Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مقام نظامی سودانی که نامش فاش نشده است، روز یکشنبه به ریانووستی گفت که دولت سودان قصد دارد اصلاحیه ای به موافقت نامه احداث پایگاه دریایی روسیه در بندر سودان در ساحل دریای سرخ تنظیم و به امضا برساند.

این مقام افزود: خارطوم امیدوار است که از مسکو کمک مالی ۵ ساله در ازای اجاره دادن پایگاه دریایی به روسیه دریافت کند و این توافق می تواند برای ۲۵ سال دیگر تمدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۲۲ آبان ماه سال ۹۹ (مصادف با ۱۲ ماه نوامبر سال ۲۰۲۰) میخاییل میشوستین نخست وزیر روسیه پیش نویس توافقنامه ای را تایید کرد که بر اساس آن کشورش در سودان پایگاه تدارکات و پشتیبانی دریایی تاسیس می کند.

به گزارش ایرنا، متن پیش نویس توافقنامه روسیه و سودان برای ایجاد پایگاه تدارک ها و پشتیبانی دریایی در این کشور به عنوان پیشنهاد به ولادیمیر پوتین برای امضای آن، روز پنجشنبه در پورتال اخبار رسمی روسیه منتشر شده است.

روز دهم اسفند ماه سال ۹۹ {مصادف با ۲۸ ماه فوریه سال ۲۰۲۰ ) نیز یک کشتی جنگی روسی برای اولین بار وارد بندر سودان شد، بندری که برای ایجاد پایگاه نیروی دریایی روسیه برنامه ریزی شده است.

به گزارش ایرنا، سرویس مطبوعاتی ناوگان نیروی دریایی روسیه (دریای سیاه)  گزارش داد: ناوچه "آدمیرال گریگوروویچ" اولین کشتی جنگی روسیه وارد بندر سودان شد.

رسانه های روسیه گزارش دادند که خدمه ناوچه "دریاسالار گریگوروویچ" ناوگان دریای سیاه از بندر سودان بازدید کردند و در این بندر با توافق فدراسیون روسیه و جمهوری سودان، یک نقطه پشتیبانی تدارکاتی برای نیروی دریایی روسیه ایجاد می گردد.

ناوگان دریای سیاه روسیه گزارش داد: در چارچوب این بازدید، برنامه ریزی شده که ذخایر مادی این ناوچه پس از شرکت در رزمایش دریایی چند ملیتی امان-۲۰۲۱ در دریای عرب، برای استراحت پرسنل مورد استفاده قرار گیرد.

اما روز اردیبهشت ماه سال جاری برخی رسانه‌ها از جمله پایگاه اینترنتی آویاپروم و رادیو اکومسکو گزارش دادند که سودان از تاسیس پایگاه نظامی روسیه در این کشور منصرف شد.

براساس این گزارش‌ها، با وجود اینکه روسیه کار احداث پایگاه دریایی در سودان را آغاز کرد دولت خارطوم اجرای توافقنامه احداث این پایگاه روسیه را متوقف کرد.

علت این اقدام سودان، توافق جدید خارطوم و آمریکا در عرصه همکاری‌های فنی-نظامی اعلام شد.

رئیس ستاد مشترک ارتش سودان نیز در ماه ژوئن گفت که در توافق با روسیه درباره احداث پایگاه پشتیبانی دریایی تجدید نظر می کند. 

https://ria.ru/20210912/sudan-1749760089.html

برچسب‌ها روسیه سودان دریای عرب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سودان دریای عرب روسیه سودان دریای عرب پایگاه دریایی احداث پایگاه دریایی روسیه بندر سودان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کمودور واسیلوس گریپاریس (Commodore Vasilios Griparis)، فرمانده عملیات اروپایی موسوم به ASPIDES، اظهار داشت: «از زمان آغاز عملیات ASPIDES در 19 فوریه 2024، سطح تهدیدات بدون تغییر باقی مانده است.»
 
این بیانیه نشان دهنده اعتراف آشکار به شکست در محدود کردن عملیات یمن با هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به دشمن صهیونیستی، آمریکا و انگلیس است.
 
پس از آنکه فرانسه و دانمارک از خروج دو ناوچه به دلیل خطر مقابله با پهپادها و موشک‌های یمنی خبر دادند، آلمان نیز ناوچه خود را از دریای سرخ خارج کرد.

همچنین بلژیک پس از ناکامی در آزمایش رهگیری یک پهپاد، ناوچه خود را از محل خارج کرد. این امر تایید می‌کند که حملات یمن ناتوانی‌های قابل توجهی را در قدرت دریایی غرب آشکار کرده است.
 
پیش از این، بریتانیا پس از چندین حمله پهپادهای یمنی، کشتی جنگی Diamond را با کشتی ریچموند جایگزین کرد که این نشان دهنده ضعف قابل توجهی در توانایی نیروی دریایی بریتانیا برای مقابله با عملیات‌های یمن بود. این امر در مورد ناوچه‌های اروپایی نیز صدق می‌کند.
 
بسیاری از فرماندهان و افسران ناوهای جنگی بریتانیایی و آمریکایی در دوره گذشته اظهاراتی مبنی بر ناتوانی خود در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای یمنی بیان و تاکید کرده‌اند که حملات یمن در طول زمان مرگ‌بار، دقیق‌تر و مکرر می‌شود.

آنها همچنین اذعان داشتند آنچه در حال رخ دادن است، نشان دهنده بزرگترین چالش دریایی از زمان جنگ جهانی دوم است.
 

دیگر خبرها

  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • کشتی کانتینری در دریای سرخ با چند موشک هدف قرار گرفت
  • وقوع یک حادثه در آب‌های شرق یمن
  • گزارش رسانه صهیونیست از فریبی به نام اسکله غزه + فیلم
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان