Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس - سردبیری استانها - علی یعقوبی اعظم: انتخابات ششمین دوره انتخابات شورای شهر و روستا در 28 خرداد ماه برگزار شد و مردم به مدت چهار سال نماینده های خود را به ساختمان پارلمان شهری راهی کردند.

اولین و مهمترین برنامه اعضای شورای شهر انتخاب شهردار است، در شهرهای مراکز استانها نیز به همین روال است و اعضای شوراهای شهر باید در روزهای آغازین شورای شهر هر چه سریعتر وضعیت سکاندار شهرداری شهر را تعیین تکلیف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از گذشت حدود یک ماه از نشستن اعضای شورای شهر بر صندلی نمایندگی شان، به سراغ شهرهای مراکز استانها رفتیم تا ببینیم وضعیت انتخاب شهردار توسط اعضای شورا در این شهرها در چه مرحله ای است.

25 شهر با سرپرست اداره می‌شوند/ 8 شهر بلاتکلیف، 17 شهر رفع تکلیف

بررسی ها نشان می دهد که بعد از سپری شدن 40 روز از زمان ادای سوگند اعضای شوراهای شهر، همچنان سکانداری 25 شهر مرکز استان همچنان برعهده سرپرستان شهرداری است با آنکه وضعیت شهردار در 17 شهر مشخص شده است اما هنوز اعضای شوراهای 8 شهر تصمیمی برای انتخاب شهردار نگرفته اند.

این شهرها عبارتند از: بیرجند، زنجان، زاهدان، قزوین، کرمانشاه، یاسوج، رشت و اراک.

از سوی دیگر تعدادی از اعضای شورای شهر که انتخاب شهردار را جزو اولویت های اولیه و مهمشان قرار داده بودند، بلافاصله بعد از ورود به ساختمان شورای شهر، در همان مرداد ماه تکلیف صندلی شهرداری شهرشان را مشخص کردند و فردی که معتقد بودند دارای توانمندی بیشتر و رزومه قوی نسبت به دیگر کاندیداها دارد را به وزارت کشور معرفی کردند.

این شهرها عبارتند از: تهران، اردبیل، مشهد، بجنورد، قم، سنندج، خرم آباد، ساری و بندرعباس.

تعدادی دیگر اعضای شوراهای شهرها نیز در شهریور ماه پس از بررسی سوابق مدیریتی و توانمندی‌ها و برنامه‌های نامزدی تصدی مسئولیت شهرداری، سکانداری مدیریت شهرداری را به مدت چهار سال به شخص موردنظرشان واگذار کردند. این شهرها عبارتند از:

این شهرها عبارتند از: تبریز، ارومیه، اصفهان، کرج، ایلام، شهرکرد، اهواز، سمنان، شیراز، کرمان، گرگان، همدان و یزد.

17 شهردار در انتظار حکم وزیر کشور

بر طبق تبصره (۳) ماده (۸۰ ) قانون "تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران"، انتصاب شهرداران در شهرهای با جمعیت بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر و مراکز استان بنا به پیشنهاد شورای شهر و حکم وزیر کشور صورت می‌گیرد.

شهرداران بعد از انتخاب شدن توسط شورای شهر مستقیما به ساختمان شهرداری نمی روند و باید منتظر بمانند تا حکم شان توسط وزیر کشور صادر شود که در بعضی موارد این روند ممکن است چند هفته طول بکشد؛ در حال حاضر فقط حکم 6 شهردار توسط احمد وحیدی وزیر کشور صادر شده است و 17 شهردار دیگر منتظر صدور حکم شان هستند.

این 6 شهر عبارتند از: تهران، ارومیه، اردبیل، مشهد، قم و ساری

در این خصوص هفته گذشته محمدنورصالحی رئیس شورای شهر اصفهان در واکنش به طولانی شدن صدور حکم شهردار اصفهان گفته بود: همانطور که استحضار دارید چهارم شهریورماه انتخاب شهردار اصفهان انجام شد و علی قاسم‌زاده با مدارکی که باید تهیه می‌شد در تاریخ ششم شهریورماه به استانداری و وزارت کشور معرفی شد؛ استاندار در نامه‌ای در تاریخ ۸ شهریورماه اسم وی را به وزیر کشور ارسال کرد، انتظار ما از وزارت کشور این است که در صدور حکم وی تسریع کند.

مابقی اعضای شوراهای شهر مراکز استانها نیز در جلسات رسمی شورای شهر به روند طولانی شدن صدور حکم شهردارشان معترض شده بودند، به طور مثال شورای شهر خرم آباد در 14 مردادماه، شورای شهر سنندج در 16 مرداد ماه، شورای شهر بندرعباس در 18 مردادماه و شورای شهر بجنورد در 24 مرداد ماه، شهردار مدنظرشان را انتخاب کردند اما حالا و بعد از گذشت حدود یک ماه همچنان احکام این شهرداران توسط وزیر کشور صادر نشده است.

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر وزیر کشور کرمانشاه صدور حکم شهردار حکم شهردار شهردار کرمانشاه شهردار یاسوج شهردار مشهد شهردار ارومیه شهردار اردبیل شهردار قم شهردار ساری اعضای شوراهای شهر انتخاب شهردار وزارت کشور شورای شهر وزیر کشور صدور حکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند

محمد مهدی فروردین در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با بیان اینکه گیاهان دارویی میمند در کشور بی نظیر است، گفت: همکاری مجموعه شهرداری و شورای شهر میمند برای توسعه این خطه جای تقدیر دارد.

او تصریح کرد: انتظار داریم که حق از دست رفته مردم میمند به همت مسئولان بر گردد چراکه میمند در صنایع دستی حرف برای گفتن دارد و شهرستان فیروز آباد دارای ۶ اثر ثبت شده جهانی است. 

فروردین با بیان اینکه شهرستان فیروزآباد با توجه به دارا بودن آثار باستانی از موزه محروم است، اظهار کرد: مردم از مسئولان انتظار پیگیری حق خود دارند و با توجه به اینکه سال گذشته که میمند ثبت ملی شد، اثرات ثبت ملی میمند را مردم باید لمس کنند و باید زیرساخت مورد نیاز برای رونق گردشگری تقویت شود.

نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مسئولان حاضر در این همایش صدای مردم میمند در دولت و حاکمیت درخصوص موقوفه میمند باشند.

فروردین با اشاره به اینکه ظرفیت تولیدی میمند می‌تواند استان فارس را در قله قرار دهد، اضافه کرد: تولیدات بزرگ‌ترین میدان گازی جنوب کشور از جاده شهرستان فیروز آباد می‌گذرد و روزانه شاهد تلفات جاده‌ای هستند که باید این موضوع در اولویت رسیدگی قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • خروج علیه شهردار تهران
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور