Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین در نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: هیچ اجباری بر حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس تا انجام واکسیناسیون مگر با تأیید و اجازه وزارت بهداشت به عنوان تهیه کننده پروتکل‌های بهداشتی و ناظر بر آن وجود ندارد.

افزود: همه ما خواهان بازگشایی مدارس و حضور فرزندان خود بر سر کلاس‌های درس هستیم اما در شرایط فعلی باید اطمینان لازم از حفظ سلامت دانش آموزان را در فضای مدرسه پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قزوین با بیان اینکه حضور ممتد نوحوانان و کوانان در خانه مشکل ساز است، اظهار داشت: به این موضوع اذعان داریم که عدم برپایی کلاس‌های درس و تعطیلی مدارس مشکلاتی را در خانواه‌ها و در سطح جامعه ایجاد کرده که از جمله آنها می‌توان به رشد آسیب‌های اجتماعی و افت تحصیلی فرزندان اشاره کرد.

وی با بیان اینکه دولت تلاش دارد تا هرچه زودتر زمینه بازگشایی مدارس فراهم شود، افزود: در همین رابطه شاهد رشد سرعت واکسیناسیون و همچنین برنامه‌ریزی برای تزریق واکسن به افراد زیر ۱۸ سال هستیم.

جمالی پور با اشاره به اهمیت فاصله‌گذاری اجتماعی در موضوع بازگشایی مدارس، اظهار داشت: در مدارس دارای فضای مناسب به شکلی که ۱۰ دانش آموز در فضای آموزشی ۴۵ متر قرار داشته باشند امکان بازگشایی مدرسه و فعالیت حضوری آموزشی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی وجود دارد و مانعی در کار نیست.

استاندار قزوین گفت: سال تحصیلی پیش رو فارغ از برپایی حضوری کلاس‌های درس یا آموزش از راه دور در ابتدای مهر ماه آغاز می‌شود و باید فرزندان خود را برای یادگیری و تعلیم و تربیت به خوبی آماده کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به الزام حضور معلمان در مدارس  می‌توان تا بازگشایی مدارس باید به گونه‌ای تمهید کرد که دانش آموزان بتوانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به شکل چهره به چهره و محدود برای رفع اشکال با معلمان خود دیدار و گفت وگو کنند.

استاندار قزوین با تأکید بر اینکه باید اقناع خانواده‌ها برای فرستادن فرزندان خود به مدارسی که زمینه بازگشایی آن‌ها وجود دارد در دستور کار قرار گیرد، افزود: باید خانواده‌ها از رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس اطمینان خاطر پیدا کنند تا اجازه حضور فرزندان خود را در مدارس بدهند.

جمالی پور در بخش دیگری از صحبت‌های خود خواستار تذکر به مدیران و دست اندرکارانی که نسبت به برگزاری نشست‌ها و مصوبات نهضت سوادآموزی در مناطق کوتاهی کرده‌اند، شد.

استاندار قزوین گفت: برای کشور و استان ما با این پیشینه علمی و فرهنگی غنی زیبنده نیست که دارای فرد بی سواد به ویژه در سنین پایین باشد.

جمالی پور اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی به میزان چندصد سال گذشته در حوزه سوادآموزی کار شده و موفقیت‌های زیادی کسب شده است با این وجود همین یک و دو درصد جمعیت بی سواد نیز باید باسواد شده و شاهد ریشه کن شدن بی‌سوادی باشیم.

وی با بیان اینکه باید آمار دقیقی از افراد تحصیل کرده و فاقد سواد در روستاها با همکاری دهیاران داشته باشیم، افزود: توسعه بدون دسترسی به آمار قابل تحقق نیست.

استاندار قزوین با بیان اینکه قدردان معلمان خود هستیم که ایثارگرانه تربیت و تعلیم سرمایه‌های انسانی را برعهده دارند، افزود: نقش معلمان در تربیت و پرورش نیروهای انسانی بسیار مؤثر و انکارناپذیر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین حضور اجباری در مدرسه مدارس حضوری حضور در مدرسه استاندار قزوین استاندار قزوین بازگشایی مدارس فرزندان خود جمالی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۶۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست