Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ۳۰ درصد شبکه آب استان، معادل یکهزار و ۴۰۰ کیلومتر، نیازمند بهسازی است. محمد طاهری ابراز داشت: اعتبار مورد نیاز برای اصلاح شبکه آب آشامیدنی استان سمنان بیش از سه هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود.

وی افزود: در استان سمنان ۵ هزار کیلومتر شبکه توزیع آب آشامیدنی وجود دارد که نیمی از این مقدار شهری و نیمی روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: مطابق برنامه، باید سالانه بین ۳ تا ۴ درصد از شبکه آب آشامیدنی استان معادل ۱۵۰ کیلومتر اصلاح شود که در یک بازه زمانی ۲۵ تا ۳۰ ساله اصلاح شبکه آب تکمیل شود.

طاهری ابراز داشت: شبکه‌های توزیع آب آشامیدنی شاهرود و گرمسار به نسبت سایر شهرستان‌ها مناسب‌تر است و در شهرستان‌های سمنان، سرخه، دامغان و مهدیشهر فرسودگی بیشتر است.

وی ادامه داد: ۵۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در شهر‌های استان سمنان وجود دارد که ۱۰ درصد از این میزان، معادل ۳۲ کیلومتر، خط انتقال است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: سمنان با ۷ کیلومتر، بیشترین خط انتقال فاضلاب شهری در استان را دارد و شاهرود با ۵ کیلومتر و مهدیشهر با ۴ کیلومتر در رتبه‌های بعدی هستند.

طاهری بیان کرد: سمنان با ۲۲۰ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب، بیشترین میزان شبکه جمع‌آوری را دارد که معادل ۷۵ درصد از شهر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: مهدیشهر نیز دارای ۹۸ درصد خط انتقال فاضلاب شهری است، اما به دلیل کوچک‌تربودن این شهر، میزان خط انتقال کمتر است.


/ایرنا برچسب ها: شبکه توزیع ، آب آشامیدنی ، استان سمنان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000P4u

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شبکه توزیع آب آشامیدنی استان سمنان آب آشامیدنی خط انتقال شبکه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان

این روز‌ها امور عشایری شهرستان آبدانان در حال اصلاح و بهسازی راه عشایری بانگنبد آبدانان است.

نوروزی مدیر امور عشایری شهرستان آبدانان گفت: بیشتر راه‌های عشایری این شهرستان به دلیل بارش‌های اوایل فروردین قطع شده و تردد مردم عشایر با شهر غیر ممکن شده، با اقدامات جهادی اداره کل امور عشایری ادوات دولتی و اجاره‌ای به کار گیری شده و بیشتر راه‌های عشایری، در حال بازگشایی است.

راه‌های عشایری استان ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است که بالغ بر ۴۱۰ کیلومتر آن مربوط به راه‌های سخت گذر عشایر آبدانان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است