Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد حسن ذیبخش» روز دوشنبه در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران درباره موضوع لغو ویزای سفر به عراق، افزود: از روز گذشته مذاکراتی درباره لغو روادید بین ایران و عراق شده است اما پاسخ وزارت امورخارجه این است که این موضوع به بعد از ایام اربعین مربوط می شود.

وی گفت: بر این اساس مسافرانی که اربعین ۱۴۰۰قصد سفر به عراق را دارند برای ثبت نام در سامانه سماح حتما باید ویزای عراق را تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره ثبت نام زائران در سامانه سماح نیز گفت: با هدف انسجام بیشتر بین ارگان‌هایی که برای سفر اربعین دخیل هستند مقرر شد که همه زایران عراق در سامانه سماح ثبت نام کنند و به همین دلیل سازمان هواپیمایی کشوری به تمام شرکت های هواپیمایی داخلی و عراقی اعلام کرده است که هیچ مسافری خارج از فهرست اعلامی سامانه سماح نمی تواند دربازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهر بلیت تهییه کند.

ذیبخش ادامه داد: نکته بعدی این است که زائران حتماً تست منفی پی. سی.  آر ۷۲ ساعته و نیز کارت واکسن دو دوز را همراه داشته باشند که از ضروریات این سفر است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی ادامه داد: زائرانی که کمتر از ۷۲ ساعت در عراق اقامت دارند، نیازی به دریافت تست منفی پی. سی.  آر از آزمایشگاه‌های عراق برای بازگشت به ایران ندارند و با همین تست پی سی آر منفی که در ایران می‌گیرند، می‌توانند به عراق سفر کنند و با همان به ایران برگردند.

ذیبخش در خصوص تأمین ناوگان هوایی پروازهای اربعین گفت: سازمان هواپیمایی هیچ مشکلی از نظر کمبود ناوگان برای پروازهای اربعین ندارد و برای انجام سفر ۶۰ هزار زائر و مسافر هوایی، تمهیدات لازم اندیشیده شده است و زائران به راحتی می‌توانند با هماهنگی‌های انجام شده سفر خود را انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه برای دریافت بلیت، مشکلی وجود ندارد تصریح کرد: در این بازه زمانی مذکور، هماهنگی‌های لازم برای انجام پروازها صورت گرفته و پیگیری خواهد شد تا پیش بینی‌های انجام شده، به نحو احسن انجام شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه سازمان تمام تلاش خود را برای امکان تهیه بلیت با قیمت مناسب خواهد کرد، گفت: مبنای قبلی ما بر اساس سهمیه ۳۰ هزار مسافر بود و هماهنگی‌های لازم را با ایرلاین‌ها انجام داده بودیم با این حال مجدداً در حال رایزنی با شرکت‌های هواپیمایی هستیم که در نرخ‌های جدید هم قیمت مناسبی برای بلیت پرواز باشد.

برچسب‌ها سازمان هواپیمایی کشوری وزارت امور خارجه سامانه سماح عراق ایران اربعین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی کشوری وزارت امور خارجه سامانه سماح سازمان هواپیمایی کشوری وزارت امور خارجه سامانه سماح عراق ایران اربعین سازمان هواپیمایی سامانه سماح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با تاکید حقوقی بودن مالکیت چت‌های حاضر در ایران گفت: در حال حاضر جت‌های فعال در ایران به هیچ وجه کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیراً در فضای رسانه‌ای کشور خبری از قول رئیس سازمان هواپیمایی کشور منتشر شد در آن مطلب این مقام مسئول از آزاد شدن خرید جت برای عموم مردم خبر داده بود. این موضوع واکنش‌های زیادی را با خود همراه کرد که بعضی از آن‌ها جنبه طنز و برخی دیگر هم ماهیتی انتقادی و یا حتی تخریبی داشته است.


«جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور پیرامون این موضوع به بازارنیوز گفت: در حال حاضر ما هواپیمای جت شخصی با مالکیت حقیقی نداریم، اما در بخش سبک و نیمه سبک هواپیما‌هایی هستند که تحت مالکیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی قرار دارند که اکنون در آموزشگاه‌ها برای تعلیم خلبانی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور افزود: در حال حاضر تعداد هواپیما‌های فوق سبک کشور تقریباً ۲۵۰ فروند است که همانگونه در ابتدا به آن اشاره شد اکثر آن‌ها صرفاً برای آموزش افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته بعضی از آن‌ها استفاده شخصی هم دارند، ولی محل دریافت خدمات آن‌ها صرفاً به امکان خاص خلاصه می‌شود؛ به عبارتی دیگر، این نوع هواپیما‌ها خدمات فرودگاهی، ناوبری، تامین سوخت و در نهایت تعویض قطعات را فقط از سوی آموزشگاه‌های خلبانی که از طرف سازمان هواپیمایی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، اخذ می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: جت‌های شخصی حاضر در کشور مالکیت حقیقی یا بیان ساده‌تر فردی ندارد، بلکه مالکیت آن‌ها فقط حقوقی و برای شرکت و یا سازمان‌ها است. این اشخاص حقوقی شامل، شرکت‌های هواپیمایی و یا موسسات اجاره دهنده این نوع هواپیما‌ها می‌شود. در حال حاضر فعالیت این نوع موسسات زیر نظر سازمان هواپیمایی بوده و حتی تبلیغات آن‌ها در بعضی موارد مانند نمایشگاه‌هخای تخصصی و یا سایت‌های اینترنتی قابل مشاهده است.


یازرلو در پایان تاکید کرد: جت‌های فعال در ایران کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود. بهره‌برداری شخصی از این نوع هواپیما‌ها یک گزاره کاملاً غلط است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: هواپیمایی ، جت شخصی ، سازمان هواپیمایی ، شرکت هواپیمایی ، جعفر یازرلو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9o

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران