Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد پروژه مهر 1400 آموزش و پرورش استان کرمان در راستای فعالیت های کارگروه توجیه، تبلیغ و اطلاع رسانی پروژه مهر، بر لزوم اعتماد خانواده ها به تصمیم های ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص بازگشایی مدارس تاکید کرد.

به گزارش برنا؛ سید محمد حبیب اللهی گفت: از آنجا که مسیر توسعه کشور از آموزش و پرورش می گذرد، برای ساختن فردایی بهتر باید به مدارس توجه شود، موضوع بازگشایی مدارس از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که امروز مدرسه، کانون پویایی و توسعه جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که امروز بازگشایی مدارس دغدغه مهم خانواده ها است، گفت: برای بازگشایی مطلوب مدارس سلسله فعالیت هایی را در قالب پروژه مهر با 7 کارگروه تخصصی، 17 زیرپروژه و 605 وظیفه و شاخص تعریف شده و برای سنجش میزان آمادگی مدارس برای بازگشایی، دو مرحله مانور در پایان تیرماه و 15 و 16 شهریور انجام شده تا با شناخت تگناها و کاستی ها و با بسیج همه امکانات برای بازگشایی موثر مدارس اقدام شود.

دبیر ستاد پروژه مهر 1400 آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: آموزش، هم زمان با شروع سال تحصیلی بدون وقفه آغاز  می شود اما در چارچوبی که ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم می گیرد و ما هم تابع این تصمیم ها هستیم و ضرورت دارد اولیا هم به دانشگاه علوم پزشکی و ستاد استانی و ملی مقابله با کرونا اعتماد کنند.

حبیب اللهی بیان کرد: ثبت نام دانش آموزان پایه های ورودی روند خوبی در استان داشته، در ورودی اول ابتدایی بیش از 90 درصد، در ورودی هفتم بیش از 80 درصد و در پایه دهم چون متاثر از بحث هدایت تحصیلی است بیش از 65 درصد دانش آموزان ثبت نام شده اند و ضرورت دارد خانواده ها در خصوص ثبت نام بازماندگان از ثبت نام  اقدام کنند.

وی افزود: تا 98 درصد کتاب های درسی توزیع شده و ثبت سفارش کتب درسی هم در مراحل پایانی است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: دسترسی دانش آموزان به آموزش های غیرحضوری از طریق اطلس دسترسی آن ها به تجهیزات و ابزار آموزش مجازی معین شده و هر مدیر مدرسه می داند هر کدام از دانش آموزان از چه روشی آموزش ها را دنبال می کنند.

حبیب اللهی تصریح کرد: از جمله الزامات بازگشایی مدارس ایمن سازی افرادی است که با دانش آموزان در ارتباط هستند که بیش از 70 درصد این افراد شامل معلمان، نیروهای بخش خدمات، سرایداران و...واکسینه شده اند، تهویه مناسب کلاس ها، بهسازی و ساخت چشمه های سرویس بهداشتی، واریز سرانه بهداشتی و ارسال پنجمین کاروان لوازم بهداشتی، همچنین توزیع تجهیزات هنرستانی و هماهنگی های بین بخشی با سایر دستگاه ها از جمله اقدامات انجام شده دیگر است و پیش بینی می شود آموزش های حضوری به تدریج از مدارس کم جمعیت شروع شود و کم کم تا مدارس پرجمعیت ادامه یابد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس ستاد ملی مقابله با کرونا آموزش و پرورش استان کرمان ملی مقابله با کرونا بازگشایی مدارس آموزش و پرورش دانش آموزان خانواده ها پروژه مهر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: امسال ۲۷ هزار دانش‌آموز استان در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و اوراق امتحانی در استان تصحیح نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ابوالقاسم اکبری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۶۰۱ آموزشگاه در استان با ۱۹۷ هزار دانش‌آموز در ۹ هزار کلاس فعال است.

وی افزود: ۱۷۵ هزار دانش‌آموز در مدارس دولتی و ۱۷ هزار در مدارس غیردولتی درس می‌خوانند؛ ۱۳ هزار و ۷۶۹ معلم در مدارس دولتی مشغول به کار هستند که ۷۳۳۳ نفر خانم و مابقی آقایان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های آموزش و پرورش طی دو سال گذشته با رشد خوبی مواجه شده، گفت: ۷۰ پروژه طی این مدت به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی افزود: ساخت ۱۳ مدرسه با ۱۲۰ کلاس درس در مناطق طرح جهش ملی مسکن ساخته خواهد شد؛ اکنون ۳۷۳ کودکستان در سراسر استان مجوزهای فعالیت را از آموزش و پرورش اخذ کرده و ۳۲۶ مورد فعال شدند.

اکبری زیرساخت‌های ورزشی را نیز تشریح کرد و گفت: ساخت چمن‌های مصنوعی در خراسان شمالی نسبت به استان‌های هم طراز ۵۰ درصد بیشتر است.

اکبری گفت: ۱۸ زمین ورزشی رو باز برای دختران در حال ساخت است؛ ساخت ۲۰ اتاق درس تربیت بدنی نیز انجام شده و ۱۷ میلیارد تومان برای تجهیزات ورزشی مدارس جذب شده است.

وی با اشاره به پراکندگی بالای روستاهای استان افزود: ۴۸ درصد مدارس استان در روستاها هستند و ۱۸ مدرسه تک دانش‌آموزی و ۱۳۴ مدرسه کمتر از پنج دانش‌آموزی در خراسان شمالی فعال است که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی چه مقدار به عدالت آموزشی اهمیت می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در پایه‌های دهم تا دوازدهم آزمون‌ها به صورت نهایی برگزار می‌شود؛ مجموعاً حدود ۲۷ هزار دانش‌آموز در این آزمون‌ها شرکت خواهند کرد.

وی افزود: تصحیح اوراق امتحانی نهایی در خراسان شمالی انجام نمی‌شود تا از هر گونه تخلف احتمالی جلوگیری شود؛ تصحیح نیز به صورت سوال به سوال خواهد بود و هر معلم یک سوال را بررسی می‌کند.

وی افزود: امسال ۵۰۹ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای علمی حائز رتبه برتر شدند که آماری خیره‌کننده است؛ همچنین سه مدال برنز جهانی کسب شد.

اکبری خاطرنشان کرد: ۱۳۱۱ نفر کودک شش تا ۱۱ سال بازمانده از تحصیل در استان وجود داشتند که ۱۰۱۱ نفر شناسایی و تعیین تکلیف و جذب آموزش و پرورش شدند.

وی در انتها گفت: طی دو سال گذشته حدود دو هزار ردیف استخدامی ماده ۲۸ اخذ شده است؛ از این تعداد ۱۰۸۹ نفر مربوط به امسال است که این رقم در دهه اخیر بی سابقه است.

کد خبر 748897

دیگر خبرها

  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد