Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@03:01:42 GMT

همدلی و امید در مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۷۱۰۴

همدلی و امید در مناطق محروم


هدفی که بنیاد رایحه دنبال می‌کند، توانمندسازی خانواده زنان سرپرست خانواری است که از مناطق مختلف تهران و شهرستان‌های محروم معرفی می‌شوند. در واقع پس از بررسی شرایط زندگی و شناسایی نیازهایشان، مددکاران داوطلب درگروه‌های مختلف مشغول فعالیت می‌شوند تا مسیر توانمندسازی خانواده‌ها را تسهیل کنند.
بنیاد نیکوکاری رایحه به‌عنوان یک نهاد مردمی از سال ۱۳۷۵شکل گرفت و چند سال بعد با کسب مجوز از وزارت «کشور» به فعالیت گسترده پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه بنیاد رایحه را از سایر مؤسسه‌های خیریه متمایز می‌کند، نگاه متفاوت گردانندگان آن به موضوع آموزش و فرهنگ و توانمندسازی خانواده‌های نیازمند و دانش‌آموزان آنان است. این مرکز با تلاش پشتیبانان گروه تحصیلی، ارتقای دانش‌آموزان و آینده‌ای بهتر برای آنان را هدف نهایی خود قرار داده است. بر این اساس اعضای رایحه باور دارند فرزندان زنان سرپرست خانوار به سبب اشتغال مادر و نظارت محدود آنها بر امر تحصیل فرزندان، بیشتر در معرض آسیب هستند. به همین دلیل تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی از بورسیه و خدمات آموزشی آن بهره‌مند می‌شوند.

رایحه تاکنون با ساخت تعداد قابل توجهی مدرسه و مجتمع آموزشی و بازسازی مدارس در مناطق محروم و آسیب دیده در جهت توسعه آموزشی و حمایت از دانش‌آموزان محروم اقدام کرده است. دیگر فعالیت‌ها مربوط به واحد درمان بنیاد است، توجه به بهداشت و درمان خانواده‌ها و بهره‌گیری از همکاری پزشکان نیکوکار و همراه برای تأمین سلامت خانواده‌ها است. در این زمینه ساخت و تجهیز مراکز بهداشت، حمام، سرویس بهداشتی، تأمین آب آشامیدنی و دسترسی به امکانات درمانی را برای روستاهای دورافتاده جنوب ایران تأمین کرده است.
هم‌چنین توجه به آموزش‌های حرفه‌ای و اشتغال و تأمین بخشی از سرمایه اولیه مددجویان متقاضی کار از برنامه‌های جدی بنیاد است و این بخش از طریق ساخت و تجهیز کارگاه‌های آموزشی و مراکز اشتغال و اهدای وام به متقاضیان فراهم می‌شود. در این میان واحد پشتیبانی رایحه توانسته در زمینه تأمین نیازهای اقتصادی، ازدواج، مسکن و اعطای وام به مددجویان، گام‌های مؤثری در استان تهران و مناطق محروم کشور بردارد. علاوه بر این، بنیاد همواره یار و همراه مردم مناطقی است که تحت تأثیر زلزله و سیل آسیب دیده‌اند، بوده و در راه‌سازی، بازسازی در توان‌افزایی آن مناطق سهیم شده است و مردم شریف و محروم استان‌های آسیب‌دیده از سیل و زلزله شهرستان‌های ازگله، ثلاث باباجانی، میانه، پل دختر، دشتیاری، قلعه گنج، کهنوج، بیجار، دهدشت، سی سخت و سوق شاهدی قدرشناس بر عملکرد رایحه هستند.
 

کد خبر 626242 برچسب‌ها موسسه خیریه همشهری محله زنان سرپرست خانوار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسسه خیریه همشهری محله زنان سرپرست خانوار دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد

ابوالفضل طهماسبی از اجرای ۲۰ هزار و ۲۶۲ پروژه با مشارکت ۱۰ هزار گروه جهادی در مناطق محروم کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار ابوالفضل طهماسبی جانشین فرمانده سازمان بسیج سازندگی کشور در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی با مشارکت بسیج مستضعفین افزود: بیش از ۶۰ هزار گروه جهادی در کشور وجود دارد و در سامانه اطلس جهادی به ثبت رسیده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در سال گذشته با همراهی کمیته امداد امام خمینی بیش از ۱۲ هزار خانه احداث شد و همچنین به مرمت برخی دیگر از منازل کمک کردیم.

سردار طهماسبی به آبرسانی به یک هزار و ۶۳۸ روستای محروم کشور اشاره کرد و ادامه داد: این مهم در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) انجام و از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در سالی که گذشت یک‌هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه بین مزارع ساخته شد و در حوزه آبخیزداری نیز ۸۳۴ پروژه از جمله احیای قنوات، ساخت استخر‌های ذخیره آب و ... در قالب طرح "آبخیز تا جالیز" به اجرا رسید.

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است/ تعداد شاگردان استادی که سالیانی 100 شاگرد داشت به 10 نفر رسیده! حدود 150 استاد در سال گذشته تدریس داشتند، اما در سال جاری تا 2 ماه از تدریس محروم بودند
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر