Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم شرق چین در شانگهای، این سمینار حقوقی، اقتصادی و تجاری در هفته  "حقوق حکمیت و  داوری چین " و با دعوت سازمان داوری اقتصادی و تجاری بین المللی چین (سیتاک) و با همکاری کمیته های حقوقی و آموزش اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین در شانگهای به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علیرضا رمضانی فرد رییس اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین (شرق) در شانگهای در ابتدای این آیین از برپایی سمینار حقوق داوری چین توسط سازمان داوری اقتصادی چین در شانگهای و تلاشهای انجام شده این نهاد با کمیته حقوقی اتاق بازرگانی به منظور ارتقاء سطح دانش و آگاهی بیشتر تجار و نقش این نهاد داوری در حل و فصل اختلافات تجاری تقدیر کرد.  

وی با اشاره به روابط دوستانه ایران و چین با قدمت باستانی در مسیر جاده ابریشم کهن خاطر نشان کرد، چین و ایران از ابتدا تاکنون از روابط اقتصادی، تجاری و سیاسی دوستانه و نزدیکی بهرمند بوده اند و با توجه به امضای برنامه جامع راهبردی  ۲۵ ساله ایران و چین در حوزه های تجارت، سرمایه گذاری و خدمات فنی مهندسی، فصل جدیدی از این روابط آغاز شده است که می تواند برای هر دو کشور منافع مشترک و طولانی و استراتژیک را رقم بزند.

رمضانی فرد ادامه داد: از این رو با شروع اجرای برنامه راهبردی، تنظیم قراردادهای مشترک دو کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهند بود و سازمان های حقوقی تجاری داوری دو کشور می توانند نقش بسزایی در این راستا ایفا کنند.  

رییس اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم شرق چین در شانگهای در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه تجار ایرانی مقیم و اعضای اتاق بازرگانی ایرانیان شرق چین در مناسبات تجاری، بهره گیری تجار از دانش و استفاده از ابزارهای مدیریت ریسک در تجارت، نظارت و کنترل دقیق در روند مرودات تجاری، سرمایه گذاری یا ارایه خدمات  بین خریدار و فروشنده به منظور جلوگیری از اختلافات تجاری را مهم ارزیابی کرد و بر اهمیت تنظیم اسناد و قراردادهای تجاری بر پایه اصول قواعد بین المللی و قوانین حاکم بین دو کشور در سایه بهره مندی از خدمات نهادهای حقوقی داوری بین المللی در حل و فصل اختلافات تجاری در تمام زمینه های صادرات، واردات یا سرمایه گذاری بین تجار دو کشور تاکید کرد.

دبیرکل نهاد داوری اقتصادی و تجاری چین در شانگهای هم در این نشست با اشاره به پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و چین گفت: تعمیق مستمر اعتماد سیاسی روابط دو کشور در طول این سال ها باعث شده همکاری های گسترده ای در همه زمینه ها از جمله تجارت و سرمایه گذاری و همکاری ها در امور بین المللی و منطقه ای داشته باشند و سرانجام با امضا برنامه جامع راهبردی، تاییدی بر نگاه بلند مدت ایران و چین به روابط دوجانبه و عزم جدی رهبران دو کشور بر توسعه و تعمیق همه جانبه عرصه های همکاری زده اند.  

وی  ضمن معرفی این نهاد داوری بین المللی در چین گفت: این نهاد داوری یکی از مهمترین نهادهای داوری دائمی در جهان است که در سال ۱۹۵۶ میلادی  در پکن تاسیس شده و یکی از قدیمی ترین و بزرگترین موسسه های داوری چین است که دارای ده ها شعبه در چین و سراسر جهان است.

در بخش دوم سمینار، یک داور سیتاک و عضو کانون وکلای چین به معرفی تخصصی انواع نهادهای داوری و نقش آنان در سیستم حقوقی بین المللی و حقوق چین پرداخت و با معرفی سازمان داوری سیتاک چین به عنوان یکی از مهمترین و اصلی ترین نهادهای داوری و رسیدگی به شکایت و اختلافات تجاری در چین، نکات مهمی در نحوه چگونگی تنظیم شروط داوری در قراردادها برای حضار ارایه کرد.

در بخش پرسش و پاسخ نیز تجار و بازرگانان ایرانی شرق چین به سوالات حقوقی و داوری در قراردادهای تجاری و سرمایه گذاری و نحوه همکاری با نهاد داوری و بهره مندی از مزایای داوران حقوقی پاسخ دادند.

در پایان سمینار نیز از زحمات روسا و دبیران کمیته حقوقی و آموزش و سایر اعضای کمیته ها و همچنن اعضای اتاق بازرگانی که از حوزه شانگهای (شانگهای، هانجو، سوجو، نانتونگ، ایوو) و اعضایی که بصورت آنلاین در سمینار شرکت کرده بودند، قدردانی بعمل آمد و لوح سپاسی از طرف اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم شرق چین به سازمان داوری اقتصادی تجاری چین تقدیم شد.

برچسب‌ها چین تجارت شانگهای ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین تجارت شانگهای چین تجارت شانگهای ایران اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم اختلافات تجاری چین در شانگهای داوری اقتصادی سرمایه گذاری سازمان داوری ایران و چین نهاد داوری بین المللی شرق چین دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد

امتداد - حضور کشور‌های مختلف برای بازدید از توانمندی‌های صادراتی ایران با وجود تحریم‌ها نشان می‌دهد، ایران مسیر رشد و توسعه را طی می کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل از ایبنا  ، حسین پیرموذن، نایب‌رئیس اتاق ایران در بازدید از نمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۴ (نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران) تأکید کرد: کمک به درآمدزایی کشور با توجه به تنگنا‌های اقتصادی و ارزی حاکم، یکی از برنامه‌های اصلی اتاق ایران در دوره دهم است.

وی تصریح کرد: بخش خصوصی و در رأس آن اتاق ایران تلاش می‌کند طی سالی که به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، زمینه تولید و صادرات بیشتر را فراهم کند. در این مسیر به حمایت‌های دولت هم نیاز دارد. خوشبختانه همکاری که برای برگزاری ایران‌اکسپو در ابتدای امسال بین بخش خصوصی و دولت صورت گرفت شروع خوب و امیدوارکننده‌ای در همین راستا بود.

پیرموذن ادامه داد: در ایران‌اکسپو توانمندی‌های صادراتی ایران را به نمایش گذاشتیم و با حضور هیأت‌های تجاری از ۲۵ کشور مختلف نشان دادیم که اقتصاد ایران با وجود محدودیت‌های ناشی از تحریم توانسته است سطح تولید و به دنبال آن صادرات خود را ارتقا دهد.

نایب‌رئیس اتاق ایران افزود: هیأت‌های تجاری مختلفی که به دعوت اتاق ایران از نمایشگاه اکسپو دیدن کردند، نشست‌های رودررویی با فعالان اقتصادی ایرانی داشتند که همچنان ادامه دارد. بدون شک ایران برای مقابله با محدودیت‌های ناشی از تحریم به برگزاری نمایشگاه‌هایی از این دست نیاز دارد تا بتواند خود را به بهترین شکل معرفی کند.

پیرموذن از مطلوبیت کالا‌های ایرانی در بین فعالان اقتصادی دیگر کشور‌ها سخن گفت و تأکید کرد: ابراز علاقه‌مندی این تعداد از کشور‌های مختلف برای بازدید از توانمندی‌های صادراتی ایران نشان می‌دهد که باوجود تحریم‌ها، ایران قادر است مسیر رشد و توسعه را طی کند.

وی تأکید کرد: افزایش سطح درآمد‌های ارزی کشور در این تنگنا‌های اقتصادی یکی از برنامه‌های اصلی اتاق ایران است.

منبع: مهر

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود