Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل‌ونقل ریلی با بیان این‌که حمل‌ونقل ریلی کشور یتیم است، گفت: برای بخش ریلی مسافری هیچ نسخه منسجمی اتخاذ نشده و در بلاتکلیفی به سر می‌بریم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بابک احمدی با اشاره به حمل‌ونقل ریلی مسافری، اظهار کرد: این بخش مانند فرزند یتیمی است که پدر و مادر دارد؛ نه پدر آنرا می‌خواهد و نه مادر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه در خانه جایگاهی دارد و نه می‌توانیم آنرا به یک یتیمخانه بفرستیم که نگهداری شود.

وی با بیان این‌که اقتصاد این بخش مریض است، افزود: از سوی دیگر راه آهن جمهوری اسلامی ایران اقبالی به بازگشت آن به بدنه دولت ندارد. ضمن این‌که زمینه رقابت حمل ونقل ریلی مسافری با حمل‌ونقل جاده‌ای فراهم نشده است. در جاده سوخت ارزان‌قیمت در اختیار ناوگان قرار می‌دهیم و در مقابل اجازه استفاده از مزیت کاهش مصرف سوخت در ریل مورد بهره‌برداری قرار نمی‌گیرد.

کارشناس حمل‌ونقل ریلی با یادآوری این‌که لکوموتیو در اختیار شرکت‌های ریلی قرار می‌گیرد و در مقابل هزینه‌های گزافی بابت آن دریافت می‌شود، تصریح کرد: گفته می‌شود که بخش ریلی خصوصی شده و دولت در این حوزه سرمایه‌گذاری نمی‌کند. طی 10 سال اخیر هیچ سرمایه‌گذاری جدی در حمل‌ونقل ریلی کشور صورت نگرفته است، چه دولتی و چه خصوصی. حتی در سطح نوسازی و بهسازی ناوگان موجود سرمایه گذاری صورت نگرفته است.

احمدی با تاکید بر این‌که نوک پیکان این اتفاقات راه‌آهن است، گفت: امروز به نقطه‌ای رسیده‌ایم که حمل‌ونقل ریلی مسافری اقتصادی نیست و سرمایه‌گذار بخش خصوصی هم در این شرایط نمی آید. هر سرمایه‌گذاری برای انتفاع مالی می‌آید؛ حالا این سرمایه‌گذار چه دولت باشد چه بخش خصوصی. وقتی حمل‌ونقل ریلی اقتصادی نیست چه انتظاری برای ورود سرمایه گذاران داریم؟

وی با بیان این‌که هیچکس حاضر نیست بگوید اشتباه کرده‌ام، اضافه کرد: در مسیر اشتباه هرچه جلو برویم از هدف دور می‌شویم،‌ ما سر خودمان را گرم می‌کنیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل‌ونقل ریلی با طرح این پرسش که کدام شرکت ریلی انگیزه وارد کردن 50 واگن را به شبکه ریلی دارد، تصریح کرد: یک فردی می‌گفت اگر حمل‌ونقل ریلی خوب نیست چرا شرکت‌ها آنرا رها نمی‌کنند و بروند. مگر واگن، پراید است که آنرا در روزنامه آگهی کنیم و بفروشیم.

احمدی با اشاره به نارضایتی شرکت‌های ریلی از وضعیت موجود، افزود: کمترین حمایت از این شرکت‌ها شده با وجود این‌که در وزارت راه و شهرسازی تلاش فراوانی برای این کار انجام نشد.  اگر تصمیم عاجلی برای این بخش اتخاذ نشود طی 6 تا 7 سال به نقطه اضمحلال حمل‌ونقل ریلی در کشور خواهیم رسید.

وی تاکید کرد: سریع‌ترین راه این است که دولت از قیمت‌گذاری خارج شود. دولت برای قشر ضعیف هم یارانه در نظر بگیرد.

معاون سابق راه‌آهن با انتقاد به کج‌سلیقگی و فرار از شفافیت برخی از مدیران، گفت: دولت باید تکلیف خودش را بخش ریلی مسافری مشخص کند؛ یا بپذیرد که یارانه بدهد و به هزینه‌های تحمیلی به این بخش متعهد باشد. باید یک تصمیم در این زمینه اتخاذ شود ما در بی تصمیم‌ به سر می‌بریم. پس از واگذاری شرکت رجا در سال 88 برای بخش ریلی مسافری هیچ نسخه منسجمی اتخاذ نشده و در بلاتکلیفی به سر می‌بریم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه آهن راه آهن بخش ریلی مسافری حمل ونقل ریلی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان

برنامه ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور اساتید، کارشناسان، دانشجویان و شرکت ها در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دومین رویداد ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان روزهای یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۳ به همت معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود که یکی از مهمترین برنامه های اجرایی این رویداد مهم ملی بحث برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ است.

در این برنامه شرکت‌های سرمایه‌گذاری، شرکت‌های فناور، فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری و سرمایه‌گذاران در زمینه حمل‌ونقل دانش بنیان شهر هوشمند و انسان محور براساس برنامه زمان‌بندی مشخص شده نسبت به ارائه طرح ها و محصولات خود اقدام می کنند.

بررسی طرح های ۸ شرکت در روز سه شنبه یازدهم اردیبهشت و بررسی طرح های ۶ شرکت روز چهارشنبه دوزادهم اردیبهشت ۱۴۰۳ توسط داوران صورت می گیرد که علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات تکمیلی می توانند به سایت http://Goingevent.com مراجعه کنند.

کد خبر 749138

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید