Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، روز گذشته اولین نشست وزیر بهداشت با معاونت تحقیقات و فناوری و مدیران این حوزه برگزار شد. در این جلسه دکتر عین‌اللهی به ساماندهی و تقویت پرونده الکترونیک سلامت جهت جمع‌آوری داده‌های نظام سلامت، لزوم اعتباربخشی و ارزیابی مراکز تحقیقیاتی و ماموریت‌گرایی و تقویت پارک‌ها علمی و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت عنوان کرد که معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید نقش ستادی و سیاست‌گذاری داشته باشد و بازوی اجرایی آن دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باشند.

عین‌اللهی همچنین به این نکته اشاره کرد که منتظر به نتیجه رسیدن تحقیقات کووید-۱۹ است تا به سوالات متعدد این حوزه پاسخ داده شود.

به نظر می‌رسد که منظور وزیر بهداشت از نتیجه تحقیقات کووید-۱۹، مطالعه «مراقبت فعال عوارض واکسن‌های رایج مورد استفاده در کشور» باشد. این مطالعه با سفارش و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در حال انجام است و نتایج میانی آن چندی پیش توسط دکتر جهانپور؛ رییس سابق مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، اعلام شد. در گزارش این مطالعه عنوان شده است که اثربخشی واکسن‌ها در پیشگیری از بستری ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ معادل ۸۸.۶ درصد محاسبه شده است. نتایج تکمیلی و گزارش کارایی واکسیناسیون در کشور با پایان یافتن این مطالعه، اعلام خواهد شد.

دیدار با معاونت تحقیقات حدود ۲۰ روز پس از سکان‌داری دکتر عین‌اللهی در وزارت بهداشت اتفاق افتاده است؛ در حالی که در همان روز‌های ابتدایی پس از جلسه رای‌اعتماد به وزیران، وزیر بهداشت با معاونین بهداشت و درمان وزارت بهداشت دیدار داشته است. اهمیت حوزه تحقیقات، به عنوان شالوده و بنیان تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌های علمی و مبتنی بر دانش، بر هیچ‌کس پوشیده نیست و توجه به این حوزه می‌تواند بیان‌گر رویکرد مسئولین به روش علمی و تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر شواهد باشد.

مرگ‌ومیر ناشی از کووید-۱۹ مدت‌هاست که سه رقمی باقی مانده و این همه‌گیری که بیش از ۲۰ ماه ادامه یافته، سلامت روحی، جسمی مردم را به خطر انداخته و مشکلات متعددی ایجاد کرده است. در این زمانه که اطلاعات غلط و گمراه‌کننده و شایعات بیش‌تر از داده‌های درست و دقیق در حال گردش است، مردم می‌خواهند بدانند که وضعیت این همه‌گیری به کجا می‌رسد؟ کی باید منتظر پایان این بیماری باشیم؟ کی روال زندگی به شرایط عادی بر می‌گردد؟ آیا واکسن ایرانی که مدت‌ها وعده داده شده، به طور گسترده به دست مردم خواهد رسید؟ آیا مطالعات هشت واکسن ایرانی کرونا که با جذب سرمایه مالی و معنوی مردم توسعه پیدا کرده‌اند، از نظر علمی قابل تایید، خواهند بود؟ کدام نهاد‌ها بر روند انجام این تحقیقات نظارت دارند؟ مردم می‌خواهند بدانند اثربخشی واکسن‌های وارداتی چقدر بوده؟ تزریق این واکسن‌ها چقدر توانسته از مرگ‌ومیر و بستری جلوگیری کند؟ چرا گزارش مدون و دقیقی از بررسی‌های انجام شده، منتشر نمی‌شود؟

حل این مشکلات و پاسخ‌گویی به این سوالات، جز از طریق سرمایه‌گذاری ویژه برای حوزه تحقیقات ممکن نیست. البته تاکنون از سوی مسئولان و متولیان جدید هدف‌گذاری دقیق و چشم انداز مشخصی در این زمینه اعلام نشده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر میلاد حاتمی توافق هسته ای موقت وزیر بهداشت ویروس کرونا تحقیقات کرونا در ایران اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر میلاد حاتمی توافق هسته ای موقت معاونت تحقیقات وزارت بهداشت وزیر بهداشت کووید ۱۹ واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی، دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت را به عنوان «رییس هیات اجرایی سی امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی» منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

دکتر یونس پناهی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت

«نظر به توانمندی های علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ، به عنــوان نایب‌رییس شــورای‌عالی و رییس هیأت اجرایی سی امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی منصوب می شوید تا ضمن راه اندازی دبیرخانه جشنواره مذکور در آن معاونت، تدبیر سازوکار اجرایی، انتصاب دبیر جشنواره و سایر اقدامات مورد نیاز را پیگیری و عملیاتی کنید.

امید است با توجه به تجربیات ارزشمند و درایت جنابعالی، شاهد برگزاری هر چه با شکوه تر این دوره از جشنواره، با رویکرد توسعه تحقیقات مسأله محور و رعایت عدالت و شفافیت در فرآیندهای ارزیابی و اجرایی باشیم.»

کد خبر 6093038

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد