Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@09:44:55 GMT

حباب فانتزی‌های خود را بترکانید

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۴۰۳۶

حباب فانتزی‌های خود را بترکانید

زندگی در عصر دیجیتال و دسترسی به انواع گوناگونی از سبک زندگی، پوشش، آرایش و حتی میهمانداری و سرو غذا و به نمایش گذاشتن انواع تفریحات یکی از دلایل اصلی برای ساختن فانتزی‌هایی نمایشی برای عموم مخاطبان فضاهای مجازی به‌خصوص نوجوانان و جوانان است. استفاده بی‌حد و برنامه از اینترنت موجب شده جوانانی که قرار است به توانمندی، ارزش‌ها و داشته‌های واقعی خود افتخار کنند و آینده خود را در راستای آن‌ها بسازند، اکنون در این فضا غرق تماشای نمایش عده‌ای شوند که جز لایک و جذب فالوور و ثروت‌اندوزی هدفی ندارند و روز به روز افراد را بیشتر به سمت بی‌هویتی و بی‌ارزشی سوق می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌تردید در چنین فضایی وقتی همان جوان می‌خواهد لباس، رشته تحصیلی و حتی مدل موی خود و بعدترها همسرش را انتخاب کند، شیوه‌ای را برمی‌گزیند که به‌شدت تحت تأثیر تنوع‌های این فضا است. از طرفی ممکن است به دلیل متفاوت بودن بسترهای خانوادگی و ظرفیت‌های خود فرد، او با انبوهی از فانتزی‌هایی روبه‌رو شود که فقط در حد همان فضا واقعیت داشته و برای دنیای فعلی و واقعی‌اش بی‌حاصل و بی‌کاربرد باشند. تنها ثمره این نمایشگری برای جوانان کمال‌طلب، به یاد آوردن نداشته‌ها و کمبودهایی است که در هر خانواده‌ای بخشی از آن مشاهده و در ادامه حسرت خوردن‌های بی‌پایانی را موجب می‌شود که زندگی را برای آن‌ها کسل‌کننده و دور از رضایت می‌سازد. آنجاست که وقتی امید و تلاش در جوان از بین برود گوش و چشم و دل خود را به دیگران می‌دهد تا برای او راهبری کنند. آن‌ها مدام در حال مقایسه داشته‌های واقعی خود با داشته‌های فانتزی در فضایی هستند که نه تنها برای الگو بودن کارآمد و جهان‌شمول نیست بلکه آن‌ها را با خواسته‌های غیرواقعی از اطرافیان خود روبه‌رو کرده و تن‌پروری و بی‌انگیزگی و باری به هر جهت بودن را برای آن‌ها به ارمغان آورده است. هدف از این نمایشگری به اشتراک گذاشتن سبک زندگی‌هایی است که دستیابی به آن حتی برای اقلیت جامعه نیز ممکن نیست و تنها نتیجه آن ایجاد نیازهای کاذب؛ کرختی، بی‌هدفی و احساس نارضایتی از داشته‌هاست. در این مدل از سبک زندگی فرد باور دارد من هرچه دارم و هر کاری می‌کنم قابلیت و اهمیت آن را دارد که با دیگران به اشتراک گذاشته و به خاطر آن تأیید و تشویق شوم و یا حتی برای جذب تماشاچی بیشتر هزینه کنم و انواع برندها را به کار بگیرم تا بگویم من بهترینم! فارغ از اینکه این افراد دچار چه مشکل روانی هستند و اهدافشان از این نوع فعالیت‌ها اغلب شبیه هم است، مشکل اینجاست که هیچ کدام از آن‌ها برایشان اهمیت ندارد چه تأثیری بر عدم رضایت افراد از خود خواهند داشت و اینکه در صدد تغییر ذائقه تماشاگران خود هستند؛ موضوعی که به‌شدت جوانان را با یک سردرگمی در انتخاب زندگی واقعی خود مواجه کرده است. در چنین شرایطی سخت‌ترین کار برای او ساختن یک زندگی واقعی است آن هم با توجه به انبوه فانتزی‌هایی که اکنون خواستار برآورده شدن همه آن‌هاست.

پس بهتر است این حباب فانتزی‌ها را بترکانید و برای داشتن احساس رضایت از خود و لذت بردن از زندگی و داشتن امید و انگیزه و تلاش برای هر چه بهتر کردن وضع موجود خویش، میزان استفاده از فضاهای مجازی را به حداقل کاهش دهید.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خانواده فضای مجازی فانتزی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران امروز در نشست خبری در پاسخ به سوال مهر در مورد اینکه چرا تراز تجاری پارسال منفی ۱۶.۸ میلیارد دلار شد، اظهار کرد: نکته اول آنکه پارسال ۱.۸ میلیارد یورو واردات طلا داشتیم که هم طلا وارد شده و هم در قبال رفع تعهد ارزی استفاده شده است.

وی افزود: همچنین بعضی از منابع کشور آزاد شد که این منابع هم برای آزادی نهاده‌ها و کمک به افزایش تولید در صنایع در حوزه تأمین ماشین آلات و مواد اولیه اختصاص یافت.

ضیغمی ادامه داد: بنابراین شاید عدد منفی ۱۶ میلیارد دلار برای تراز تجار چندان واقعی نباشد و ناشی از آثار موضوعات دیگر باشد.

به گفته وی، با برگزاری نمایشگاه‌هایی از جنس ایران اکسپو و اجرای برنامه‌های صادراتی و تعامل با بانک مرکزی برای تأمین بودجه واحدهای تولیدی برای صادرات محور شدن، قطعاً این عدد (منفی بودن تراز تجاری) کمتر خواهد شد.

تکمیل می‌شود...

کد خبر 6090899 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • سرعت 99 در فوتبال واقعی؛ از ام باپه و وینیسیوس تا سانه و واکر / فیلم
  • پیش بازی بایرن مونیخ - رئال مادرید؛ ال کلاسیکوی واقعی اروپا و بازی بزرگ نسل ما
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • تعریف حباب قیمت به زبان ساده + فیلم
  • برادران وارنر موفق‌ترین استودیوی سال/فروش قابل توجه۲ فیلم فانتزی
  • واقعی ترین حس یک بازی کامپیوتری قطعا همینه! (فیلم)
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند