Web Analytics Made Easy - Statcounter

سروش نوالوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: به رغم این برتری،  سطح دانش‌آموزان ایرانی در اجرای پژوهش و راهنما پایین‌تر از سایر کشورها است. به دلیل اینکه امکانات کمتری در اختیار آنها است و زمان زیادی برای دروس تئوری صرف می‌کنند.

وی گفت: پتانسیل تقویت و ارتقای انجام کارهای پژوهشی در میان دانش آموزان وجود دارد اما این کار به اراده جدی برای تغییر مسیر نیازمند است، فرآیند آموزش ساده و پژوهش دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست کمیته داوران ششمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا یادآور شد: در وهله اول آموزش و پرورش باید بخواهد که مسیر را تغییر دهد و باید در معلمان و کادر علمی مدرسه هم تغییراتی ایجاد شود که این امر نیازمند بازآفرینی است. از سوی دیگر امکانات تقویت امور پژوهشی نیازمند بازآفرینی کادر علمی است.

نوالوری همچنین درباره هدف این جشنواره گفت: هدف اصلی از برگزاری این جشنواره فراهم کردن فضا برای حضور دانش‌آموزان در کارهای پژوهشی و مهارتی است.

وی با بیان اینکه جشنواره مذکور در سطح مخاطبان خود توانسته‌ حداقل امکان فضای ارایه و کسب تجربه دانش آموزان را مهیا کند، افزود: اگر رقابت را از جشنواره نادیده بگیریم، دانش آموزان به راحتی در امور پژوهشی و مهارتی کسب تجربه می‌کنند.

سرپرست کمیته داوران ششمین جشنواره دانش‌آموزی ابن سینا ادامه داد: تاکنون در حد توان در جامعه چندهزار نفری تجربه مناسبی به دست آورده ایم. برای تاثیرگذاری بیشتر باید آموزش و پرورش و وزارت علوم کمک کنند تا جامعه هدف جشنواره بزرگ‌تر شود.

معرفی دانش‌آموزان به شتاب‌دهنده مرکز پژوهشی

نوالوری درباره تاثیر این جشنواره در آینده دانش آموزان شرکت کننده یادآور شد: دانش آموزان فعال را برای تداوم فعالیت‌ به شتاب‌دهنده مرکز پژوهشی معرفی کرده‌ایم. در واقع تجربه ای که افراد در مقاطع کارشناسی ارشد به دست می آورند، با این جشنواره در دوره دانش آموزی فراهم شده است.

به گزارش ایرنا، ششمین جشنواره بین المللی دانش‌آموزی ابن‌سینا ۱۷ شهریورماه کار خود را آغاز کرد.

به گفته مسوولان این جشنواره، امسال ۸۰۰ تیم شامل ۳۲۰۰ دانش آموز، معلم و مدرس راهنما در این جشنواره شرکت دارند و پس از داوری آثار، از برگزیدگان در روز اختتامیه تجلیل خواهد شد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مدارس وزارت آموزش و پرورش وزارت علوم تحقیقات و فناوری مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموزان دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از جذب اعضای تیم ملی والیبال دانش‌‌آموزی به‌عنوان معلم ورزش در دانشگاه فرهنگیان و حل مشکل سربازی آنها خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صادق ستاری‌فرد؛ معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به موفقیت‌های دانش‌آموزان در زمینه‌های مختلف در سال‌های اخیر اظهار کرد: اعضای تیم ملی والیبال دانش‌‌آموزی جمهوری اسلامی ایران نشان دادند که دانش‌آموزان ما می‌توانند در آوردگاه‌های بین‌المللی مانند سایر حوزه‌ها چون حوزه‌های علمی و فناوری موفق شوند.

وی افزود: تیم‌های ملی دانش‌آموزی بعد از 6 سال وقفه تشکیل شدند و اولین تیم، تیم ملی والیبال بود که با آمادگی خوب و کادر فنی بسیار حرفه‌ای و اخلاقی حضور پیدا کردند، البته کادر تیم ملی همگی از خانواده بزرگ تعلیم و تربیت بودند و خوشبختانه بسیار خوب ظاهر شدند و توانستند از سد صاحب‌نام‌ها عبور کنند و مقام نخست جهان را کسب کنند.

تیم والیبال دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد

ستاری‌فرد گفت: پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش منجر به این شد که اتفاقات خوبی برای این استعدادهای رقم بخورد. همراهی شورای انقلاب فرهنگی و ابلاغیه رییس‌جمهور نوید بخش این است که این استعدادها که از درون نظام آموزش و پرورش رشد می‌کنند باید در درون نظام تعلیم و تربیت بمانند و از این جهت ان‌شاءالله این استعدادها به عنوان معلم بر می‌گردند و در خدمت نظام تعلیم و تربیت خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد