یا تولیدکننده قرار دهیم تصمیم می‌گیریم، بعد هم گلایه داریم که چرا طرح‌های مصوب ما اجرایی نمی‌شود."

وی افزود: "ما در دوره جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نقش بخش خصوصی را در تصمیم گیری‌ها پررنگ خواهیم کرد و در تصمیم‌گیری‌ها سعی‌مان بر این خواهد بود که از نظرات بخش خصوصی استفاده کنیم؛ چون در نهایت مجری سیاست‌گذاری‌های تدوین‌شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بخش خصوصی و فعالان این حوزه خواهند بود."

طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به دغدغه فعالان بخش خصوصی نسبت به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» گفت: "هیچ‌کسی در کشور قائل به این نیست که فضای مجازی باید رها باشد، چون همه زندگی مردم به این فضا گره خورده است و پیگیری حقوق مردم در این فضا در شرایط فعلی به صورت کامل امکان پذیر نیست. ولی نظام‌مند کردن این فضا نباید منجر به ایجاد مشکل برای کسب و کار‌ها و مایه نگرانی عموم مردم شود."

زارع پور ادامه داد: "بنابراین من نسبت به این طرح احساس نگرانی نمی‌کنم چرا که معتقدم با تعامل خوب میان مجلس، دولت و همه فعالان این حوزه، می‌توان ضمن نظام‌مند کردن فضای مجازی کشور، دغدغه‌های فعالین این بخش را هم مرتفع نمود و در نهایت این طرح منجر به بالندگی بیشتر فضای مجازی کشور شود."

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: "بار دیگر تأکید می‌کنم که ما در کنار بخش خصوصی هستیم و سعی‌مان بر این است که تمام تصمیماتمان برای شما مزیت ایجاد کند. تمام تلاشمان را می‌کنیم که ریل‌گذاری‌ها به سمتی باشد که حداکثر استفاده را از ظرفیت‌های فناوری برای کشور بکنیم تا مشکلات کشور را حل کنیم."

در ابتدای این جلسه نمایندگان تشکل‌های مختلف بخش خصوصی به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر ارتباطات سازمان نصر بازی رایانه ای شبکه ملی اطلاعات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات مشکلات کشور فضای مجازی بخش خصوصی گیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد

میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: موضوع نیروی انسانی توانمند برای توسعه این زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور بسیار اهمیت دارد.

وی یا بیان اینکه در اقتصاد دیجیتال برخلاف اقتصاد سنتی، اصل و اساس توسعه آن نیروی انسانی است، بیان کرد: پلتفرم‌هایی همچون دیجی کالا، اسنپ و ... یک ایده و فکر بوده که نیاز مردم را به صورت الکترونیکی ارائه می‌دهند.

عابدی با اشاره به اینکه به منظور آموزش مهارت‌های دیجیتالی در سال گذشته به ۵۰ هزار نفر آموزش ارائه شد، بیان کرد: این آموزش در قالب طرح ایران دیجیتال بوده و هدف گذاری در سال جدید آموزش ۳۰۰ هزار نفر است.

عابدی در ادامه از برگزاری جشنواره ایران دیجیتال در هر استان خبر داد و گفت: استعداد‌های برتر بر اساس نتایج جشنواره وارد مسیر شغلی خواهند شد.

وی همچنین به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره و اظهار کرد: طرح فیبرنوری تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح فیبرنوری هزینه بالایی دارد، اما دولت و وزارت ارتباطات متعهد شده آن را در همه شهر‌ها و روستا‌ها انجام دهد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ادامه داد: قرار شده امسال اینترنت مورد نیاز روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در کشور به صورت سیار تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این نشست موضوع آموزش را پایه و اساس زیرساخت همه حوزه‌ها دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه، پیگیر حضور میدانی دانش آموزان دانشجویان و فارغ التحصیلان در چرخ تولید هستیم. 

 علی نوری با اشاره به اینکه توسعه مهارت‌های دیجیتالی یکی از حلقه‌های مفقوده بین تولید و اقتصاد است، بیان کرد: برای ایجاد مراکز آموزش دیجیتال باید اقدامات اساسی شکل گیرد.

پرداخت ۵۵۴ میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز اظهار داشت: در کنار تقویت زیرساخت‌های ارتباطی یکی دیگر از وظایف ما توسعه کسب و کار و افزایش مهارت‌های ارتباطی است.

آرام حیدری گفت: در سال ۱۴۰۲ برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال در استان از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ مبلغ ۵۵۴ میلیارد ریال برای حمایت از ۲۱۰ طرح پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در استان چند پروژه در سال جاری تعریف شده است، گفت: یکی از برنامه‌های قابل پیش بینی دیجیتال هوشمند سازی کشاورزی و صنایع و معادن است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد