Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@21:54:59 GMT

دوبرابر شدن پاپ‌سایت‌های بین‌المللی CDN ابر آروان

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۵۸۰۳

دوبرابر شدن پاپ‌سایت‌های بین‌المللی CDN ابر آروان

ابر آروان با یک جهش بزرگ و اضافه کردن ۱۸ پاپ‌سایت جدید در نقاط ترافیکی مهم جهان و دو برابر شدن زیرساخت بین‌المللی، فاصله‌ی زیرساخت محصول شبکه توزیع محتوا (CDN) خود با رقبای جهانی را کاهش داد.

اکنون پس از دو سال از آغاز فعالیت بین‌المللی آروان، از سیدنی تا کالیفرنیا و از سائوپائولو تا ژوهانسبورگ، تحت پوشش CDN ابر آروان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این افزایش زیرساخت، مشتریان این محصول بیش‌تر از گذشته دسترس‌پذیری و سرعت بالای پاسخ‌گویی به کاربران نهایی خود را تجربه خواهند کرد.

18پاپ‌سایت جدید ابر آروان در آشبورن، شیکاگو، دالاس، لس‌آنجلس، سیاتل، فرانکفورت، مادرید، مسکو، روتردام، ورشو، دوبی، ژوهانسبورگ، هنگ‌کنگ، بمبئی، سنگاپور، توکیو، سیدنی و سائوپائولو راه‌اندازی شده است.


پراکندگی پاپ‌سایت‌های CDN ابر آروان


CDN ابر آروان با استفاده از این پاپ‌سایت‌ها، موقعیت جغرافیایی بازدیدکنندگان سایت را با بالاترین دقت تشخیص می‌دهد و محتوا را از نزدیک‌ترین مسیر به دست‌ کاربران وب‌سایت‌ها می‌رساند. به این ترتیب، سرعت بارگذاری وب‌سایت‌ها به‌شکل چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند.

در کنار توسعه‌ی زیرساخت و عرضه‌ی مداوم امکانات جدید محصولی، اکنون شبکه‌ی توزیع محتوا (CDN)، که پرمخاطب‌ترین محصول ابر آروان است، با حفظ موقعیت دو ساله در قرارگیری میان ۱۰ سرویس‌دهنده‌ی پرترافیک جهان، بیش از ۴۰هزار مشتری فعال از ۴۳ کشور جهان دارد.

براساس گزارش سالانه‌ی ابر آروان، بیش‌ترین مشتریان خارجی آروان از کشورهای هند، ترکیه، اندونزی، پاکستان، بنگلادش، آرژانتین، مصر، افغانستان، فیلیپین و چین هستند.

با توجه به این‌که CDN‌ ابر آروان یکی از شبکه‌های توزیع محتوا در دنیاست که قابلیت مسیریابی هوشمند (Smart Routing) دارد، اضافه شدن هر پاپ‌سایت می‌تواند عملکرد کاربران ابر آروان را بسیار افزایش دهد.

مسیریابی هوشمند در زمان ازدحام شبکه (Network Congestion) یا کندی ارتباطات، کاربر را به‌شکل خودکار از مسیرهای جایگزین هدایت می‌کند تا با انتخاب بهترین و کوتاه‌ترین مسیر برای انتقال درخواست‌ها، تجربه‌ی بهتری برای استفاده‌کنندگان نهایی فراهم شود.



یکی از نتایج این اتفاق، پایداری بیش‌ از پیش کاربران CDN است. اکنون تمام استفاده‌کنندگان ایرانی و خارجی این محصول، علاوه‌بر افزایش سرعت و دسترسی‌پذیری بالاتر نسبت به قبل، در برابر حملات DDoS نیز تاب‌آوری بالاتری خواهند داشت.

در جدول پراستفاده‌ترین CDNهای دنیا، ابر آروان هم‌چنان رتبه‌ی تک‌رقمی دارد. با افزایش حدود دوبرابری پاپ‌سایت‌های بین‌المللی ابر آروان و بهبود سرعت و افزایش دسترس‌پذیری و پایداری، پیش‌بینی می‌شود هم از نظر عملکرد و سرعت در جدول‌های مقایسه‌ای جهانی و هم از نظر تعداد کاربران در جدول W3tech، آروان با قدرت بیش‌تری به روند صعودی خود ادامه دهد. اکنون محصول CDN ابر آروان با آپ‌تایم ۹۹.۹۹ درصدی به مشتریان خود سرویس‌دهی می‌کند.

نگاه ابر آروان در توسعه‌ی زیرساخت و محصول، رقابت با مهم‌ترین بازیگران جهانی است. تمام کاربران داخلی و خارجی CDN ابر آروان می‌توانند امکانات متنوع این محصول جهانی را مطابق با نیاز خود شخصی‌سازی کنند و سرویس مورد نظرشان را به کاربران خود ارایه دهند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: CDN ابر آروان پاپ سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

مدیر کل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران ضمن تاکید بر آغاز فصل جدیدی از تعاملات تجاری بین ایران با قاره آفریقا، از حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا خبر داد.

لیلا باغبان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بیشترین میزان تجارت خارجی بین ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد، گفت: تجارت خارجی با آفریقا به حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید؛ اما این عدد در مقایسه با تجارت کشورهای دیگر با قاره آفریقا قابل توجه نیست از این‌رو سازمان توسعه تجارت ایران برای تصاحب سهم بیشتر از بازار این قاره برنامه‌ریزی‌هایی را در نظر گرفته است.

به گفته این مقام مسئول آمار تجارت با آفریقا بیشتر از عددهای اعلامی است، اما به دلیل محدودیت‌های ناشی از اعمال تحریم‌ها، صادرات مستقیم به این کشورها نداریم و محصولات ایرانی از طریق کشور دوم مانند امارات، ترکیه، قطر و عمان به کشورها صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه باید فصل تازه‌ای از تعاملات تجاری با آفریقا باز شود، تصریح کرد: تجار چندان با ظرفیت‌های تجاری قاره آفریقا آشنا نیستند، هرچند برخی شرکت‌های ایرانی سال‌های سال است که در آنجا فعالیت دارند. اما ارقام تجار با کشورهای آفریقایی باتوجه به ظرفیت‌های تجاری ایران قابل قبول نیست و ظرفیت تجاری ایران قابلیت رشد چندین برابری را دارد. به بیان دیگر پتانسیل‌های دوجانبه و چند جانبه‌ای تجاری بین ایران و کشورهای آفریقایی وجود دارد.

مدیر کل دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه در سال‌های اخیر شناخت بهتری از فرصت‌های قاره آفریقا ایجاد شده، افزود: هیئت‌های تجاری آفریقایی رفت‌وآمدهای خود را به ایران افزایش داده‌اند. در ایران اکسپو ۲۰۲۳ از ۱۷ کشور آفریقایی هیئت تجاری داشتیم و به نظر می‌رسد که در سال جاری این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد.

به گفته این مقام مسئول؛ همزمان با اکسپو ۲۰۲۴ رویداد اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا برگزار خواهد شد که در این اجلاس از مقامات آفریقایی برای شرکت در این رویداد دعوت شده است. 

وی با اشاره به دعوت از وزرای اقتصادی و تجاری آفریقایی در این همایش، گفت: تفاهم‌نامه‌های خوبی فی مابین ایران و کشورهای آفریقایی امضا خواهد شد و هم‌زمانی این همایش با ایران اکسپو شناخت آنها را از ظرفیت‌های ایران افزایش خواهد داد و این موضوع توسعه سریع‌تری به روابط تجاری ایران با این کشورهاخواهد داد و آن را تسهیل کند. 

باغبان استقبال از اجلاس ایران و آفریقا را قابل قبول توصیف کرد و گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در این اجلاس حضور پیدا خواهند کرد و به نظر می‌رسد که تعداد شرکت‌کنندگان از قاره آفریقا در اکسپو ۲۰۲۴ افزایش پیدا خواهند کرد. 

وی ادامه داد: برنامه‌های اولیه اجلاس مشخص شده این برنامه‌ها از جنس دیدار با مقامات و مذاکره با تجار و شرکت‌های بزرگ و توانمند است همچنین بازدیدها و تورهای صنعتی نیز پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد