Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد خورسندی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح مهم و راهبردی قرار بود ۱۴ سال قبل افتتاح شود و در مدار توزیع آب قرار بگیرد اما از آن زمان تاکنون محقق نشده و همین امر تنش آبی در بخش آشامیدنی را در استان روز به روز بیشتر کرده است.

وی با بیان اینکه کسری آب آشامیدنی در استان اصفهان در روزهای گرم سال به شدت حس می شود اظهار داشت: قطعی و کاهش فشار شبکه نمودهایی از این معضلات به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب اصفهان خاطرنشان کرد: راه اندازی سامانه دوم آبرسانی این منطقه، از حیث پدافند غیرعامل و حفظ سلامتی مردم اهمیت بالایی دارد و اینکه حدود چهار میلیون نفر از سامانه اول آب اصفهان و تصفیه‌ خانه مربوط به آن (بابا شیخعلی) استفاده کنند چالش برانگیز است.

خورسندی اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در طول این سال‌ها با اقداماتی نظیر پایش و بازسازی شبکه برای جبران این کمبود کاهش هدررفت آب تلاش کرد بطوری‌که هدررفت آب در استان به کمترین میزان کشوری و به ۱۶ درصد رسیده است اما با این حال دیگر نمی‌توان با این پروژه ها کمبود را جبران کرد.

وی با اشاره به همکاری مطلوب مردم استان برای مصرف بهینه آب گفت: اکنون سرانه مصرف در استان بطور میانگین از ۱۸۰ به ۱۵۷ لیتر رسیده است که کمترین سرانه در کشور به شمار می‌رود ولی باز هم پاسخگوی نیازها نیست و به همین دلیل همواره بر راه اندازی طرح مهم و راهبردی سامانه دوم آبرسانی اصفهان تاکید کرده ایم.

در این ارتباط استاندار اصفهان روز گذشته اظهارداشت: با قول مسوولان آب منطقه‌ای، پیش‌بینی می‌شود بخشی از سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ تا ۱۵ مهرماه سالجاری به بهره‌برداری برسد.

عباس رضایی خاطرنشان کرد: عمده زمان اختصاص یافته برای امور جاری استان در استانداری به مبحث آب و خشکسالی تخصیص یافته است و اهتمام مردم و مسوولان به منظور گذار از بحران منابع آب و آبخوان‌ها و غلبه بر مسائل خشکسالی اهمیت بالایی دارد.

ظرفیت انتقال سامانه دوم آبرسانی اصفهان ۹.۵۷ مترمکعب بر ثانیه است، این سامانه از ۲۷ کیلومتر تونل تشکیل شده و یک تصفیه خانه و خطوط انتقال دارد که آب را به مخازن نگهداری آب پیلاف در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان و مخزن گَوَرت در شرق اصفهان منتقل می‌کند.

هم اینک تصفیه‌ خانه (بابا شیخعلی ) در استان اصفهان آب ۵۷ شهر و ۳۸۰ روستا و جمعیتی افزون بر چهار میلیون نفر را تامین می‌کند، اما رشد جمعیت و افزایش استفاده شهروندان، احتمال نقص در این تصفیه خانه و وقوع هرگونه اتفاق ناگوار و توقف این سامانه، سبب خواهد شد که تامین آب شرب جمعیت بزرگی از ساکناناین استان با مشکل مواجه شود.
 

برچسب‌ها شرکت آب منطقه ای اصفهان شركت آب و فاضلاب اصفهان خشکسالی اصفهان پروندهٔ خبری بحران خشکسالی در ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای اصفهان شركت آب و فاضلاب اصفهان خشکسالی شرکت آب منطقه ای اصفهان شركت آب و فاضلاب اصفهان خشکسالی اصفهان سامانه دوم آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم که مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت و آبادانی روستاها گام بردارد، جهاد آبرسانی در ۱۰ هزار روستا در کشور آغاز و این مهم به سرانجام رسید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به روستای کهن‌دژ افزود: بهسازی و محوطه‌سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ و همچنین نصب و راه‌اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کارهایی است که در محل آبگیر انجام شده.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای یک هزار و ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون‌سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و… دانست.

کریمی عنوان کرد: این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تأمین آب شرب اهالی روستای کهن‌دژ اجرا شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را ۵۰ میلیارد ریال معادل ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: روستای کهن‌دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود ۱۰۰ کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

کد خبر 6089482

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند